Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba adetim 3-4 gun gecti idrar tahlili yaptım pozitif cıktı.doktora gıttım ama beta hcgm 40 cıktı.doktor ya cok yenı hamıle kalmıssın ya da dıs gebelık olabılır dedı.sımdı cok korkuyorum..2 ya da 3 haftalık falan hamıleyım su anda.normal bır bayanın 2- 3 haftalıkken beta hcgsi kac olur?yardımcı olursanız sevınırım..

arkadaşlar mrb,ben de 4 buçuk aylık evliyim. en başından beri bebeğimiz olsun istiyoruz.normalde adetim düzenli gelirdi 27-28 günde bir. ama 2 ay önce 4 gün gecikti hemen heyecanlandk ve tahlil sonucum 1.2 çıktı.negatif yani.kendimi çok kaptrmak istemiyordum ama bu ay da 4-5 gün gecikince dayanamadım.kan testi yaptrdım bugün öğrendim yine negatif...ama hala adet olmadım.olacakmışım gibi de gelmiyor.test yaptrdğm aile hekimim 2 gün sonra tekrar test yapalım eğer adet olmazsan dedi, bi hastamıza da böyle olmuştu sonra değerler yükselmişti dedi. ama umutlanmak istemiyorum.böyle bir durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar? lütfen cevap verinnn...

kızlar merhaba 1.5 yıllık eviyim ilkdefa bu ay adetim gecikti göğüs uçlarında ağrı belde ve kasıklarımda ağrı var .21 ekim ,19 kasım,16 aralık enson hastalanma tarihim buay 13 ocakta olmam gerekiyordu sabırsızlandım.14 ocakta idrar testi yaptım negatif çıktı pazar günüde kan testi yaptım 2 çıktı ama hala adet olmadım bu bebeği çok istiyorum yardımcı olurmusunuz bütün ümitler tükendimi sizce

adetin kaç gün geç,cikti cnm eğer adetin geciktiğinde kan testi yaptırdıysan 2 çıktysa hamile değilsn demektir birazdaha bekle ama adetin gelmezse tekrardan kan testi yaptır bence

slm kızlar allaha şükür hamileyim sat 15 aralık 8 ocakta olmam gerekiyodu olmayınca 16 ocak kan testı yaptırdım 1690 çıktı kızlar ikiz olma ıhtımalı varmı ??

Selam adet gününden kaç gun once btahgc testi yaptirmaliyim

canım adet gününden önce yaptırmasan iyi olur. ama illaki dayanamıyorum meraktan çatlıcam diyosan adete 2 veya 3 veya 4 gün önce yaptırabilirsin...
ama en güzeli adet tarihini beklemek..

canım adet gününden önce yaptırmasan iyi olur. ama illaki dayanamıyorum meraktan çatlıcam diyosan adete 2 veya 3 veya 4 gün önce yaptırabilirsin...
ama en güzeli adet tarihini beklemek..

Teşekkür ederim.çok heycanliyim çok farklı bir duygu bu.inşallah rabbim tüm dileklerimizi kabul eder..cuma gunu teste gidiyiruuummm...

arkadaşlar bana cevpa verecek kimse yok mu? bu kan testlerinde yanlışlık olma ihtimali yok mu? hala regl olmadım.lütfen cevap veriiinnnn(

arkadaşlar bana cevpa verecek kimse yok mu? bu kan testlerinde yanlışlık olma ihtimali yok mu? hala regl olmadım.lütfen cevap veriiinnnn(

bende kan tahlili yaptırmıstım adet günümde 2 çıktı hastalağım 8 günü geçti olmadı hala şansım var diye sevinirken bugün kırmızı kartı gördüm.Umarım senin şansın hala devam ediyordur.Ben bugün hastalanmasaydım cumartesi doktora gidip tekrar kan tahlili verecektim.

Kan testi'nin yanlış olma ihtimali yok fakat ilk kan değeri ölçümüne göre hamile olup olunmadığı yorumu getirilmez bekleyin der genellikle doktorlar 2 gün aralıklarla tekrarlanır kan değeri testi 2 ye katlıyorsa değerler hamile denilebilir.

olsun cnm yinede sen doktoruna sölemen gerekiyor ALLAH korusun bişey olmasın ben bugün gittim kalp atışları başlamış 6 haftalıkmış :) 0.54cm miş yarım santim yani
Kalp atışı başlamış ne güzel Allah sana bağışlasın. Ben de düm

Kalp atışı başlamış ne güzel gözün aydın. Allah sana bağışlasın. Ben de dün gittim özeldeki doktoruma ultarsona girdim. Kese de büyüme var. Hatta bebek görünmüş dedi. nokta şeklinde:) Lekelenme için pregestan 100 mg verdi. Sabah akşam tok karnına al dedi. 6. haftadayız henüz kalp atışımız başlamadı. İnş. dört gözle bekliyoruz. Doktor 2 hafta sonrası için randevu verdi. Uyku hali çabuk acıkma ve kasıklarda sancı var şu sıralar. Bel ağrım azaldı. Ayakta kaldığımda oluyor bel ağrısı. Aşerme olayı da yok henüz. Yanlız göğüslerde sansı ve karında şişlik var. Bunlar normal bildiğim kadarıyla. Diğer arkadaşlara da yardımcı olur diye hepsini yazdm.

slm kızlar allaha şükür hamileyim sat 15 aralık 8 ocakta olmam gerekiyodu olmayınca 16 ocak kan testı yaptırdım 1690 çıktı kızlar ikiz olma ıhtımalı varmı ??

Tebrik ediyorum. Böyle güzel haberler beni mutlu ediyor. Ben de 6 haftalık oldum Allahın izniyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…