Sonucumu aldım canım benım gec dollenme oldu yanlız 326 cıktı degerım
hayırlı olsun bende pazartesi gitcem doktora sana ilac verdi mi doktorun tekrar cagirdi mi
Sagolun saglık ocagına gıttım ben doktoruma 15 mayısa gun aldım yok vermedı ben folbıol kullanıyorum.sende hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah.haberdar et benı gelınce
cuma 166 çıkan değerim pazartesi yani 3 gün sonra 379 nasıl sizce:26::26:
cuma 166 çıkan değerim pazartesi yani 3 gün sonra 379 nasıl sizce:26::26:
canm kaç haftalıkken kese görmüş oldun merak etiimArkadaşlar bir kaç gündür yazamadım.... 24 Nisanda ultrasonda ilk defa gördükk.8 Mayısta da Kalp atışlarını dinlemek için çağırdııııı..... Zaman geçmek bilmiyooo... Rabbim İsteyen Tüm annelere bu duyguyu yaşatsın diyorummmm...... ayrıca mide bulantılarımda kendini göstermeye başladıı hayırlısı artık diyorum ... :26:
Kizlar merhaba bir sorum olacak size kendim icin degil kuzenim icin sorucam. Kan testi sonucu 330 cikmis. Yumurtlama gunu 7 nisan bu durumda kac haftalik ve deger dusuk mu nedir sizce yorumlarnizi bekliyorum smdiden tesekkur ederimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhaba bir sorum olacak size kendim icin degil kuzenim icin sorucam. Kan testi sonucu 330 cikmis. Yumurtlama gunu 7 nisan bu durumda kac haftalik ve deger dusuk mu nedir sizce yorumlarnizi bekliyorum smdiden tesekkur ederimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?