Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

gulbebek bende eşimde aynı şeyi düşündük laboratuvar tekrar para alabilmek için acaba testin değerini yanlışmı belirtti birşeyler oldu ama anlam veremedim açıkçası bende 1 hafta beklicem haftaya perşembe cuma başka bir hastaneye gidip yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak muhakkak sonucuda sizlerle paylaşıcam :))

geçen gün forumun birinde okumuştum.yine birisi idrar testi yapmış bi kaç kez silik çizgi çıkmış.sonra kan testi yaptırmış negatif çıkmış,gene idrar testi yapmış gene pozitif.sonra başka bir yerde tekrarlamış testi yüksek bir değer çıkmış,diğer hastane de karışıklık olmuş meğer yani diyeceğim idrar testinde ısrarla pozitif çıkıyorsa düşündürücü bir durum:44:

Kan'da 0,7 çıkan HCG hormonunun idrar da pozitif çıkması mümkün değil , en sağlıklı yol farklı bir klinikte veya laboratuvar da veya sağlık merkezinde tekrar değere baktırmak olmalı.

gitmiş olduğunuz yer de ölçüm cihazlarının azizliğine uğramışta olabilirsiniz.

inşallah hakkında hayırlısı olur canım ama bana göre kan testi kesinlikle hatalı hem günün geçmiş hem 5 tane pozitif testi kanda 0.7 nasıl oluyor işte orası düşündürücü ....Ben şimdiden hayırlı olsun diyeyimmmm

mariec şöyle bir durum oldu zaten poliklinik laboratuvara çevrilmiş evimin karşısında yakın diye gittim oraya. çarşamba günü yani adetimin 4. günü sabahtan gittim aç karnına dedilerki idrara da bakalım. bende tamam dedim. idrara baktı bana kesin hamilesin dediler. kan hcg sayımına bakalım akşama ancak çıkar dediler tamam dedim. akşam değerleri görünce şok oldum. tlfla bana döndü 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelin bakalım dediler. ayrıca kanda sayımı zaten direk gittim yer yapmadı. kanı başka bir laboratuvara gönderdiler. bende orda bir karışıklık olmuştur diye şüpheleniorum. ama yinede beklicem 1 hafta. bakalım allahtan herşey. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

sağol gülbebek. yüce rabbim tüm bebek bekleyenlere hayırlı evlatlar versin. verende o dur alanda. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

baka bir yere gönderdilerse karışıklık olma ihtimali yüksek,çünkü diğer arkadaşınkini de başka yere göndermişler.

laplace evet başka bir laboratuvara gönderdiler. ben gittim sonuç almak için oraya tlf açtı adam. 10 dk kaya çıkacak bilgisayarda demişler. mail adresime gönderdiler. yani sonuç bana göre apar topar hazırlandı. bir durum var ama çözemedim.

0,7 çok düşük bir değer:S yani idrarda bu durumda pozitif çıkması imkansız:S ben adetime 12 gün varken yaptırdğımda 2,39 çıktı:S kesinlikle bir yanlılık vardır ve sen hamilesindir:) Sağlıklı sıhattli al inş kucağınaaa =) Öptüm ::

inş öyledir bende sizin dediğiniz şekilde ümit ediyorum. allahım çocuu olmayan ve çocuk sahibi olmak isteyen her bayana bu duyguu annelik duygusunu yaşatsın. bende öptüm...

zeynep peki idrar testi yaptın mı? geç döllenme diye bir durum olmuş olabilir. benim idrar testimde 2. çzgi silik çıktı hep. adetim 4 gün geçti kan testinde 0,7 çıktı. 1 hafta sonra tekrar yaptırıcam.

Kızlar herkese selam.. acill olarak sormak istediim bişey var.. şimdi ben geçen ay 19unda hastalanmıştım adetim pek düzenli değil üç beş gün hep oynar.. neyse ben bu ayıın 17sinde beta baktırdım 78 çıktı.. dün yani 19 unda bi daha baktırdım 308 çıktı.... 48 saatte ikiye katlaması gerekirken neden bu kadar fazla katlandı bi fikri olan varmıdır. aklıma mol gebelik geliyo çok korkuyorum. alttan muayne olmak istemediğim için şuan doktorada gidemiyorum.. sizce iki gün sonra bi daha mı baktırayım yoksa normalmidir? ltfen acillll cevapp ((

kimsee cevap vermiiicek mii bana

kızlar geçen ay 19 unda adet olmuştum ve tam tamına kabus gibi 9 gün sürmüştüü. ayın 17sinde kan testi yaptırdım 78.9 çıktı bugun tekrarlııcaz ne zaman kesin hamile olmuş olcam ben yaa

canım sanırım ısrarla beklediğin cevap bu soruya aitti ..kan değerin güzel çıkmış..ama bu değerin katlanarak çoğalması gerekir..yani kan testini 2 günde 1 tekrarlaman gerekir..her yaptırdığında değerin 2 katına çıkması gerek..zaten haftaiçi laboratuvarda bi kan testi yaptır ben eminim değerin çooook daha yüksek çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…