sevgia bı tek sen varsın .sence benım degrım yukselır mı
deryacımm buarada kesen normalde gozukmesı gerekıyor inş seninkide gözükür bakalım kesen kaç mm dicek dr ögrenınce hemen yaz olurmu bı aksılık cıkmasın ıns allah yuzune baksın normalde 5 haftadan sonra kese gozukuyor dedı dr ama bebek gozukmuye bılır sakın endıselenme olurmu
kızlarr bende aranıza az once katıldım.hamıle oldugummu az once ogrendım.ama degerım dusuk mu ben yenı ögrendım doktora gıttım gec dollenme omus buyuk ıhtımal dedı.DEĞERIM 92.75.en son 26 şubatta hasta olmustum .32 gunde bır oluuyorum.bu deger yuksellır mııı?yemek yemelımıyım ne yapmalıyım yukselmesı ıcın...........
selam herkese..dün doktora gittim..4 hafta + 5 günlük gebeyim..beta hcg 18619 çıktı..doktor sadece keseyi gördü..beta hcg için normal dedi..18619 sizce normal mi?
normal canım,hatta çok iyi,peki kese 1 tane mi,2z olabilir diye düşündüm,benim geç yansıdı kana,şimdi de hızla artıyo,zamanında çok kan ilacı kullandığım için,şuanda troit ilacı kullandığım için geç gözükmüş,94.5 tu,3 gün de 5 katına çıktı,tahminim yarın 2000 li bişey olur ve keseyi görrüz
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
senin 6 haftalık gibi duruyo,ikiz desek 2 ye böl değeri,yine 6 haftalık aralığında
bir ilaç mı kullandın,ne bilim çatlama iğnesi falan,belki ondan biraz yüksektir,son adet tarihin ne
sat 23 şubat...doktora göre 5hafta+5 günlük gebeyim..ultrosana göre 4hafta +5 günlük gebesin dedi..şuan sonuçlara bakıyorum..beta hcg 18619...kese 13,6 mm yazıyor..sonuçları 2 doktora gösterdik gayet normal dediler..işin entresan tarafı eşimde doktor onunda dediği tek şey normal demek oluyor..ama ben sizlerin beta hcg lerine baktığımda benimki anormal gibi duruyor..ne bileyim ya ikna olamadım ben bir türlü..
canım sen 6 haftalık hamilesin ya,netten hesapladım,herşey yolunda canım,tek yumurta ikizi bile olabilir bebişlerin,hayırlı olsun
6. hafta
Plesenta görevine başlayarak, sizden bebeğinize oksijen ve besin götürür, bebeğinizden de size karbondioksit ve artık maddeleri getirir.
Bu hafta karaciğer, pankreas, akciğerler ve mide hafif olarak belirir.
Üst ve alt kaburga tomurcukları ortaya çıkar.
İç kulak ve gırtlak oluşur.
Kalp damarlara kan pompalamaya devam eder.
Bebeğinizin boyu bu haftanın sonunda 4 - 6 mm olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?