Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İstersen son adet tarihini ve ondan 2 önce adet tarihini yaz bende hesaplayım.Ama her zaman internetteki hesaba göre olmayabiliyor.

1. 17 Mayıs
2. 17 Nisan
3. 19 Mart

Hesapladığımda 30 gün olarak çıkıyor.
Bir de arkadaşlar iki gün üst üste ilişki oluyor mu? Sizdem ricam sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.[/QUOTE]

İnternettekine göre 27 mayıs-1 haziran arası çıkıyor. Ama dediğim gibi her zaman doğru hesap vermez internet. Daha erken veya daha geç olabilir. Bence sen ovulasyon testini yapmaya devam et.Gün aşırı ilişkiye de girin çift çizgiyi görünce her gün ilişkiye girersin..Belki bu ay yumurtama gününü kaçırmış olabilirsin o yüzden bence internetten al testi hem içinde çok var hem hesaplı.Sanıyorum gittigidiyorda var.

Aslında yumurtlama tarihini kendi vücudumda hissediyorum. Özelliklede cildimde. Cilt daha bir güzel görünüyor sanki. Ayrıca akıntıdan da belli oluyor. Zaten iki tane test kaldı. Artık tuttu tuttu Teşekkür ederim merry ilgilendiğin için.

rica ederim ne demek.

Arkadaşlar son adet tarihim 29 nisan.pazartesi kan verdim bugün aldım 1156,47 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ben???*

Cidden mi???Senin kan değerin kaç peki?

Benim kan degerim dun olcturdum 605 di. Adetime 4 gun kala olcturdugumde 34,4 dü. Artıs iyi gidiyor benim. Ama doktora gitmek icin acele etme derim ben sana. Ben Haz. 20 si gibi gitmeyi dusunuyorum 7 haftalıkken. Cunku kese gorunmezse alttan muayne yapıyolarmıs elle. 7. haftada en azından herseyi belli olur.

Benim değerim çokmu yüksek kafam karıştı biraz.Doktor bana haftaya gel bakalım dedi..

Canım elle muayene değil vajinal ultrasonla bakılıyor ilk haftalarda.Korkulcak bir şey değil.

kızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan
pazar 29 haziranda kan verdim 477 çıktı beta hcg
31 haziranda 1000 çıktı
usg ye girdim tam görünmedi ama karından
kan değerlerim nasıl
doktor usg nin zararlı olduğunu ve 2 hafta sonra gitmem gerektiğini söyledi
bir tane mecburi kürtaj yaşadığım için çok korkuyorum adetlerimde 35 günde bir olmaya başladı kürtajdan sonra

Arkadaslar merhaba
Benim SAT 27 Nisan ve bugün beta hcg ye baktirdim 15086
Olarak çıktı sizce normal mı benim hesaplarıma göre 5. Haftaya
girdi ama sanki bu deger fazla gibi geldi bana
Yardımcı olursanız sevinirim

bende cevap bekliyorummmmmm

SAT'ımız aynı canım.Bende 30 unda kan verdim dün aldım 1156.47 çıktı.Arkadaşlar bu değer 11.000 mi oluyor şimdi anlamadım ben.Senin değerinde iyi canım.
Arkadaşlar son adet tarihim 29 nisan.pazartesi kan verdim bugün aldım 1156,47 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ben???*

Değerim hakkında yorum yapın güzellerim ya.Bugünde verdim kan yükselişine bakıcaklar..

11.000 degil degerin 1156 falan kan degerin iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…