maşşallahhhh arkadaşım.
Çok güzel
Benimde iki tane ikinci çok geç yaptım :)
Kizlar bir sey sorcam ben aderim bittikten 2 hafta sonra kadin doguma gittim bbaska biseyden dolayi kan tahlili yaptirdim eger hamile isim o kan testinde cikarmi cok merak ediyirum cevab verirmisiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah cnm allah bagıslasın evladlarını
maşşallah canım.
Ben ikincime geç te olsa kavuştum.
Merhabalar Beta hcg test sonuçlarım aşağıdadır.
07.05.2014 : 24,89
09.05.2014 : 82,31
12.05.2014 : 253,17
Biz Aşılama yöntemi kullanmıştık ve tuttu gibi ve doktorumuz 14 gün sonra kalp atışları için çağırdı.
Sizce değerler nasıl ve herhangi bir olumsuzluk olabilirmi acaba.
Merhabalar ben ayın 25.04.2014 aşılama yaptırmıştım. bugün son beta hcg testini yaptırdım 14 gün sonra kalp atışlarına bakacağız dedi. Hayırlısı olsun inşaallah.canım hayırlsı olsun rabbim kucana almayı nasip etsin... bende aşılama yaptrıdım 30.04.2014 12 gün oldu 12.05.2014 tarihinde değerim 41,5 idi yani sana 12.günden sonra doktorun kaçıncı günü kalp atışı için gün verdi...
Merhabalar ben ayın 25.04.2014 aşılama yaptırmıştım. bugün son beta hcg testini yaptırdım 14 gün sonra kalp atışlarına bakacağız dedi. Hayırlısı olsun inşaallah.
Slm kizlar beta hcg dgerim 1452cikti dr 4hafta 4gunluk dedi ult. Keseyi goremedik persembe knt var sizce kan dgerim ve kesenin grunmemesi normalmi
Kac yas var aralarinda benimkilerde 8 yas olacak allahim izin verirse
Canımmmm.... Nasılsın... Senin son durumun nedir.... Dün çok şükür bebeğimizin Kalp Atışlarını Duydum.... Çok Duygusal bir an. :2: Rabbim isteyen heskese sağlıklı bebişler nasip etsin. Beni de haberdar et olurmu....
kızlar merhaba.. normal döngüme göre yarın adet görmem gerek.. bugün dayanamayıp gidip beta hcg yaptırdım.. sonuç 44.02 .. hastanenin değerlerine göre 4 haftalık hamileyim fakat bi önceki ay adet gördüm (2 gün gibi az sürsede normal adetti) bu imkansız bence.. ve en son ilişkinin üstünden 12 gün geçti daha.. doktora göre adet dönemide yükseltebilirmiş .. adetin geçerse yeniden yapalım dedi.. sizce hamile olma olasılığım varmı ? kafam çok karıştı..:44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?