5 tane idrar testininde yanlış çıkma olasılığı olur mu? bana bu mantıksız geliyorda. adetlerim evlenmeden önce düzensizdi. evlendikten sopnra düzene girdi. 13 ünde oluyordum direk. geçen ay 14 üne sarktı o kadar. en iyi sonuç veren testlerden aldım bu sabah onu yaptım ve pembelik belli oluyordu 5 dk içinde çıkmay başladı zaten 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptıracağım tşk ederim ayrıca cevabın için
5 tane idrar testininde yanlış çıkma olasılığı olur mu? bana bu mantıksız geliyorda. adetlerim evlenmeden önce düzensizdi. evlendikten sopnra düzene girdi. 13 ünde oluyordum direk. geçen ay 14 üne sarktı o kadar. en iyi sonuç veren testlerden aldım bu sabah onu yaptım ve pembelik belli oluyordu 5 dk içinde çıkmay başladı zaten 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptıracağım tşk ederim ayrıca cevabın için
gulbebek bende eşimde aynı şeyi düşündük laboratuvar tekrar para alabilmek için acaba testin değerini yanlışmı belirtti birşeyler oldu ama anlam veremedim açıkçası bende 1 hafta beklicem haftaya perşembe cuma başka bir hastaneye gidip yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak muhakkak sonucuda sizlerle paylaşıcam :))
mariec şöyle bir durum oldu zaten poliklinik laboratuvara çevrilmiş evimin karşısında yakın diye gittim oraya. çarşamba günü yani adetimin 4. günü sabahtan gittim aç karnına dedilerki idrara da bakalım. bende tamam dedim. idrara baktı bana kesin hamilesin dediler. kan hcg sayımına bakalım akşama ancak çıkar dediler tamam dedim. akşam değerleri görünce şok oldum. tlfla bana döndü 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelin bakalım dediler. ayrıca kanda sayımı zaten direk gittim yer yapmadı. kanı başka bir laboratuvara gönderdiler. bende orda bir karışıklık olmuştur diye şüpheleniorum. ama yinede beklicem 1 hafta. bakalım allahtan herşey. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Kızlar herkese selam.. acill olarak sormak istediim bişey var.. şimdi ben geçen ay 19unda hastalanmıştım adetim pek düzenli değil üç beş gün hep oynar.. neyse ben bu ayıın 17sinde beta baktırdım 78 çıktı.. dün yani 19 unda bi daha baktırdım 308 çıktı.... 48 saatte ikiye katlaması gerekirken neden bu kadar fazla katlandı bi fikri olan varmıdır. aklıma mol gebelik geliyo çok korkuyorum. alttan muayne olmak istemediğim için şuan doktorada gidemiyorum.. sizce iki gün sonra bi daha mı baktırayım yoksa normalmidir? ltfen acillll cevapp((
kızlar geçen ay 19 unda adet olmuştum ve tam tamına kabus gibi 9 gün sürmüştüü. ayın 17sinde kan testi yaptırdım 78.9 çıktı bugun tekrarlııcaz ne zaman kesin hamile olmuş olcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?