Sizin 6 senedir hiç mi olmuyor yoksa benim gibi kan değerleriniz her seferinde düşük mü oluyor
ım anladım canım 1 hafta daha bekle olmadı kanda baktır bakalım dilerim bebişinin haberini alırsın
içim rahat olsun dersen 2gün sonra tekrarla
neden yükselmesinn
inşallah yükselir canını sıkma moralini yüksek tuttt
kızlar sat 28 şubat,gecikmenin olduğu 4. günde 94.5 tu değerim,7. gününde yani bugün 479.7 ye yükselmiş,sizce nasıl yükselişi:79::79:
selam kızlar benim beta hcg 5055 çıktı.bat ımın üstünden 1 hafta geçti nasıl sizce değer?
aaaa kuzeycimm seni görmek ne güzel nasılsınn tatlım
değerin çok iyi keseyi görmüşsünüzdür artık
göremedik malesef canım.yarın gidicem bakalım görüncek mi?
tugbanur son regl tarihine gore kaç haftalıksın? vajinal ultrsonda baktı mı peki dr?
şuan 5 haftalık..yok canım karından baktı göremedi gerçi dr.a gittiğimde 4 haftalık falandı ondan göremedi.bakalım yarın nolcak.ama bnde demir eksikliği var o beni biraz korkutuyo çünkü baya bi düşük
kızlar aranıza yeni katıldım biraz sorunum var gerçi içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama dr biraz kafamı bulandırdı 5hafta0 hamıleyken beta 1021 çıktı ama dr kesemi göremedi 3gün sonra gel dedi dün gittim 5.4haftalık kesemi yine göremedi belli belirsiz anlayamadım dedi yine beta yaptırdı 4045 çıktı çok beğendi bu sefer vajinal ultrasona soktu kese burda dedi ama haftana göre beta yüksek kese küçük anormallik var dedi kesemde 8mm çıktı 15 gün istirahat verdi ama kafayı yicem bu durumu yasayan varsa beni aydınlata bilirmi gerçekten kesem küçükmü haftama göre hepinize tsk ederim kızlar ben artık burdayım işimne yat dur
canım takma kafana ya,hcg n süper,son adet tarihin ne peki,benim 28 şubat,1 nisan da 94.5 ti,4ünde yani dün 479.7 çıktı,takvime göre ben de 5. haftadayım ama geç döllenme olduğunu düşünüyom,adete 6 gün kala 0 çıkmıştı,3.ünde idrar testi tek çizgiydi,ama ben hamile olduğumu hissediyodum,daha muayene olmadım ben,bu cumartesi gidecem,o zamana kadar kese gözükür diye tahmin ediyom,içini rahat tut sen,bebiş üzme:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?