Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hcg n hızlı artmış,bebişin o zaman 5 haftalık olmadı tam,iyi beslen,bol meyve ye tamam mı:79::79:

kızlar bişe sorcm sat 08 mart ama çatlatma iğnesini 22 martta yaptım pazartesi 14.günüydü doktor o gün adet görmen gerekir hamile değilsen dedi ama ben görmedim bugün 16.gün çatlatma iğnesinden sonra yine adet olmadım dün test yaptırdım 2.16 çıktı bu sabah mide bulantısıyla kalktım ve çıkardım merak ettiğim 08 martta en son adet olduğum için 08 nisanımı beklemeliyim yoksa çatlatma iğnesinden 14 gün sonrasınımı adet için eğer öyleyse adetim 3 gün gecikmiş olur çok merak ediyorum lütfen beni aydınlatın umudum varmııı

bence 1 hafta sonra tekrar ölçtür,benim adete 6 güm kala 0,adetim 4 gün gecikince 94.5 çıktı,sonra da hızlı bişekilde yükseldi,umudunu yitirme,adet olmazsan haftaya git tekrar

umarım öyledir adet tarihinden 1 ay sonramı adet olmayı beklemek lazım yoksa çatlatma iğnesinden 14 gün sonrayımı bu olay çok kafa karıştırıyo çatlatma iğnesine göre 4 nisan son adet tarihime göre ise 8 nisanda adet görmeliyim 2.16 çok düşük biliyorum ama adet olmadığım için hayallere kapılıyorum

garanti olsun işte,boşu boşuna kan verme,bak benim kanım çok azaldı,hergün pekmez içiyom,haftaya git,kesinleşir o zaman

tansell cim, 8mm ye küçük mü dedi? ben 5+6 iken gittim yani geçen hafta 7mm çıktı kese boyutu ve normal dedi..2 hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz inşallah dedi. haftaya gideceğim bende kalp atışları için.. gayet normal bi değer seninki doktorun biraz evhamlı galiba. bence değerin çokii.. kafana takma bile.

canım benm okadarda arastırdım nette herseyım normal aslında ama bende anlamadım ama cok saol ıcımı rahatlattın bende 10 gun sonra gıdıcem ıste ıns kalp atıslarını duyarız dedı sende haber dar et olurmu kalp atıslarını duyunca bebesının buarada kesen 7mm cıktıya bebekı gordumu ıcınde merak ettım bende bebek gorunmedı aslında karından kesemde gorunmedı oyuzden dr endıselendı vajınal ultrasona soktu ozaman gordu keseyı bılemıyorum beklıcez artık 10 gun daha bıde dusuk rıskım var yat yat zaamanda hııııcccc gecmıyor cnmya

cnm benımde sat 25 subat yanı ıkı gun var arada ama degerlerın yuksekmı normalmı bende anlamadım benım 5.3 haftalıkken beta 4045 kese 8mm cıktı senın baya cıkmıs sorun yoktur ıcını rahat tut olsa dr soylerdı her bunye bır olmz dedı drum bana kımı erken dollenırmıs kımı daha gec senın demek erken dollendı buarada bebek gorunmedı heralde kalp atıslarını nezaman duycakmıssın dr nededı

mrb arkadaşlar 5 nısanda test yaptırdım kanda değerim 436 çıktı donmuşlarla transferım oldu sızce nasıl değerim

cnm hayırlı olsun bebeğin benimde 23 şubat sat fakat bu gün kalbi hala oluşmamış gözüküyor ve 6 haftalık şu an hakkımızda hayırlısı kese 9 mm dedi doktor %90 düşer yada kürtaj dedi seninki gayet iyi gidiyor seninle sat aynı olunca merak ettim kalbi atışı oldumu ?

teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun..sat şubat ayına denk geldi ya o yüzden biraz karışıyor,28 çekiyor bu ay ondan..kalp atışı olmadı..14 gün sonra kontrole gidecem..6 haftalık demedi doktor bana..4 hafta+5 günlük gebesin ultrasona göre dedi...doktora görede 5 hafta+5 günlük gebeymişim..ne bileyim değerlerimde yüksek neye göre öyle dedi anlamadım..zaten ben hiçbirşey anlamadım..sanırım herşey için erken..14 günü bekleyecem maalesef..zaten haftayada bu doktorada gitmeyecem..

14 gün sonra duyarız dedi..kontole gideceğim işte..sadece keseyi gördü,içini göremedi..evet ya benim değerlerim çok yüksek..ama ben yememe acaip dikkat ediyorum..aşırıya kaçmamak şartıyla ceviz,siyah kuru üzüm,yoğurt,yumurta,et,balık,bol bol meyve ve acaip yeşillik tüketiyorum..ne bileyim aklıma ikiz gebelik felan geliyor..sonucu 2 doktora gösterdik,eşimle birlikte 3 doktor..hepside çok normal dedi,gayet güzel dedi..hakkımızda hayırlısı olsun..

yok tatlım, bebek görünmez zaten o değerlerde, kese15-20 mm olunca bebek görünürmüş içinde daha erken yani, o nedenle 2 hafta sonrasına gün veriyorlar zaten hergün yaklaşık1,1 mm kese boyutu artıyor hesaplarsan nerdeyse 20 mm oluyor işte.. benimde karından görünmemişti kese merak etme çok normal, yumurtlama tarihinle alakalı olarak geç döllenme olabiliyormuş. düşük riskini neye göre belirledi doktor acaba.. bana hiç bişey söylemedi o konuda.hayırlısı canım benim, herşey olacağına varıyor, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat dünyaya getirelimde gerisi boş.. haberdar ederim sizleri inş. kalp atışlarını duymaya gidince.

eray cım, neden böyle düşünüyor doktor anlamadım? kese boyutuna bakarakmı söyledi bunu.. 8. haftaya kadar kalp atışını duymazsanız ancak bunu söyleyebilir. endişelenme bence sen, yada doktorunu değiştir.

6 haftalık çok erken kalp atışları için.Ben 7+5te görebilmiştim sadece kalp atışlarını.İnşallah bir sorun çıkmaz ama doktorun neden öyle dediğini pek anlayamadım.Ben sormuştum 6 haftalıkken çok erken 8e kadar yolu var demişti.Benm de5+4ken kese 8mmdi bu arada.Her şey yolunda gidiyor çok şükür

Son düzenleme:

bu gün gidicem başka doktora size hbr veririm canlarım

adetim 3 gün geçti. salı günü eczaneden test aldım çok silik 2. çizgi çıktı. dün bir test daha yaptım onda da aynı şekilde. Bu sabah kan testi yaptırdım 179 çıktı. normal bir değermi sizce

kafam çok karışık geçtiğimiz ay, ayıptır söylemesi eşimle sadece 1 defa birlikte olduk olması imkansızmış gibi geliyor.
ayrıca sigara da alkolde aldım bunca süre. birde zayıflamak için bir hap almıştım 5 gün içtim geçen hafta.
kötü birşey duyacağım diye doktora gitmeye kokuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…