kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???
herkese merhaba adetime 11 gün var tahlil sonuçlarımda bu şekilde beta hcg: 0.22progestoron:49,9 herşeyin hayırlısı umarıımm yükselirr çünkü adetee daha 11 gün var beta hep 0.1 . çıkardı benim bir umut işteee:97::97::97:
kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???
transferin 10 .cu günü 16.33 çıktı kan tahlili bu durum sizinkilere göre çok düşük sayı korkuyorum
aycha ben ocak ayında bi düşük yaptım 4 haftalık.adetime 11 gün kala kan testinde 0.22 olan kan değerim adetim 1 gün geçtikten sonra 115 e yükseldi ..ve hamileydim..senın adetin geciktimi?
Arkadaşlar...
Son adet tarihim 18şubat dün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Hcg 723.6 sizce kaç haftalık hamileyim.. Ve ben adetten bir hafta önce öğrendim hamiş oldumu
allah razı olsun teşekkür ederim..4+6 günlük hamilesin hayırlı olsun
Transferin 12. Gunu degerim 32 cikti. Doktorum adet olabilirsin cunki gebelik var diyebilmemiz icin test sonucu 100 ve ustu olmaliydi dedi. Benim yasadigim durumu yasamis olaniniz var mi??yarin tekrar test yaptiricam tabi adet olmazsam..
Öncelikle hayırlısı olsun canım...İnşallah değerin yükselir.
Değerin düşük olması değil katlanıp katlanmadığı önemli olan benim bildiğim...İki günde bir bhcg testi yineleniyor bu tip durumlarda...
Ben aynı durumu yaşamıştım, normal gebelikti. Değerim 12. gün 5,76 sonra iki günde bir yapılan testlerde 25 ve 36 çıktı. Sonra 18e düştü ve düşük başladı.
Biyokimysal gebelik (sessiz düşük) diyorlar bu duruma.
Sen 12. günde daha yüksek bir değerle başlamışsın, inşallah yükselir canım.
KIMYASAL GEBELIK BENDE GECIRDIM
ILK BETA HCG 48 CIKTI
DAHA SONRA IKI KATINA OLMASADA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIYORDU
KIMI DR LAR DIS GEBELIK OLABILIR DEDI
KIMISIDIDE BAZI KADINLARDA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIR ÖNEMLI OLAN YÜKSELMESI DEDI
AMA BENIM BEBEGIM FAZLA TUTUNAMADI VE DÜSTÜ
önemli olan degerinin nekadar ciktii degil
nekadar yükselidgi ...
sen hic üzme kendini ... demesi kolay biliyorum ama bende cok yiprattim kendimi ve inan stresin cok etkisi var... bosverrrr üzülme suan bebegin var hamilesin onu düsün ve mutlu ol eminim cikacakdir degerin...
Cok dusunmemeye calisiyorum ama aklimda o kadar cok endise varki. Adet olacak miyim, degerim yukselir mi pek cok yazan arkadasin 12. Gun degerleri 100 un ustunde altinda olanlarin degerleri yavas yavas dusmus. Daha oncede dusuk yaptim bu bebek benim ve esim icin cok onemli. İnsallah hepimiz bu mutlulugu yasar ve bebeklerimizi kaybetmeyiz. Destegin icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?