Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tşk cevaplar için en azından ümitlenmem

Rica ederim canım... Bu erkenden aceleci test yapma olayi bendede vardi Malesef negatifi göre göre vaz geçtim o huyumdan... En sonunda belirtiler varken yaptırdım adet geçmeden yapmayı düşünmüyordum ozamanda 2 gün kala idrar yaptım pozitifti kanı ozaman vermiştim...

Bu soruyu bana sormamışsin ama yinede cevaplayayim... Kanda pihtilasma sorunun var buda muhtemel kayıplarının sebebi... O yüzden hemen yarın dr a gitmen şart... Artık ignesini mi verir adpirinmi verir bilmem ama progestan baslamanda lazım senin aynı zamanda...

Suan için tutunma aşamasında tutunamazsa bhcg düşüş göstermeye baslar buda sağlıksız embriyo olduğundan tutunamadı denip kimyasal gebelik yaşıyorsunuz denir adetle birlikte düşük yapRsiniz.. bu bir başarısız yerleşme asamasidir... Insallah tekrar etmez onun için hemen iğne veya aspirine başlamak şart... Ağır iş yapmayın bol bol şu için mutlaka...

selamlar..bat tarihime 4 gün var ve bugüğn beta hcg 5.21 çıktı. dr kesin bişey söyleyemem ama gebelik olası cuma tekrarlayalım kanını dedi. sevinemedim de üzülemedim de sizce nasıl? tecrübeli arkadaşlar noolur bilen varsa cevap yazın..:18:

canım büyük ihtimalle hamilesin 2-3 gün aralıklarla testi tekrarla eger katlıyorsa sorun yok tebrikler tabi doktorunla görüşmeyi ihmal etme

çok teşekkür ederim arkadaşım seni dinledim ve bugün hemen doktora gittim clexna ve progestan verdi inşallah iyi olur yarın tekrar kan tahlili istedi.

kızlar p.tesi 0,6 olan degerim bu sabah itibariyle 21 olmuş sanırım hamileyim

Inşallah yükselmiştir degerin... Suan için bhcg deki yükselme gebeligin yolunda gittiğini gösterir... Kese ve kalp atışı görmen dileğiyle insallah...

değerleri aldm bugün 2672 gösteriyo değerm. ama hem alt hemde üsten ultrasonla baktılar keseyi göremediler yarn yine gidicem. dış gebeliktn şüpheleniyolar bnde çok korkuyorm bakalm yarn ne olucak. moralm bozk

değerleri aldm bugün 2672 gösteriyo değerm. ama hem alt hemde üsten ultrasonla baktılar keseyi göremediler yarn yine gidicem. dış gebeliktn şüpheleniyolar bnde çok korkuyorm bakalm yarn ne olucak. moralm bozk

Bozma moralini daha erken helebir degerin 3000 binlere gelsin bu dr larda masallah felaket tellalı gibiler... Yarın değilde öbür gün cagirsa daha mantıklı olurdu... Umarım sadece supeleniyorlardir öyle bisey yoktur...

çok teşekkür ederim arkadaşım seni dinledim ve bugün hemen doktora gittim clexna ve progestan verdi inşallah iyi olur yarın tekrar kan tahlili istedi.

Rica ederim canım dediğim gibi başlanması şarttı onların acil bir şekilde çünkü kayıpların fazla ve sebebide pihtilasma sorunun.. progestanda tutunmasini yerleşmesini kolaylaştırır... bol bol şu içmeyi sakın ihmal etme kendini yorma... umarim bu sefer sorunsuz bisekilde gecireceksin hamileliğini...

kızlar p.tesi 0,6 olan degerim bu sabah itibariyle 21 olmuş sanırım hamileyim

Gozun aydin.. bence ilk olcumunde bi problem var yada geç döllenme durumu var... Amaaa ne olursa olsun sonucun güzel olmasına sevindim...

Selam... Bende bugün hcg yaptırdım 4250 çıktı keseyi göremedi...
Tup bebek yontemiyle hamile kaldim. Yarin Tekrar doktora gidecem.
Çok üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun.

bazı doktorlar nedendir bilmem çok ilgisiz sen agzınla istiyosun hapı resmen benim böle bi sorunum var diyorum oda bana çok önemli bi sorun değil diyo ben burada bir çok arkadaşa rastladım mthfr 677 yüzünden düşük yaşayanlar bilmiyorum inşallah devamı gelir diyorum.

Hayirlsi olsun cnm imkansiz gibi gozuken seyler hicte imkansiz degilmis aslinda demek ki ))
Cnm senin idrarda cift cizgi cikmismiydi peki biraz anlatirmisin zahmet olmazsa

yok canım çift çizgide çıkmadı silik çizgide çıkmadı kar gibi bembeyaz hatta bu sabah yaptım yine çıkmadı inatla o ikinci çizgiyi görmeye çalıştım ama olmadıda olmadı neyse hayırlısı olsun olacakla ölecegin önüne geçilmiyor darısı olmayanların başına inşalllahhhhh

canımcım değerim 20 lerde çıkmıştı demiştin değer 20 deyken ben de idrar da yaptırdım çıkmadı öyle çkemeceye attım 2 saat sonra çekmeceyi açtım çok silik bi çizgi oluştu biraz bekle değer yükseldikten sonra net çıkıyo hayırlı inşallah

merhaba.. 10 gün ara ile yaptırdığım 2 kan testinin sonucu kafamı çok karıştırdı. ilki reglimden 7 gün önceydi. 0,1 beta hcg değeri çıktı. tabi ki negatif olarak değerlendirildi. ama benim nedense içime sinmedi. reglimi bekledim. tam gününde hafif bir lekelenme oldu. bugün 4. günü hala kahverengi leke şeklinde 1 damla geliyor. hiç kırmızı olmadı 4 gündür. ve hep 1 damla 2 damla kadar geldi. dün yani diğer testten 10 gün sonra bir test daha yaptırdım. beta hcg değeri 2,0 çıktı. diğerinin 20 katı neredeyse.. bu durumda ne yapmalıyım ne düşünmeliyim kafam çok karıştı :/

kızlar adetm geçtikten 4 gün sonra bhcg 329 çıktı?nasıl sizce?bi arkadaşımın 2 gün geçtikten sonra 2700 çıkmıştı herkeste değişiyor mu bu?

merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…