Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Çok geçmiş olsun canımm... Kendini toparladığında Rabbim İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder. Yine görüşmek üzere....

Ayın 2 sinde Aşılama oldum.
11.gün 7.5
12.gün 16,05
14.gün 60.69
idarar testide silik çıkıyor

çıktı değerlerim ama internetteki araştırmalara göre az görünüyor ve çok korkuyorummm
bu değerlere yakın sonucu olupda hamileliği devam eden varmı ki

İki günde 1 katlıyo hcg, bu iyiye işaret, daha çok erken gebelik, iki günde bir kanda baktırman lazım canım

Kizlar iyi aksamlar . ben yeniyim kabul ederseniz benim adetine 7 gün var kanda cikmaz dimi gebelik. Ultrason da cikmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet olmam gereken günde kanda beta hcg 129 çıktı. Dr müspet dedi. Hayırlısı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar hamile iken idrar tutamama givi bi ssikayetiniz oldumuu ??

Canim ya heryerde sormussun bu soruyu. Ilk.zamanlar evet gercekten cok sik idrara cikiyosun ve eger biraz gec kalirsan kacirabiliyosun. Olabilir yani. Bende de ilk zamanlar nerdeyse 10 dakikada bir idrara cikacak kadar cok.olmustu sik idrar. Hayirlisi olsun insallah

Teşekkür ederim cnm ne zor şey beklemek

Ahh ahhh bilirim ben o beklemeyi, gerçi burda her bayan bilir o beklemeleri, ben hala bekliyorum kalp atışlarını duyucam perşembe günü, aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyo... Oysa endişelenmenin bi anlamı yok ki, rabbim ne derse o olur...

Kizlar iyi aksamlar . ben yeniyim kabul ederseniz benim adetine 7 gün var kanda cikmaz dimi gebelik. Ultrason da cikmadi

Kanda çıkmaz bi adetine 2-3 kala yaptır çıkar o zaman, ultrasonda gözükmesi imkansız, benim keseyi bile alttan bakarak gördüler, 4 haftalık hamileyken.

Dayanabilirsen hiç erken yaptırma 1 hafta geçsin öyle yaptır. Ben erken yaptırdım kanda çıktı ama kıvranma sürem uzadı sadece. Çıktıktan sonrada beklemek daha zor oluyor çünkü kaybetme korkusuda oluyor. Ama merveninde dediği gibi Rabbim ne derse o olur.

Kanda kaç çıktı canım hcg ? Benim de senin gibi kafamda düşünceler uçuşuyor.

Ayın 2 sinde Aşılama oldum.
11.gün 7.5 (12.05.2014)
12.gün 16,05 (13.05.2014)
14.gün 60.69 (15.05.2014)
idarar testide silik çıkıyor

Çok benziyoruz. Ben de 2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi olmuştum. Doktorunla konuştun mu? Bana iki gün sonra tekrarla dedi. Senin de bugün tekrar yaptırman gerekir. Ben yarın yaptıracağım heyecanlıyım çok...

Evet bugün yaptırmam gerekiyor ama eşim salı'ya kadar test filan yok diyor. Kafayı bu kadar çok takıp üzülmeme deli oluyor. Bende kuzu kuzu bekliyorum ama meraktanda ölcem

Evet bugün yaptırmam gerekiyor ama eşim salı'ya kadar test filan yok diyor. Kafayı bu kadar çok takıp üzülmeme deli oluyor. Bende kuzu kuzu bekliyorum ama meraktanda ölcem

Eşin niye öyle diyor ki sonuçta bu değerler doktorlar için önemli olmasa istemezler. Ben doktoruma çok güveniyorum. Dün konuştuk test sonucu için aramıştım pazar tekrarla dedi. Salı yaptırsam dedim olmaz dedi iki gün sonrasını istedi. Ben de yarın gideceğim teste.

Aman ne bileyim herhalde oda korkuyor. Bana doktor ister cumartesi yaptır ister salıyı bekle demişti Buda onu bildiği için salıyı bekleyip daha net bir sonuca ulaşmayı umut ediyor herhalde . Ama senin sonucunu merakla bekliyor olacagım

Belki sen üç kere test yaptın ya ondan oluyordur salı günü. Benim daha tek test. Eşime dedim heyecan yapma sevinme her şey belli olsun seviniriz. :)

Arkadaslar hepinize merhaba..
Benim son adet tarihim 17 nisan, Bugun kan testi yaptirdim, sonuc 501.9 cikti. Doktor haftaya tekrar kan testi yapicaz, simdilik pozitif gibi gorunuyor dedi. Bu ay ilk denememizdi, su an cok heyecanliyim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…