arkadaşlar merhaba ben yumurtlamadan sonraki 8.gün hcg baktırcam
doğru sonuç verme ihtimali varmı
idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor uygun ilacı yazabilmem için test yapmalısın dedi
arkadaşlar sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum
bence biraz erken beklemeni tavsiye ederim çunku suan daha döllenme henüz tamamlanmaış bile olur degerlerin çok düşük çıkar ondan sonra beklemek zorunda kalırsın ve emin ol bu çok daha zor ve sıkıcı olur....adet günün gelmeden yada bir gün filan önce yaptır....
Canım şöyle diyeyim, eğer Son adet tarihin 9 ocaksa ve 22 ocak yumurtlama tarihinse, bunlardan eminsen, 28 günde adet görüyor olmalısın ve 2-3 şubat gibi implantasyon olmuş olmalı. Bu durumda en az 1200-1500 aralığında olman ve çoktan kesenin ultrasonda görünmesi gerekirdi gibime geliyor.
Şu an 6 günlük gecikmedesin, şu an yine altını çiziyorum son adet tarihine göre 4+6 / 5+0 hamile olmalısın. Bu değer düşük.
Ama tabi ki bunlar sadece teorik hesaplar ve benim yorumlarım.
Geçen ay yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim...İnşallah değildir.
Yumurtlama dediğin tarihte olmamıştır belki.
Ama ben takipte kalman için uyarmayı bir borç bildim.Kendim yaşadığım için.
Bana biyokimyasal gebelik gibi geldi.
Ama mutlaka takip edilmeli. Değerin hızla katlamazsa, böyle 3er 5er artarsa, ama kanama başlamazsa gebelik senin sağlığın açısından, sonlandırılmalı...
Tatlım kızma nolur ama ihmal etme diye geçen ay öğrendiklerimi paylaşmak istedim.Takipsiz bırakma...2günde bir olmasa da bir haftaya kadar tekrar baktır...
Aynını yaşadım.Ondan söylüyorum.
şuan ki değerlerimi seninle paylaşmak istiyorum
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1
14/11/2011 saat 12,38 de yapılan BHCG testi sonucu: 169,1
sence durum ne?
düşük değerler korkutur asıl
kimyasal gebelik olabilir dış gebelik olabilir
çok şükür sen atlatmışsın o evreyi içini ferah tut
biyokimiyasal gebelik tuttundu 3..4 gün sonra düşüyor geçmiş olsun kan testinden belli zaten beta düşüşe geçtı kanaman varmı?????
az önce başka bir yazını okudum eğer 17-18. günde yumurtladıysan bu değer normal canım benim sen içini ferah tut.hatta sen ilk sorduğunda bu değerine göre hesaplamıştım yumurtlaman 18.güne denk gelmişti.sonra galiba ben yanlış hesapladım yanlış bir bilgide vermeyeyim diye yorum yazmamıştım.inşallah değerin sürekli ikiye katlar.ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen
13 şubatta 14,94 idi
15 şuabtta 32,52 olmuş
çokmu yavaş gidiyooo
tüp bebek yaptırdım 12 gün tahlil yaptır dediler ben dayanamayıp bugun yaptırdım bugunde 11 gün 0.39 çıktı
hemşire dediki yarın gel yine yaptır belki kana yayılmamıştır artar belki dedi arta bilirmi sonuç 1 günde neolur cvp verim kafam çok karıştı
herkese merhabaa,
anne adayı olan tüm arkadaşları tebrik ederim. isteyen herkese Allah kısmet etsin diyorum öncelikle.
BAT ım 22 şubat. hafta içine denk geliyor, çalışıyorum. işyerim şehir dışında sayılır. 20 şubat pazar günü, akşam üzeri yaptırsam sonuç görebilir miyim? teşekkürler.
canım dış gebelik olabilir bende de buna benzer artış ve düşüş olmuştu ama beklemekten başka çaren yok malesef test tekrarlanacak böyle malesef bir süre daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?