tebrik ederim..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama şuan çok yeniler.ultrasonda gözükmez.bir hafta sonra ancak gözükür.benimde değerim 418 çıkmıştı.gözükmez ddi dr.bir hafta sonra tekrar çağırdı..2567 çıktı değerim..ve gözüktü bebişim..sende sabırlı ol..mevlam hayırlı etsin..
Kaç günde bir adet görüyorsun?
Yaklaşık 2'ye katladığı sürece sorun yok. Takipte olmalısın...
anladım cevabın ıcın tesekkur ederım aysegul.bana hastaneden demedıler daha sonrada kan ver baktır dıye sadece 21 hazıranda gel dedıler 20 gun gec degılmı ?ben yaptırsammı bı daha kan testı degere bakmak ıcın?senınde hayırlı olsun
arkadaşlar benim son adet tarihim 1 mayıs 2011. 30 mayıs gecesi gebe olduğumu öğrendim hgc 62 idi.
2 haziran hgc 193 çıktı. fakat 1 haziranda vajinal ultrasonda kese görünmeddi normalmi sizce herşey? çok endişeleniyorum( 14:
canım değerin 65 iken görünmesini bekleyen doktor ilginç doğrusu..benim 2567 iken beta testim çok zor gördü doktor..418 çıkmıştı.doktor bir hafta sonra gel bakalım demişti.sonra 2567 oldu..zor göründü..vajınal ultrasonlada bakıldı..fark etmedi göremedi yine.üstten bakarken gördü.tabi ben öteki tarafa gittim gittim geldim:))sende acele etme.))gözükecek anneciğine zamanı gelince..
canım arada kan testi yaptır bak istersen...için rahat eder..şuan gitsende yapılacak bişey yok..keseyi görene kadar doktorlar hamile saymıyorlar..bana öyle demişti..keseyi görene kadar paylaşma kimseyle hamile olduğunu sonra hayallerin suya düşmesin demişt:)
benim 2567 çıktığında kan testim doktor çok zor gördü keseyi..daha çok minik olduğu için...dua edelim mevlam ellerimizi boş bırakmasın...
iyi gunler bayanlar forumda yeniyim misafir sayilirim :) asa yukari hepimizin sorunu ayni gibi benim bir kimyasal bir dis gebelik tecrubem var bir de alti ay once 11 haftalik bebisimin kalbi durdu sat 1 mayiz hafif kahverengi akintim var 1 haziranda kan testi yaptirdim 53.57 cikti doktor bu deger cok dusuk simdi 1500 lerde olmasi gerekirdi dedi bana biraz abartili geldi ama ... bu da kimyasal gbelik olabilir ya da dis gebelige donusebilir takip etmemiz gerekir dedi cook tedirginim Allah hepimizin gonlune gore versin yar ve yardimcimizin olsun bana da dua etmeyi unutmayin emi.... :)
sat 29 nisan.pazartesi kan tahlilim 1156,41di.Çarşamba verdiğim kanı bugün aldım o da 2574,86 çıkmış..
Cok iyi cıkmıs sonucun 2 ye katlamıs. Sanırım doktora gitsen kesen gorulur suan.
Evet canım doktorda söyledi ama vaginal olarak bakarlar değilmi?
Hayır ultrasnla bakarlar. Ve gorunmesi lazım orda. p.tesi git bence doktora o zaman kesin sonuc alırsın.
iyi gunler bayanlar forumda yeniyim misafir sayilirim :) asa yukari hepimizin sorunu ayni gibi benim bir kimyasal bir dis gebelik tecrubem var bir de alti ay once 11 haftalik bebisimin kalbi durdu sat 1 mayiz hafif kahverengi akintim var 1 haziranda kan testi yaptirdim 53.57 cikti doktor bu deger cok dusuk simdi 1500 lerde olmasi gerekirdi dedi bana biraz abartili geldi ama ... bu da kimyasal gbelik olabilir ya da dis gebelige donusebilir takip etmemiz gerekir dedi cook tedirginim Allah hepimizin gonlune gore versin yar ve yardimcimizin olsun bana da dua etmeyi unutmayin emi.... :)
sat 29 nisan.pazartesi kan tahlilim 1156,41di.Çarşamba verdiğim kanı bugün aldım o da 2574,86 çıkmış..
Tamam işte vaginal ultrasonla bakarlar yani değilmi?
Tamam işte vaginal ultrasonla bakarlar yani değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?