Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cuma g
n
beta hcg degerim 262 cıktı bugün 532 cıktı normal midir? 2 kat artıs diyorlar bu dogru mu

selam arkadaşlar benim 5hafta 6 günlük
beta hcg 68335 , 79
SAT: 30 mart
bu değer normal mi bana yüksek gibi geldi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

Arkadaşlar benm reglme bir hafta var kan testi sonucm bugn 3.54 çıktı yükselir mi ne diosunuz ??

💕✨

Kizlar bir sey sorcam ben aderim bittikten 2 hafta sonra kadin doguma gittim bbaska biseyden dolayi kan tahlili yaptirdim eger hamile isim o kan testinde cikarmi cok merak ediyirum cevab verirmisiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çıkar canm

💕✨

Merhabalar Beta hcg test sonuçlarım aşağıdadır.
07.05.2014 : 24,89
09.05.2014 : 82,31
12.05.2014 : 253,17
Biz Aşılama yöntemi kullanmıştık ve tuttu gibi ve doktorumuz 14 gün sonra kalp atışları için çağırdı.
Sizce değerler nasıl ve herhangi bir olumsuzluk olabilirmi acaba.

canım hayırlsı olsun rabbim kucana almayı nasip etsin... bende aşılama yaptrıdım 30.04.2014 12 gün oldu 12.05.2014 tarihinde değerim 41,5 idi yani sana 12.günden sonra doktorun kaçıncı günü kalp atışı için gün verdi...

Merhabalar ben ayın 25.04.2014 aşılama yaptırmıştım. bugün son beta hcg testini yaptırdım 14 gün sonra kalp atışlarına bakacağız dedi. Hayırlısı olsun inşaallah.

Merhaba kızlar. Benim adetlerim çok düzenlidir. 27-28 günde bir 4 gün sürer hiç şaşmaz. