Tebrik ederim tatlım. Hamilesinnnn...
merhaba arkadaşlar az önce tahlil sonuçlarımı aldımda bhcg sonucu 218 yorumlayamazlarmış yasakmış labaratuvarda yani ben şimdi hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim
canım hamilesin tebrikler.. hemde degerin katlanmış maşallah...
kızlar merhaba 1.5 yıllık eviyim ilkdefa bu ay adetim gecikti göğüs uçlarında ağrı belde ve kasıklarımda ağrı var .21 ekim ,19 kasım,16 aralık enson hastalanma tarihim buay 13 ocakta olmam gerekiyordu sabırsızlandım.14 ocakta idrar testi yaptım negatif çıktı pazar günüde kan testi yaptım 2 çıktı ama hala adet olmadım bu bebeği çok istiyorum yardımcı olurmusunuz bütün ümitler tükendimi sizce
adetin kaç gün geç,cikti cnm eğer adetin geciktiğinde kan testi yaptırdıysan 2 çıktysa hamile değilsn demektir birazdaha bekle ama adetin gelmezse tekrardan kan testi yaptır bence
Selam adet gününden kaç gun once btahgc testi yaptirmaliyim
Arkadaşlar reglime 1 gün kala kanda beta hcg sonucum 28.4 sizce nasıll?çok mu düşük
canım adet gününden önce yaptırmasan iyi olur. ama illaki dayanamıyorum meraktan çatlıcam diyosan adete 2 veya 3 veya 4 gün önce yaptırabilirsin...
ama en güzeli adet tarihini beklemek..
arkadaşlar bana cevpa verecek kimse yok mu? bu kan testlerinde yanlışlık olma ihtimali yok mu? hala regl olmadım.lütfen cevap veriiinnnn(
arkadaşlar bana cevpa verecek kimse yok mu? bu kan testlerinde yanlışlık olma ihtimali yok mu? hala regl olmadım.lütfen cevap veriiinnnn(
Kalp atışı başlamış ne güzel Allah sana bağışlasın. Ben de dümolsun cnm yinede sen doktoruna sölemen gerekiyor ALLAH korusun bişey olmasın ben bugün gittim kalp atışları başlamış 6 haftalıkmış :) 0.54cm miş yarım santim yani
slm kızlar allaha şükür hamileyim sat 15 aralık 8 ocakta olmam gerekiyodu olmayınca 16 ocak kan testı yaptırdım 1690 çıktı kızlar ikiz olma ıhtımalı varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?