son adet tarihi nedir
Adetime 1 gün kala 137 çıktı değerim, nasıl sizce
Tamam canım mutlaka :)
Evet dun gittim keseyi gorduk kalp atışı icin 14 mayisa randevu verdi tahlil sonuçları da bugün cikacak hayirlisi diyelim.sen ne yaptin hangi sehirdesinDoktora gıttınmı canım sonuc neee
Evet dun gittim keseyi gorduk kalp atışı icin 14 mayisa randevu verdi tahlil sonuçları da bugün cikacak hayirlisi diyelim.sen ne yaptin hangi sehirdesin
canm kaç haftalıkken kese görmüş oldun merak etiim
Canım Benim geç dölleme olmuş 6. haftamda görmüş olduk keseyi. yani 24 nisanda gördük. ( 8mm ) büyüklüğünde olduğunu söyledi dr. Daha çok küçük çok yeni......
mrh kızlar,
ben pazar günü uyanıp hemen test yaptım ve çift çizgiyi gördümöğlen 12de tekrar yaptım oda aynı şekilde pozitif çıktı :119:
pztsi sabah aile hekimliğine gidip kan verdim. bugün öğlende onun sonucunu aldım beta HCG 3231
hesaplamalara göre bugün 4+6
eşim hemen hastaneye götürdü benidr alttan baktı ve keseyi de gördük
haftaya gelirsen kalp atışlarını da duyabiliriz dedi.
Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Evet karindan gordu keseyi yaklasik 1 cm dedi tahlillerim de sorun yok aradi simdi doktorum ben izmirdeyim kuzkardesim bursa Yenişehir de. 4.5-5 haftalik dedi doktorCok guzel canım karındanmı gordu keseyı kac haftalık dedı bende ıyı sukur 15 mayısta benımde randevum ben yarın bı daha kan tahlılı yaptırıcam ınsallah bursadayım sen
Hayırlı Olsun canımmm Allah kucağına almayı nasip etsinnnn.....
Evet karindan gordu keseyi yaklasik 1 cm dedi tahlillerim de sorun yok aradi simdi doktorum ben izmirdeyim kuzkardesim bursa Yenişehir de. 4.5-5 haftalik dedi doktor
Son adet tarihi 22mart canım bu durumda kac haftalik acaBa yada tehlikeli mi dusuk falan olurmu ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beta hcg 80,49 bu nedir, labratuar kağıdında, gebelik henüz doğrulanmamıştır diyo
en sonki adet tarihin nedir? büyük ihtimalle gebesin. 2 günde bir değerin yükseliyor mu takip et. şuan tahminen 4 haftalık hamilesin.
amin canım sağol seninde inşallah kolay sağlıklı bi süreç olsun sağlık mutlulukla al kucağına inşallah
ilk gebeliği öğrendiğimde ki beta hcg 80,49 du
iki sonra yani bugün tekrarladığımız da tahlilim deki sonuç 210,61
Çok hızlı ilerleme olmadı mı, sizce normal midir ?
normal diye düşünmekteyim. başlarda 2 yada 3e katlayabliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?