Yok canım daha yaptırmadım cumartesı test yaptım ıkı cızgı cıktı bugunde baska markayla yaptım yıme cıktı.bu hafta yaptırıcam ınsallah.sen yaptırdınmı canım
Ben cok erken farkettim 15 nisanda yaptirdim bhcg 10.47 cikti daha adete 6.7 gun varken yani. Bi daha yaptirmadim bir hafta icinde tekrar gidicem doktora
Masallah canım erken dollenme oldu demekkı bende dort gun varken ogrendım adete ama daha kan testı yaptırmadım canım.
Oyle moralim bozukki ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunu test yaptirdim adetim 1gun gectiydi 156.6 cikti pazar gunu yaptirdim 194.6 cikti ve dr bugun beni olmeden öldürdü degerler cok dusuk dis gebelikte olur dusukte dedi hic iyi degilimiki kattan az artarsa sıkıntı olur diye biliyorum canım...
doktora gidince o başka testlerde yapıyor sadece hcg ye göre normal veya değil demek doğru olmaz...
Oyle moralim bozukki ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunu test yaptirdim adetim 1gun gectiydi 156.6 cikti pazar gunu yaptirdim 194.6 cikti ve dr bugun beni olmeden öldürdü degerler cok dusuk dis gebelikte olur dusukte dedi hic iyi degilim
Cok tedirginim aslinda ins yukselmistir degerim 25 inde cagirmisti doktorum ama maalesef o gün gidemicem 28 ini bekliycem mecburen
Daha benim 5 gun gecikmem dualarimi hep ediyorum ama dr pat diye söyleyince bir hoş oldum ne diyecegimi bilemedim normalde 17 nisanda adet olmam gerekiyor du olmadi simdi ise dis gebelikte olur dusukte olabilir dedicanını sıkma güzelce dua et...
benim 2 katına çıktığı halde doktor dış gebelik olabilir demişti..
herşey Allahtan dua et ve sabret...
Kızlar merhaba;
Benim ilk tüp bebek denemem. 2 tüpümde işlev görmüyordu alındı. Ve buna başvurduk rabbim her isteyene versin.. (Amin) beta-hcg değerlerimi aktarıyorum size
10.gün -115
12.gün -325
15.gün -2018.20
Sizce normalmi dr. Harika diyor allaha binlerce şükür ama sizce böyle bir anda yükseliş göstermesi mümkünmü? Dış gebelikten bahsediliyor sürekli kimyasal gebelik vs. Bunlar olabilirmi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikız gebelık olabılrı canım bence degerlerın cok guzel masallah benım 15, gunku degerım 132 ıdı tek gebelıktıösenın cıft olma ıhtımalı vok yuksek
Kızlar merhaba;
Benim ilk tüp bebek denemem. 2 tüpümde işlev görmüyordu alındı. Ve buna başvurduk rabbim her isteyene versin.. (Amin) beta-hcg değerlerimi aktarıyorum size
10.gün -115
12.gün -325
15.gün -2018.20
Sizce normalmi dr. Harika diyor allaha binlerce şükür ama sizce böyle bir anda yükseliş göstermesi mümkünmü? Dış gebelikten bahsediliyor sürekli kimyasal gebelik vs. Bunlar olabilirmi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kan tahlili yaptirdin mi kac cikti degerin
Hayir bende yaptirmadim bi daha. Pazartesi randevum var bakalım ne olacak hayirlisi hepimiz için. Sonucun cik8nca yaz mutlakaYok yaptırmadım canım yArın ınsallah sonuvuda cuma alırım.sen yaptıtdınmı
Hayir bende yaptirmadim bi daha. Pazartesi randevum var bakalım ne olacak hayirlisi hepimiz için. Sonucun cik8nca yaz mutlaka
Merhaba kan tahlili yaptirdin mi kac cikti degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?