• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugun 3. kez hcg tahlili yaptırıcam sonuca gore dr.um cagıracak, baska sehirde de o yuzden once tahlillerden duruma bakmak istedi

467,4-->731-->?

cok stresli bir bekleyis :((

467,4-->731-->1304,97

Yine tam 2 katı olmamış :( Dr.um dış gebelikten şüpheleniyor, yarın vajinal usg ile bakacak kese doğru yerde mi diye.. cok huzursuzum :((

selamm kızlarrr.. bende gecen ayınn sonundaa dogum kontrol hapımı bıraktımm.. bu ayınn ikisindee reglimi oldumm 5 indede bittii.. cocuk yapmak içinn ugrasmadıkk ama hiçç korunmadıkk.. su ann reglime tam 6 gün var.. gecen hafta yani 15 günn önce oluoo.. 5 günn mide bulantısı ve bas dönmesii cektimm sabahları.. bide bi sabah koyu kahverengi bi leklenmemm oldu.. 20 mayısta hemen test yaptımm annem falann olabilirr deyince 0.20 cıktı.. :43::43: doktorr gecenn ay kalsann simdi cıkardıı ama zaten bu günlerde yumurtlama döneminn cıkmass olmas dedi..:63: aradann bir hafta gectii dünn sabahh kasıkk batmasıyla uyandımm.. sag kasıgımdann nefess alamadım resmenn.. 2 gündürr sol kasıgım agrıyo ve batıoo.. umabilir miyimm sizceee???

467,4-->731-->1304,97

Yine tam 2 katı olmamış :( Dr.um dış gebelikten şüpheleniyor, yarın vajinal usg ile bakacak kese doğru yerde mi diye.. cok huzursuzum :((

allah korusunn canımımm dıss gebeliktenn ya:50::50: arkadasımm gecirdi kötüü bişi allah kimseye vermesinn

selamm kızlarrr.. bende gecen ayınn sonundaa dogum kontrol hapımı bıraktımm.. bu ayınn ikisindee reglimi oldumm 5 indede bittii.. cocuk yapmak içinn ugrasmadıkk ama hiçç korunmadıkk.. su ann reglime tam 6 gün var.. gecen hafta yani 15 günn önce oluoo.. 5 günn mide bulantısı ve bas dönmesii cektimm sabahları.. bide bi sabah koyu kahverengi bi leklenmemm oldu.. 20 mayısta hemen test yaptımm annem falann olabilirr deyince 0.20 cıktı.. :43::43: doktorr gecenn ay kalsann simdi cıkardıı ama zaten bu günlerde yumurtlama döneminn cıkmass olmas dedi..:63: aradann bir hafta gectii dünn sabahh kasıkk batmasıyla uyandımm.. sag kasıgımdann nefess alamadım resmenn.. 2 gündürr sol kasıgım agrıyo ve batıoo.. umabilir miyimm sizceee???

Ecrinncim hesapladığıma göre 30-31 günde bir falan regl oluyorsun.senin mide bulantısı çektiğin zamanlarda büyük ihtimalle daha yeni yumurtluyordun.o kanama da ondan olmuş olabilir.bir hap kullanmayı bırakmışsın ya o da bünyeni etkilemiş olabilir. bence sakin ol reglini bekle.inşallah olmazsın.

Ecrinncim hesapladığıma göre 30-31 günde bir falan regl oluyorsun.senin mide bulantısı çektiğin zamanlarda büyük ihtimalle daha yeni yumurtluyordun.o kanama da ondan olmuş olabilir.bir hap kullanmayı bırakmışsın ya o da bünyeni etkilemiş olabilir. bence sakin ol reglini bekle.inşallah olmazsın.

insallahh yaaa.. o niyetle yola cıkmamıstımm ama cokk istiyorumm simdii düsüncesi bile benii cokk mutlu etmiştii.. neyse 6 günn kaldıı bekliycemm artıkkk:97::97: evettt insllah hastalanmamm:16::16::16:

467,4-->731-->1304,97

tam 2 kat olmasa da güzel yükselmiş inşaallah yarın güzel haberler alırsın

Meraba kızlar..bir yardımcı olursanız çok memnun olucam.dün beta hcg yaptırdım.buğn sonucum geldi..kağıtta detay yok hiç.sonuç 0-100 gbi bişi yazzıo ve gebe değildir diyor..anlamadım hiçbişi bundan ben

Meraba kızlar..bir yardımcı olursanız çok memnun olucam.dün beta hcg yaptırdım.buğn sonucum geldi..kağıtta detay yok hiç.sonuç 0-100 gbi bişi yazzıo ve gebe değildir diyor..anlamadım hiçbişi bundan ben

0.1 yazıyor olabilir mi acaba?5in altı negatif oluyor maalesef canım.

