tşk cevaplar için en azından ümitlenmem
ya çok teşekkür ederim içime su serptin bu benim beşinci 1 .kürtaj oldum 6.haftalıkken
diğer 4 ü kimyasal onun için çok korkuyorum sence doktora ne zaman gitmeliyim. en son kimyasal dan sonra genetik testler yapıldı mthfr 677 heterezigot diye bişey var kimi doktor iğne kullanman lazım diyor kimi sadece aspirin yeter diyor bende aspirin kullanıyorum.
selamlar..bat tarihime 4 gün var ve bugüğn beta hcg 5.21 çıktı. dr kesin bişey söyleyemem ama gebelik olası cuma tekrarlayalım kanını dedi. sevinemedim de üzülemedim de sizce nasıl? tecrübeli arkadaşlar noolur bilen varsa cevap yazın..:18:
Bu soruyu bana sormamışsin ama yinede cevaplayayim... Kanda pihtilasma sorunun var buda muhtemel kayıplarının sebebi... O yüzden hemen yarın dr a gitmen şart... Artık ignesini mi verir adpirinmi verir bilmem ama progestan baslamanda lazım senin aynı zamanda...
Suan için tutunma aşamasında tutunamazsa bhcg düşüş göstermeye baslar buda sağlıksız embriyo olduğundan tutunamadı denip kimyasal gebelik yaşıyorsunuz denir adetle birlikte düşük yapRsiniz.. bu bir başarısız yerleşme asamasidir... Insallah tekrar etmez onun için hemen iğne veya aspirine başlamak şart... Ağır iş yapmayın bol bol şu için mutlaka...
kızlar p.tesi 0,6 olan degerim bu sabah itibariyle 21 olmuş sanırım hamileyim
Inşallah yükselmiştir degerin... Suan için bhcg deki yükselme gebeligin yolunda gittiğini gösterir... Kese ve kalp atışı görmen dileğiyle insallah...
değerleri aldm bugün 2672 gösteriyo değerm. ama hem alt hemde üsten ultrasonla baktılar keseyi göremediler yarn yine gidicem. dış gebeliktn şüpheleniyolar bnde çok korkuyorm bakalm yarn ne olucak. moralm bozk
çok teşekkür ederim arkadaşım seni dinledim ve bugün hemen doktora gittim clexna ve progestan verdi inşallah iyi olur yarın tekrar kan tahlili istedi.
kızlar p.tesi 0,6 olan degerim bu sabah itibariyle 21 olmuş sanırım hamileyim
Rica ederim canım dediğim gibi başlanması şarttı onların acil bir şekilde çünkü kayıpların fazla ve sebebide pihtilasma sorunun.. progestanda tutunmasini yerleşmesini kolaylaştırır... bol bol şu içmeyi sakın ihmal etme kendini yorma... umarim bu sefer sorunsuz bisekilde gecireceksin hamileliğini...
Hayirlsi olsun cnm imkansiz gibi gozuken seyler hicte imkansiz degilmis aslinda demek ki))
Cnm senin idrarda cift cizgi cikmismiydi peki biraz anlatirmisin zahmet olmazsa
yok canım çift çizgide çıkmadı silik çizgide çıkmadı kar gibi bembeyazhatta bu sabah yaptım yine çıkmadı inatla o ikinci çizgiyi görmeye çalıştım ama olmadıda olmadı neyse hayırlısı olsun olacakla ölecegin önüne geçilmiyor darısı olmayanların başına inşalllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?