canım yol kesesi 10-16 mm olur,gebelik kesesi,2-3 mm olur diyo nette,sen kafanı rahat tut,benim ilaçtan dolayı geç yansıdı,bi de ben senden 5 gün gerideyim,değerlerim hızlı bişekilde artmaya başladı benimde,strese gerek yok herşey yolunda:79::79::79:
kızlar bişe sorcm sat 08 mart ama çatlatma iğnesini 22 martta yaptım pazartesi 14.günüydü doktor o gün adet görmen gerekir hamile değilsen dedi ama ben görmedim bugün 16.gün çatlatma iğnesinden sonra yine adet olmadım dün test yaptırdım 2.16 çıktı bu sabah mide bulantısıyla kalktım ve çıkardım merak ettiğim 08 martta en son adet olduğum için 08 nisanımı beklemeliyim yoksa çatlatma iğnesinden 14 gün sonrasınımı adet için eğer öyleyse adetim 3 gün gecikmiş olur çok merak ediyorum lütfen beni aydınlatın umudum varmııı
umarım öyledir adet tarihinden 1 ay sonramı adet olmayı beklemek lazım yoksa çatlatma iğnesinden 14 gün sonrayımı bu olay çok kafa karıştırıyo çatlatma iğnesine göre 4 nisan son adet tarihime göre ise 8 nisanda adet görmeliyim 2.16 çok düşük biliyorum ama adet olmadığım için hayallere kapılıyorum
kızlar aranıza yeni katıldım biraz sorunum var gerçi içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama dr biraz kafamı bulandırdı 5hafta0 hamıleyken beta 1021 çıktı ama dr kesemi göremedi 3gün sonra gel dedi dün gittim 5.4haftalık kesemi yine göremedi belli belirsiz anlayamadım dedi yine beta yaptırdı 4045 çıktı çok beğendi bu sefer vajinal ultrasona soktu kese burda dedi ama haftana göre beta yüksek kese küçük anormallik var dedi kesemde 8mm çıktı 15 gün istirahat verdi ama kafayı yicem bu durumu yasayan varsa beni aydınlata bilirmi gerçekten kesem küçükmü haftama göre hepinize tsk ederim kızlar ben artık burdayım işimne yat dur
tansell cim, 8mm ye küçük mü dedi? ben 5+6 iken gittim yani geçen hafta 7mm çıktı kese boyutu ve normal dedi..2 hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz inşallah dedi. haftaya gideceğim bende kalp atışları için.. gayet normal bi değer seninki doktorun biraz evhamlı galiba. bence değerin çokii.. kafana takma bile.
sat 23 şubat...doktora göre 5hafta+5 günlük gebeyim..ultrosana göre 4hafta +5 günlük gebesin dedi..şuan sonuçlara bakıyorum..beta hcg 18619...kese 13,6 mm yazıyor..sonuçları 2 doktora gösterdik gayet normal dediler..işin entresan tarafı eşimde doktor onunda dediği tek şey normal demek oluyor..ama ben sizlerin beta hcg lerine baktığımda benimki anormal gibi duruyor..ne bileyim ya ikna olamadım ben bir türlü..
sat 23 şubat...doktora göre 5hafta+5 günlük gebeyim..ultrosana göre 4hafta +5 günlük gebesin dedi..şuan sonuçlara bakıyorum..beta hcg 18619...kese 13,6 mm yazıyor..sonuçları 2 doktora gösterdik gayet normal dediler..işin entresan tarafı eşimde doktor onunda dediği tek şey normal demek oluyor..ama ben sizlerin beta hcg lerine baktığımda benimki anormal gibi duruyor..ne bileyim ya ikna olamadım ben bir türlü..
mrb arkadaşlar 5 nısanda test yaptırdım kanda değerim 436 çıktı donmuşlarla transferım oldu sızce nasıl değerim
hamileysem 5+1 su an.bugun kan testı yaptırdım.0.1 cıktı sonuc bebek var mııı
cnm hayırlı olsun bebeğin benimde 23 şubat sat fakat bu gün kalbi hala oluşmamış gözüküyor ve 6 haftalık şu an hakkımızda hayırlısı kese 9 mm dedi doktor %90 düşer yada kürtaj dedi seninki gayet iyi gidiyor seninle sat aynı olunca merak ettim kalbi atışı oldumu ?
cnm benımde sat 25 subat yanı ıkı gun var arada ama degerlerın yuksekmı normalmı bende anlamadım benım 5.3 haftalıkken beta 4045 kese 8mm cıktı senın baya cıkmıs sorun yoktur ıcını rahat tut olsa dr soylerdı her bunye bır olmz dedı drum bana kımı erken dollenırmıs kımı daha gec senın demek erken dollendı buarada bebek gorunmedı heralde kalp atıslarını nezaman duycakmıssın dr nededı
canım benm okadarda arastırdım nette herseyım normal aslında ama bende anlamadım ama cok saol ıcımı rahatlattın bende 10 gun sonra gıdıcem ıste ıns kalp atıslarını duyarız dedı sende haber dar et olurmu kalp atıslarını duyunca bebesının buarada kesen 7mm cıktıya bebekı gordumu ıcınde merak ettım bende bebek gorunmedı aslında karından kesemde gorunmedı oyuzden dr endıselendı vajınal ultrasona soktu ozaman gordu keseyı bılemıyorum beklıcez artık 10 gun daha bıde dusuk rıskım var yat yat zaamanda hııııcccc gecmıyor cnmya
cnm hayırlı olsun bebeğin benimde 23 şubat sat fakat bu gün kalbi hala oluşmamış gözüküyor ve 6 haftalık şu an hakkımızda hayırlısı kese 9 mm dedi doktor %90 düşer yada kürtaj dedi seninki gayet iyi gidiyor seninle sat aynı olunca merak ettim kalbi atışı oldumu ?
eray cım, neden böyle düşünüyor doktor anlamadım? kese boyutuna bakarakmı söyledi bunu.. 8. haftaya kadar kalp atışını duymazsanız ancak bunu söyleyebilir. endişelenme bence sen, yada doktorunu değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?