merhabalar aranıza yeni katıldım ben pko hastasıyım 2yaşında kızım var 2. bebeği düşünüoduk geçen ay başladık çalışmalara bu ay adete 10gün kala rahatsızlandım hastaneye gittim kan testim 1.20 çıkmış negatif dediler.şimdi hastalanmama 4gün kaldı sizce varmıdır:?
tesekkurler canimmm
testi erken yapmisin gec dollenme falan olabilir kirmizilari gormeden umutsuzluga kapilma bence adetin gecerse bir test daha yaparsin hakkimizda hayirlisi
arkadaşlar selam.. ayın.3 de çatlama ignesi oldum doktor ayın 4 u gecesi ilişki birde 5 i sabahı ilişki dedi. ayın 12 sindede dayanamayarak kan tahlili yaptırdım.2.65 çıktı deger.. bu durumda negatif oluyor ama çok erken baktırmış olabilir miyim sizce? geçen 0.1 lerdeydi degerim çünkü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
arkadaşlar günaydın.ben ayın 2sinde 2 gün gecikmeyle normal adet oldum.eşim hastaydı bu yüzden sıkıntıdan gecikmişti.fakat bikaç gündür kendimde bi tuhaflık hissediyorum,sürekli ağrım var.bu sabah idrar testi yaptım ve ilk defa bir silik çizgi çıktı testte.hamile olduğumu sanmıyorum,artık bu ayın yumurtlama dönemindeyim ve geçen ayı düşünürsek nerdeyse 6 haftalık gebelikte o çizgi silik çıkmaz diye düşünüyorum.merak ettiğim şey acaba o streste düşük yapmış olabilir miyim?o yüzden mi çizgi silik çıktı?
Merhaba öncelikle çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı nasip etsin ( hepimize inş)
Ben de 12 ocakta doktora gittim. 10 ocakta beta hcg 2603,8 olarak çıktı 12 sinde gittim 5 haftalık denildi. ultrasonda kese göründü gözün aydın dediler. 7*4 mm olarak dediler. Senin belli mi? 15 gün sonra yine gel dediler. Ara ara ben de damla halinde kan geliyor normal midir sizce? Siyah renkli silindiğinde görünüyor..
selam kızlar yine paranoyak ben :) kızlar şimdi ben 6 ocakta ultrasona gittim doktor keseyi gördü ölçümleri 5.6mm idi....ve doktorum bu ölçülere bakarak ve sat'a göre 5 hafta 6 günlük demişti..buraya kadar herşey normal neyse bu arada benim doktorumun tayini çıktı ve gitmek üzere o yüzden başka bir doktor buldum balıkesirde ve hem gidip denemek hemde gittiiğimde ona güvenmek istedim ..neyse bugün ayın 16sı ve gittim tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı ama ultrasonda kese için doktor yine 6 haftalık dedi..ama kesenin ölçümleri bu sefer 3.6 cm yani 360mm :) çıktı..yani kese büyümüş herşey normal dedi ama neden yine 6 haftalık çıktı onu anlamadım..neyse sordum doktora bu olabilir canım dedi..sat'a göre 7+3 günlük bi gebelik ama sen adet gününde yumurtlamıyorsun sonuçta yani geçmiş yumurtlamış olabilirsin,geç döllenmiş olabilir bu gibi durumlarda 2 hafta kesin oynar bu aralarda dedi..sen haftasına takılma bak ilk gördüğün keseyle şimdi kese arasında çok fark var dedi bizim için önemli olan kalp sesini duymamız ama şuan değil haftaya yada daha sonraki hafta yadaaaa ondan da sonraki hafta yani dedi...kızlar bu normal mi yaaaaaaaaaa :44: noluuuuuuurrrrrrrrrr fikri olan bişey söylesin duyar mıyım kalp sesini bebeğimin ne diyorsunuz lüüttfeeennn :2:
cnm merhaba bende bu ayın 5 inde iğne oldum ve senin gibi dayanamayıp ayın 13 de test yaptırdım ve sonuç 2.88 çıktı.Doktorum olsaydı daha yüksek çıkardı ama 9. gün çok erken biraz daha bekleyip testi tekrarlıyalım dedi.ama bu benim 3. iğnem ve iğnenin içinde hcg hormonundan dolayı bu değer 15 güne kadar sıfırın üstünde çıkabiliyor.benim 1 de çıktığı oldu 3.23 de.ama inşallah allahım mucizelerimizi yollar..
kızlar beta hcg 4.30 cıkınca pozıtıfmı oluo
inşallah canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.. hastalandım bugun.. doktor bu ay olmazsa hastalandığının birinci yada ücüncü günü gel dedi. bu ay artık aşılama yapıcak.. stres olmamak kafaya takmamak lazım aslında ama dayanamıyor insan..zamanını biliyor bizimkiler elbet bir gün gelicekler....
cnm sen balıkesirlimisin hangi doktora gittin :)
cnm bende çok sevndm ALLAH rahat hamilelik yaşatsın inş. ben beta hcg testi yaptırmadım adetim 8 gün geçmişti ultrasonda hemen kese gözüktü 11 mm miş :) doktor bir sorun yok gibi gözüküyor dedi benm bundan 2 hafta öncesi pembmsi lekeler gelmişti doktor normal dedi ama sen yinede doktoruna sölemen lazım birdahaki gittiğinde bu arada senin adetin kç gün geçti?
Canım nasılsın? Başladımı mide bulantın falan? Nasıl geçiyor hamilelik bakim?
Güzel dileklerin için tşk ederim. Aynı şekilde sen de inş. Ben 5 inde olmam gerekirken olmadım ve 10 unda beta hcg de 2603,8 çıktı. 12 sinde de ultrasonda 7,4 mm olarak göründü. 15 gün sonra yine gel dediler. Özeldeki doktorumdan yarın için randevu aldım. Bir de ona gideyim bakalım. Bu arada lekelenmem çok az oluyor kan şeklinde değil kahverengi silindiğinde geliyor. Hayırlısı inş hepimiz için. Rabbim yardımcımız olsun:)
merhaba arkadaşlar az önce tahlil sonuçlarımı aldımda bhcg sonucu 218 yorumlayamazlarmış yasakmış labaratuvarda yani ben şimdi hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?