• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaşlarr okudumda 5-6 gün kala kanda baktıran arkadaşlar varmış bende adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 0.295 falan çıkmıştı sanırsam ama sıfırdı adetim 4 gün geçtikten sonra kanda baktırdım 1299 çıktı ve şuanda oglum olacak inşallah sizlerinde öyledir :69::69::69:

kaç aylık hamilesin? Allah bana da hayırlı uğurlu sağlıklı zeki yakışlı akıllı ve güzel ahlaklı bir oğlan çocuğu nasip eder inş. yiğenim de erkek ona arkadaş olsun istiyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin en önemlisi de hayırlısını versin)

Arkadaşlar tekrar merhaba. geçen olumsuzlukla sonuçlandıktan sonra bu ay tekrar başlıyoruz. regli tarihim 16 haziran olacak sanırım. 25 haziran için tatil planlarımızı yaptık hatta ücreti bile ödendi.
olası bir hamilelik olursa denize girilebiliyor mu? aslında tatil düşüncesi kafama başka şeyleri takmamı engelliyor daha rahat hissediyorum kendimi. inşallah bu ay olsun istiyorum. geçen ay 3 defa kan tahliline baktırmıştım. Acaba olabilir mi diye bu ay 10 gün geçmeden bakmak istemiyorum.
bana denize girilebilirmi sorumla ilgili cevap yazarsanız çok sevinirim. (araştırdığımda yüzmek hamileler için iyi olduğunu kasları kuvvetlendirdiği ve anneyi rahatlattığı yazıyordu)

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktığım gibi hamile kaldım süpriz oldu bize kafamı hiç takmamamıştım hamile kalmaya, hamile kalmanın zorlaştığını bildiğim için üç ayla bir sene arasında olur heralde hapı bırakayım dedim ve dakka bir gol bir yani..Meğer hormonlarımı düzene sokmuş, benim erken oldu biraz ama hayırlısı.Kafayı takmayın hemen olur.Tatilin tadını çıkarın deniz, kum, güneş..Hiçbişey olmaz Allahın izniyle evhama gerek yok..

Geçen ay çok kafama takmıştım ve olmadı. şimdi tatil telaşesiyle uğraşıyorum kafamı dağıtmış oluyorum. 28 mayıs 2 haziran ovulasyon tarihi. İnşallah bu aya nasip olur.
Bir de başka topiklerde bal+tarçın+çörek otu karışımının yumurtalıklar için kullanıldığıyla ilgili yazıları okudum. başka topikte de karşı tez konu açılmış ve kist oluşturduğunu yazmışlar. bir gün yiyebildim sonra olacağı varsa olur zaten diye vazgeçtim bıraktım.herşey nasip kısmet olduğuna inanıyorum.

kaç aylık hamilesin? Allah bana da hayırlı uğurlu sağlıklı zeki yakışlı akıllı ve güzel ahlaklı bir oğlan çocuğu nasip eder inş. yiğenim de erkek ona arkadaş olsun istiyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin en önemlisi de hayırlısını versin)

şuanda 20. haftamdayım yani 5. ayıma girdim yolu yarıladık oglumla inşallah allahım en kısa zamanda sizlerede nasip eder bu duyguyu :emir_bebek:

Geçen ay çok kafama takmıştım ve olmadı. şimdi tatil telaşesiyle uğraşıyorum kafamı dağıtmış oluyorum. 28 mayıs 2 haziran ovulasyon tarihi. İnşallah bu aya nasip olur.
Bir de başka topiklerde bal+tarçın+çörek otu karışımının yumurtalıklar için kullanıldığıyla ilgili yazıları okudum. başka topikte de karşı tez konu açılmış ve kist oluşturduğunu yazmışlar. bir gün yiyebildim sonra olacağı varsa olur zaten diye vazgeçtim bıraktım.herşey nasip kısmet olduğuna inanıyorum.
kesinlikle nasipse olur,ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz uzun zaman olduysa bir yılı aştıysa bir doktora görün isterseniz ama yeniyse hiç acele etmeyin panik yapmayın, özel bir uğraşa gerek yok rahat olun olur inş.

şuanda 20. haftamdayım yani 5. ayıma girdim yolu yarıladık oglumla inşallah allahım en kısa zamanda sizlerede nasip eder bu duyguyu :emir_bebek:

maşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebeişinize kavuşmayı nasip etsin inş. ikinizde çok sağlıklı olun.İsteyen herekese nasip etsin:)

Bu ikinci ayımız denemek için 2,5 yıl önce tüm tahlillerimi yaptırmıştım sorun yoktu. geçen ay bir daha gittim herhangibir sorun yok dedi.yumurtalıklar gayet sağlıklı dedi. rahim duvarının arkasında myomlar var dedi. 1 yıl süre içinde olmazsa myomlardon olmayabilir dedi ve bu da çok düşük ihtimal dedi doktor. 2 aya yakın zamandır folik asit içiyorum.

