Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

testi erken yapmisin gec dollenme falan olabilir kirmizilari gormeden umutsuzluga kapilma bence adetin gecerse bir test daha yaparsin hakkimizda hayirlisi

slm kızlar ben geçen ayın 13 de hastalanmıştım bu ay tam 13 de kan tahlili yaptırdım sonuç 1.2 çıkmıştı ama hala hastalanmadım bu sabh dayanamayıp bide idrar testi yaptım ondada tek çizgi çıktı 4 gün oldu idrara geçmemesi normal diye düşünüyorum yarın 5. günüm sabah sağlık ocağına gidecem kan tahlili için inş değerler normal çıkar

testi erken yapmisin gec dollenme falan olabilir kirmizilari gormeden umutsuzluga kapilma bence adetin gecerse bir test daha yaparsin hakkimizda hayirlisi

saol canım benim hep tahlillerim 0.25 falan çııkıyodu bu sefer 1.20çıkınca şaşırdım doğrusu...

Son düzenleme:
selam kızlar yine paranoyak ben :) kızlar şimdi ben 6 ocakta ultrasona gittim doktor keseyi gördü ölçümleri 5.6mm idi....ve doktorum bu ölçülere bakarak ve sat'a göre 5 hafta 6 günlük demişti..buraya kadar herşey normal neyse bu arada benim doktorumun tayini çıktı ve gitmek üzere o yüzden başka bir doktor buldum balıkesirde ve hem gidip denemek hemde gittiiğimde ona güvenmek istedim ..neyse bugün ayın 16sı ve gittim tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı ama ultrasonda kese için doktor yine 6 haftalık dedi..ama kesenin ölçümleri bu sefer 3.6 cm yani 360mm :) çıktı..yani kese büyümüş herşey normal dedi ama neden yine 6 haftalık çıktı onu anlamadım..neyse sordum doktora bu olabilir canım dedi..sat'a göre 7+3 günlük bi gebelik ama sen adet gününde yumurtlamıyorsun sonuçta yani geçmiş yumurtlamış olabilirsin,geç döllenmiş olabilir bu gibi durumlarda 2 hafta kesin oynar bu aralarda dedi..sen haftasına takılma bak ilk gördüğün keseyle şimdi kese arasında çok fark var dedi bizim için önemli olan kalp sesini duymamız ama şuan değil haftaya yada daha sonraki hafta yadaaaa ondan da sonraki hafta yani dedi...kızlar bu normal mi yaaaaaaaaaa :44: noluuuuuuurrrrrrrrrr fikri olan bişey söylesin duyar mıyım kalp sesini bebeğimin ne diyorsunuz lüüttfeeennn :2:

cnm catlatma ignesi olmussun ozaman yuksek cikiyor olmasi gerek igne yuzunden cok erken baktirmissin ben 14 cu gun yaptirmistim

selam keşke bi kan testi yaptırsaydınız bende aynı şekilde 6 gün gecikmeyle çift çizgiyi gördüm ertesi gün adet oldum zannettim arkadşlaımın ısrarı üzerine test yaptırınca hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim üzüldüm ama hamile kalabiliyo olduğumada sevindim açıkcası önümüze bakıyoruz artık inşallah hamilesindir ve tutunur bebeğin

cnm bende çok sevndm ALLAH rahat hamilelik yaşatsın inş. ben beta hcg testi yaptırmadım adetim 8 gün geçmişti ultrasonda hemen kese gözüktü 11 mm miş :) doktor bir sorun yok gibi gözüküyor dedi benm bundan 2 hafta öncesi pembmsi lekeler gelmişti doktor normal dedi ama sen yinede doktoruna sölemen lazım birdahaki gittiğinde bu arada senin adetin kç gün geçti?

cnm sen balıkesirlimisin hangi doktora gittin :)

inşallah canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.. hastalandım bugun.. doktor bu ay olmazsa hastalandığının birinci yada ücüncü günü gel dedi. bu ay artık aşılama yapıcak.. stres olmamak kafaya takmamak lazım aslında ama dayanamıyor insan..zamanını biliyor bizimkiler elbet bir gün gelicekler....

kızlar beta hcg 4.30 cıkınca pozıtıfmı oluo

Merhaba degerlerinizle ilgili bir yorum yapamıyorum.kan testini ne zaman yaptınız.ben 8 gun sonra adet olmam gerekiyor.adetimden 4 gun once kantestinde çıkarmi? Ayın 13 ünde aşırı sancim nedeniyle kadın doğuma gittim alttann ultrasyonla baktı 2,47 cmlik karartıyor gösterdi bu senin yumurtaligin çatlama gerçekleşmiş eğer doru zamanda çalışma yaptıysaniz bu karartır buyuyup fetus olacak dedi.karartinin resmini çıkardı verdi.çok heycanliyim gunler geçmiyor.

hayırlısı olsun cnm benimde bu ay son klomen ve iğneyle aşılama tedavisine başlıcam artık ondanda umudum yokya artık neyse:) ben hastalanmadım hala malesef..biran önce olsada başlasak tedaviye

Güzel dileklerin için tşk ederim. Aynı şekilde sen de inş. Ben 5 inde olmam gerekirken olmadım ve 10 unda beta hcg de 2603,8 çıktı. 12 sinde de ultrasonda 7,4 mm olarak göründü. 15 gün sonra yine gel dediler. Özeldeki doktorumdan yarın için randevu aldım. Bir de ona gideyim bakalım. Bu arada lekelenmem çok az oluyor kan şeklinde değil kahverengi silindiğinde geliyor. Hayırlısı inş hepimiz için. Rabbim yardımcımız olsun:)

Canım nasılsın? Başladımı mide bulantın falan? Nasıl geçiyor hamilelik bakim?

iyiyim canim cok sukur daha bulantim baslamadi belim cok agriyo birde ara sira 2-3 saniyelik bir agri oluyo sag kasigimda ama cok aciyo yaaa birde goguste hassasiyet simdilik bunlar bakalim hayirlisi ama halaa inanamiyorum hamile olduguma her seferinde acaba hastami oldumki diye camasirima bakiyorum kalp atisini duyana kadarda bu his gecmeyecek heralde

olsun cnm yinede sen doktoruna sölemen gerekiyor ALLAH korusun bişey olmasın ben bugün gittim kalp atışları başlamış 6 haftalıkmış :) 0.54cm miş yarım santim yani

arkadaşlar lütfen benim yazdığıma bi cevap verecek kimse yok mu? lütfen yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar az önce tahlil sonuçlarımı aldımda bhcg sonucu 218 yorumlayamazlarmış yasakmış labaratuvarda yani ben şimdi hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…