• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

dünyam merhaba,

hemen hemen sonuçlarımız aynı benimde adte günüme 5 gün kala yaptırdığımda 33 çıkmıştı sonrasında iki defa daha yaptırdım artışı görmek için şu an 357. doktorum hamile olduğumu söyledi yarın randevum var. Üstelik ben aşılama ile hamile kaldım :))) umarım sende hamilesindir aralıklı olarak kan testi yaptır canım değerin hep iki katlanması gerekir....

Doktor daha cok yeni hamilesin dedi 1 hafta sonra gene cagırdı kan testi yaptırmak icin. P.tesi gidip yaptırıcam gene. Umarım bir sorun yasamam saglıkla dogar..

Doktor daha cok yeni hamilesin dedi 1 hafta sonra gene cagırdı kan testi yaptırmak icin. P.tesi gidip yaptırıcam gene. Umarım bir sorun yasamam saglıkla dogar..

benimde pazartesi kesinleşek hamişmiyim değilmiyim..inşallah hamişimdir:)))
geçen pazartesi hcg testi 400 civarı çıktı.ultrasonda bi görelim keseyi öyle hamilesin deriz dedi.inşallah vardır kesemizzz..ve içide doludur..

yorum yapacak kimse yok mu:(

Beklenen adet gününden sonra 6.gün b-hcg 467,5, 8.gün 731. sizce durum nedir??

sınırda bir değer bir kere daha ölçtürelim dedi. 10.gun yarın tekrar ölçtürecem, bakalım... ama zaten pko'luyum geç yumurtluyorum 18.gün civarında

sınırda bir değer bir kere daha ölçtürelim dedi. 10.gun yarın tekrar ölçtürecem, bakalım... ama zaten pko'luyum geç yumurtluyorum 18.gün civarında

inşallah hayırlısı olur canım. dur bakalım ne çıkacak. sanırım 2 ye katlaması lazım değil mi.

normalde 2ye katlaması gerekirdi ama ilkinde 1,5 katına çıktı anca. bazı yerlerde de 1,5-2 katı diyor ya ondan biraz ümidim var..

dış gebeliğin belirtisi sadece hcg değerlerindeki anormallik midir yoksa başka belirtiler de olur mu?

slm arkadaşlarr okudumda 5-6 gün kala kanda baktıran arkadaşlar varmış bende adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 0.295 falan çıkmıştı sanırsam ama sıfırdı adetim 4 gün geçtikten sonra kanda baktırdım 1299 çıktı ve şuanda oglum olacak inşallah sizlerinde öyledir :69::69::69:

merhaba arkadaşlar ben daha çok yeniyim. O yüzde bir hatam olursa kusura bakmayın lütfen. Kaç gündür şüpheleniyordum ve evde test yaptım hem de 2 kere heyecanlıyım:) hepsinde 2. çizgiyi gördüm. Yine dün kan testi yaptırdım değerim hcg değerim 45 doktor pek ümitli konuşmadı. Yarın tekrar bekliyor. Aslında beni korkutan ve size danışmak istediğim şey bugunkü idrar testim sanki daha silik ve regl olacakmışım gibi bir ağrım var. uzun oldu biliyorum ama düşüncelerinize ihtiyacım var. çok teşekkürler.

Bu arada kan testini regl olmam gereken gün yaptırdım ve değerim 45ti arkadaşlar. Doktor ümitsiz konuşunca kimyasal gebelik mi acaba dedim :( düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu arada kan testini regl olmam gereken gün yaptırdım ve değerim 45ti arkadaşlar. Doktor ümitsiz konuşunca kimyasal gebelik mi acaba dedim :( düşüncelerinizi bekliyorum.

cnm önemli olan değerim iki günde 1.5 ,2 kat artması sen içini ferah tut...benim doktorum adet günü en az 20/30 olmalı demişti inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.üzme kendini...

çok teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için ilk olunca insan daha fazla heyecan yapıp sabırsızlanıyor galiba. umarım yarın iyi bir sonuç alırım ozaman. doktor şüpheli deyince endişelendim ben de birde heran regl olacakmışım gibi ağrım var o da endişelendiriyor tabi:( umarım umut vardır çok istiyorum çünkü.

bugun 3. kez hcg tahlili yaptırıcam sonuca gore dr.um cagıracak, baska sehirde de o yuzden once tahlillerden duruma bakmak istedi

467,4-->731-->?

cok stresli bir bekleyis :((

cnm hayırlısı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana ve herşey yolundadır:))))

Arkadaşlar tekrar merhaba. geçen olumsuzlukla sonuçlandıktan sonra bu ay tekrar başlıyoruz. regli tarihim 16 haziran olacak sanırım. 25 haziran için tatil planlarımızı yaptık hatta ücreti bile ödendi.
olası bir hamilelik olursa denize girilebiliyor mu? aslında tatil düşüncesi kafama başka şeyleri takmamı engelliyor daha rahat hissediyorum kendimi. inşallah bu ay olsun istiyorum. geçen ay 3 defa kan tahliline baktırmıştım. Acaba olabilir mi diye bu ay 10 gün geçmeden bakmak istemiyorum.
bana denize girilebilirmi sorumla ilgili cevap yazarsanız çok sevinirim. (araştırdığımda yüzmek hamileler için iyi olduğunu kasları kuvvetlendirdiği ve anneyi rahatlattığı yazıyordu)

bu ümitsiz konuşan doktor kadın doğum doktoru mu? benim idrarda pozitif çıktı, pozitif çıktıysa yanılma oranı çok düşük yüzde doksan doğru sonuç veriyor eczanede satılan testlerin bayağı duyarlı olduğunu söyledi doktor..Eğer negatif çıkıyorsa beta hormonu idrara karışacak kadar artmadığından kaynaklanıyormuş.Eczanedeki tesler 20-50 arasındaki değerlere göre duyarlıymış.Benim daha adet olmam gereken gün bakıldı 17 çıkmıştı beta hamile olma olasılığı yüksek dendi.45 e nasıl ümitsiz olunuyor ki anlamadım bişey..

Back
X