merhaba arkadaşlar bir konuda çok acilll fikirlerinize ihtiyacım var benim çatlatma iğnesini vuralı bugün yani 13. oldu normalşde ilişki yoluyla gebelik istiyorduk yani ilişkidebn bu yana sayarsak 12 ama bugün test yaptırdığımda 0.01 çıkmış acaba 13. günde bu kadar sıfırlanması normalmi daha adette olmadım sadece kasıklarımda arasıra bi batma hissi oluyor birde göğüslerim çok hassalaştı ağrıyor ama adetbelirtileride zaten bu şekilde acaba test yalnış olabilirmi çünkü bu kadar sıfırlanmamıştı daha evvelsizce yalnış olabilme ihtimali varmıdır

anladım her türlü olumlusluğun başı stres bizim tanıdığımızın çikolata kistleri vardı bebek olmayabilir dedi iki tane bir kız bir erkek nur topu gibi çocukları oldu maşallah hemde kistler yok oldu galiba doğum yapnca kafanı takma kontrolleri de ihmal etme miyomların, hayırlısı olsun mutlaka zamanı gelince olacaktır.

merhaba arkadaşlar bir konuda çok acilll fikirlerinize ihtiyacım var benim çatlatma iğnesini vuralı bugün yani 13. oldu normalşde ilişki yoluyla gebelik istiyorduk yani ilişkidebn bu yana sayarsak 12 ama bugün test yaptırdığımda 0.01 çıkmış acaba 13. günde bu kadar sıfırlanması normalmi daha adette olmadım sadece kasıklarımda arasıra bi batma hissi oluyor birde göğüslerim çok hassalaştı ağrıyor ama adetbelirtileride zaten bu şekilde acaba test yalnış olabilirmi çünkü bu kadar sıfırlanmamıştı daha evvelsizce yalnış olabilme ihtimali varmıdır

adetine kaç gün var benim 10 gün kala kasık ağrıları batma falan başlamıştı, adetin ilk günü betaya baktırdım 17 çıktı, adetin bir hafta on gün geçseydi daha duyarlı sonuç verir dediler.Bence öncesinde baktırmayın.

Son düzenleme:
anladım ama ben çatlatma iğnesini göre hesap yaptığım için normalde pazargünü adet olmam gerekiyor ama şimdi 0.01 olunca kafam karıştı daha adette olmadım yalnış çıkma ihtimali varmı yada benmi böyle olmasını istiyorum anlamıyorum 13. günde değeri böyle çıkan varmı acaba

anladım ama ben çatlatma iğnesini göre hesap yaptığım için normalde pazargünü adet olmam gerekiyor ama şimdi 0.01 olunca kafam karıştı daha adette olmadım yalnış çıkma ihtimali varmı yada benmi böyle olmasını istiyorum anlamıyorum 13. günde değeri böyle çıkan varmı acaba

herşey gönlünce olur inş. çatlama iğnesi ne ben bilmiyorum:))) tüp bebek yaptırmak için falan mı yoksa yumurtanın çatlamasına yardımcı olan isteğe göre vurulan bir iğne mi?

ben normalde yumurta takibi yaptıryorum ayrıca hipo hastasıyım yani iilaçla yumurta elde ediliyor sonra çatlatma iğnesi ilede yumurtaların çatlaması sağlanıyor yani normalde sağlıklı insanlarda oluşan döngü bizlerde sadece ilaç yardımıyla oluyor geçen ay ve bundan üç ay önce gebelik oluştu bende ama hemen kanama başlayınca devam etmedi meğer pıhtılaşma sorunum varmış buayda ok ümitliydim ama kısmet değilmiş sanırım

ben normalde yumurta takibi yaptıryorum ayrıca hipo hastasıyım yani iilaçla yumurta elde ediliyor sonra çatlatma iğnesi ilede yumurtaların çatlaması sağlanıyor yani normalde sağlıklı insanlarda oluşan döngü bizlerde sadece ilaç yardımıyla oluyor geçen ay ve bundan üç ay önce gebelik oluştu bende ama hemen kanama başlayınca devam etmedi meğer pıhtılaşma sorunum varmış buayda ok ümitliydim ama kısmet değilmiş sanırım

Allah yardımcın olsun inş. gönlüne göre olur herşey:)

Birde son adet tarihim 17 Mayıs. 30 günde bir adet görüyorum. Yumurtlama tarihi 13. gün olark hesaplıyor internet. deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu hesaplıyor?

Arkadaşlar tekrar merhaba. geçen olumsuzlukla sonuçlandıktan sonra bu ay tekrar başlıyoruz. regli tarihim 16 haziran olacak sanırım. 25 haziran için tatil planlarımızı yaptık hatta ücreti bile ödendi.
olası bir hamilelik olursa denize girilebiliyor mu? aslında tatil düşüncesi kafama başka şeyleri takmamı engelliyor daha rahat hissediyorum kendimi. inşallah bu ay olsun istiyorum. geçen ay 3 defa kan tahliline baktırmıştım. Acaba olabilir mi diye bu ay 10 gün geçmeden bakmak istemiyorum.
bana denize girilebilirmi sorumla ilgili cevap yazarsanız çok sevinirim. (araştırdığımda yüzmek hamileler için iyi olduğunu kasları kuvvetlendirdiği ve anneyi rahatlattığı yazıyordu)

yüzmek hamilelikte yürüyüşten sonraki en iyi spor olarak öneriliyor ewet sadece denizin temiz olması şartıyla buna dikkat etmen yeterli ama yine için nasıl rahat edecekse öyle yap sen. Hayırlısıyla en kısa zamanda hamile :49: kalırsın inşallah :)

İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre verir. Bu ay sadece ovulasyon testi alıp doğru günü hesaplayacağım sonrası da artık nasip kısmet diyeceğim.

Back
X