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum 18 mayıs çarşamba günü transfer gerçekleşti,31 mayısta belli olacaktı ben dayanamadım 26 sında kan tahlili yaptıdım ve sonuç 1,4 çıktı bunun yükselmesi olabilirmi dersiniz?

arkadaşlar merhaba ben de dün adetime 5 gün kala hcg testi yaptırdım..sonuç 0,1 den küçük yazıyordu.geçen ay 1 hafta gecikmişti..o zaman başka bir hastanede yaptırdım 0 yazıyordu.hiç adetinden önce negatf sonra pozitif çıkan var mı? insan negatif olduğuna ininmak istemiyor:(((

arkadaşlar merhaba ben de dün adetime 5 gün kala hcg testi yaptırdım..sonuç 0,1 den küçük yazıyordu.geçen ay 1 hafta gecikmişti..o zaman başka bir hastanede yaptırdım 0 yazıyordu.hiç adetinden önce negatf sonra pozitif çıkan var mı? insan negatif olduğuna ininmak istemiyor:(((
merhaba, sat 1 mayıs.27 mayısta adet olmam gerekiyordu. dayanamayıp 20 mayısta kan testi yaptırdım. sonuç negatifti.ümitsizliğe kapıldım. 25 mayısta yani adetime 2 gün kala tekrar yaptırdım.sonuç pozitif 55.08.
İnşallah seninde öyle olur.

Arkadaşlar merhaba,
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Aynı zamanda geç döllenmeydi.
Adetin 35. günü beta hcg 5 çıkmıştı. İki günde bir tahlillere devam ettim, önce katladı daha sonra gerileyerek gebelik 40. günde sonlandı.
Adetlerim 31-32-33 gündür fakat kimyasaldan snra düzensizlik başladı. 3 kez adet gördüm. 36-37-33 günde.Bu ay soğan kürü uyguladım, regl olmayı beklerken adetim gecikti.
33. gün idrar testi yaptım silikti. 34. gün sabah idrarıyla yaptım yine silik.
35. gün gece saatlerinde kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 136,40 çıktı.
Adetlerimin düzeni bozulduğu için yine geç döllenme olabilir diyorum ama bir yandan da kimyasal gebelikse ve yine düşerse diye de korkuyorum...Ortalama 32 günlük adetlerime göre aslında 3 gün gecikme var ve bu değer düşük bunu biliyorum. 350 civarı olmalıydı yaklaşık....
Bu süre gecikme yaşayıp değeri katlayan ve sağlıklı gebelik sürdüren var mı aranızda?

kızlar ben degerlerımı yıne de sızınle paylasmak ıstıyorum nede olsa tup bebek denemesı yapıyoruz hepımız ve az cok bılgımız var degerler hakkında sızede yazmak ıstedım.transfer sonrası 8.gun degerım 7 cıktı.doktorum cok dusuk dedı ama test gunum benım aslında 9.gundu blastosıst tranferı oldugu ıcın benım lekelenmem olunca bır gun erken yaptım testı.4 gun sonra tekrarladık 75 olmustu.ıkı gun sonra 142 oldu.ıkı gun sonra 344 üc gun sonra 671 ve yıne uc gun sonra 1386 oldu bıdaha yaptırmadılar.bu sırada kanamam da oldu ama bebek dusmedı:) ama suan bebegım kese ıcınde gelısmedı dıyor doktorum sızce degerler cok kotumuymus kı?

arkadaşlar adetim geçeli 9 gün oldu.bugün doktora gittim usg de keseyi göremedi, geç yumurtlamış olabilirsin dedi.görünmemesi betanın düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi.benim adetin ilk günü 17 di beta tahminimce 300 lerdedir dedi.haftaya c.tesi çağırdı hastaneye kanda betaya tekrar bakılıp,bazı tesler yapılcak.20 gün sonra da tekrar usg ile bakcak..ne diyorsunuz bu duruma.biraz yavaş ilerleyecek gibi bu hamilelik dedi..

maystro sıkma canını canım kese gec dollenmeden gec gorulebılıyor bırcok ornek var bıldıgım.deger en az 1000 olmalı dıye bılıyorum.bazı durumlarda 1000 oldugunda bıle gorulemeyebılıyor.sonradan goruluyor bak benımde sıkıntılı oldu bırazcık degerler ama cok kafama takmamaya calısıyorum gercekten.hersey olacagına varır sakın sakın korkma...

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum 18 mayıs çarşamba günü transfer gerçekleşti,31 mayısta belli olacaktı ben dayanamadım 26 sında kan tahlili yaptıdım ve sonuç 1,4 çıktı bunun yükselmesi olabilirmi dersiniz?

canım senı umutsuzlandırmak ıstemem ama benım oncekı tedavımde 12.gun deger 5.2 cıktıgı halde yukselmedı ve ne yazık kı gebe kalamadım.

Back
X