okadar acele etme bence.. ben mesela okadar tedavi gördüm idrar yaptım evde ama kana idrarda pozitifi görmeden gitmedim ...mesela bu gebeliğimde bide okadar belirtim vardı yinede önceden evde test yaptım sonra dr'a gitmeden kanda baktırdım isteyebilir diye düşündüm...
ilk gebeliğimde hiç test mest yapmamıştım dr' a gittiğimde yani anladığımda 7 haftalık olmuştu kalp atışı ve keseyi gördüm :))
klomen tedavisimi görüyorsunuz? sorun ne sizin bende pko var ..
Canım, sen çatlatma iğneni olduğun günden en az 12 gün sonra yaptırmalısın kan testini. Çünkü aşılama ve transfer yapılanların bile böyle oluyormuş. Yani sen çarşamba günü kan testi yaptırsan belli olur
okadar acele etme bence.. ben mesela okadar tedavi gördüm idrar yaptım evde ama kana idrarda pozitifi görmeden gitmedim ...mesela bu gebeliğimde bide okadar belirtim vardı yinede önceden evde test yaptım sonra dr'a gitmeden kanda baktırdım isteyebilir diye düşündüm...
ilk gebeliğimde hiç test mest yapmamıştım dr' a gittiğimde yani anladığımda 7 haftalık olmuştu kalp atışı ve keseyi gördüm :))
klomen tedavisimi görüyorsunuz? sorun ne sizin bende pko var ..
daha geçen ay çocuk istedik doktor hemen klomen ovitrelle başlattı işte 27 sinde vuruldum ovitrellayı. okuduguma göre bazı arkadaşların 12.günde felan 5 6 çıkmış onun içi bende yapıyımmı dedim. bide bu akşam bende adet sancısı gibi bi karın agrısı oluyo ara ara bu ne alaka daha bir hfta var en az adetime:26:
sizin bebegin cinsiyeti ne kasım dogumlu bende kasım dogumluyum
kanda 12. gün çıkar zatende çatlama iğnesi vurulduğunda 14 gün geçmeli diyorlar.. bide ilk aydan hemen tedavi başlayan dr da yeni gördüm ... bu tedavilerde 1 yıl korunmasız ilişki sonrası genelde başlıyorlar tedaviye .. bu 1 yıl süreci annenin yaşının ileri olması durumunda 6 ay oluyor vs...
ben 14 şubartta aşılama yaptırdım 28 şubatta idrar testi yaptım silikte olsa bi çizgi vardı yani aradan 14 gün geçmiş oluyor .. zaten bhcg sürekli katlayarak gittiği için daha sonra idrar testini tekrarladığımda daha koyulaşmıştı ... yani idrarda baktığımda adetime 2 gün vardı o yüzden senin baya bi acele olmuş .. kan testi için bile 14. gün gitmen lazım çünkü ovitrelleninde etkisiyle o kan testin yanlış çıkabilir..
valla herkes şaşırıyo ya yaşımda 26 çok geçte sayılmaz ama doktor yumurtlama problemin var dedi daha dogrusu yumurtluyorum ama büyümüyormuş çatlamıyormuş o tarz bi şeyler söyledi yani 1 senede denesen boş manasında onun için hemen tedaviye başladı sanırım:18:
canım degerin çok güzel benim sat 3 eylül olmasına ragmen nerdeyse aynıyız..bence sat yazarak tahmini doğumtarihini hesapla ve aşağıdaki hamile günlüğünü ekle sende..benim profilimiden girebilirsin
çok tşkler cnm. bakalm sabah yine gidicm kan vericm yine değerler yükselmş mi diye.
Tebrikler,çok sevindim darısı başıma inşallah.. Dualarını bekliyorum.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
MErhabalar,
ben adetime 6 gün var iken yaptırdım <1,2 yani NEGATİF çıkmıştı, ama ben yinede hamile olduğuma inanıyodum. Dün (adete 4 gün kala) idrarda silik çizgi çıktı. Bu sabahta kan testi yaptırdım 21 çıktı
yani olabiliyormuş demek ki
hepimiz için hayırlısı. daha adetime 3 gün var inşallah 2 ye katlayarak artar
Senin değerin de çoğul gebelik gibi görünüyor canım
4+3 günlük bugün.. gözünüz aydin rabbim tamamına erdirsin...
Inşallah yükselmiştir degerin... Suan için bhcg deki yükselme gebeligin yolunda gittiğini gösterir... Kese ve kalp atışı görmen dileğiyle insallah...aminn. çok tşkler. bugn yine kan verdm yarn alcm değerler yükselmşmi diye bakıcklar bakalm ne oluck.
ben dün kan testi yaptırdım sonucum 0.100 çıktı bat 10 ekim
test ilaç kullanacağım için yapıldı
yaklaşık 5gündür baş dönmem var ve midem de 4 gün bulanıp geçti baş dönmesi geçmiyor sanki beynime bi gaz salmışlar gibi
kasıklarımda ağrı var ama geçen ay yumurtlama dönemimde çok yoğundu ayağa kalkamamıştım bu kez o kadar yoğun değil
hala hamilelik ihtimalim var mı bilmiyorum ama çok istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?