Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hep 2 günde 2 ye katlar derler ya o içimi bulamdırdı tşklerr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

24,04,2014 de adet görmem gerekiyordu fakat olamadım . kan testi yaptırdım . 0,42 cıktı . bugun ayın 28 i hala adet olmadım . sizce hamile oolabılırmıyım . bu kadar oran dusuk cıktıgında hamıle olmam mumkun olabılır mı ?

doktorumuz aradı herşey çok güzel dedi rahatladım wallaaa çok şükür 10 mayısta kese ve kalp atışı için ultrasona girin dedi zaman zaman zamannnnn

Arkadaşlar bir kaç gündür yazamadım.... 24 Nisanda ultrasonda ilk defa gördükk. 8 Mayısta da Kalp atışlarını dinlemek için çağırdııııı..... Zaman geçmek bilmiyooo... Rabbim İsteyen Tüm annelere bu duyguyu yaşatsın diyorummmm...... ayrıca mide bulantılarımda kendini göstermeye başladıı hayırlısı artık diyorum ... :26:

24 nisan 2014 hcg beta değerim: 144,13
26 nisan 2014 hcg beta değerim: 294,00
28 nisan 2014 hcg beta değerim: 721,20

6 günlük takibimle artık biraz olsun rahat bi nefes aldığımı söyleyebilirim. 5 mayıs p.tesi doktorumuzda görünce rahatlayacağım. allah isteyen herkese sağlıklı sihhatli nasip etsin.

Merhabalar forumu ne zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. Geçen sene bu zamanlar kimyasal gebelik yaşadım.
Sat tarihim 3 nisan yumurta çatlatma zamanı 13 nisan adetim gecikinde idrar testi ve ardından 24.04.2014 tarihinde kan testi 578 çıktı daha önceki yaşadıklarımızdan dolayı sevinemedik hemen 28.04.2014 tarihinde yani bugün tekrar kan testi yaptırdım 2984 çıktı. doktor çok iyi dedi. cuma günü gel %90 keseyi görürüz belki kalp atışınıda duyarız dedi. değerlerim normalmi ? birde nelere dikkat etmeliyim ? teşekkürler.

Kizlar merhaba bir sorum olacak size kendim icin degil kuzenim icin sorucam. Kan testi sonucu 330 cikmis. Yumurtlama gunu 7 nisan bu durumda kac haftalik ve deger dusuk mu nedir sizce yorumlarnizi bekliyorum smdiden tesekkur ederimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm kaç haftalıkken kese görmüş oldun merak etiim

ben yumurtlama hesabını hiç bilmiyorum ama değeri gayet güzel mühim olan 2-3 gün sonra değer katlanıyo mu

son adet tarihi nedir

Bu B-Hcg değerlerine çok da kafanızı takıp strese girmeyin lütfen... Benim bat günü düşünün ki 2779 çıktı ben de tabi acaip panik yaptım dedim Allah'ım bu kadar yüksek kesin mol gebelik diye iki günü zor ettim hastaneye gittim doktor bile şaşırdı dedi ki laboratuarda bi hata vardır ya baya yüksek dedi.. Yine yaptık 6278 çıktı normal katlanmıştı ama düşünün bu değerle keseyi göremedik doktor 3 gün sonra çağırdı o zaman gittiğimde gördük 5+2'lik kesemi... Sonrası şükür bugüne kadar sorunsuz geldi yine öyle devam eder inşallah... Stressiz olmaya çalışın Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip ediyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…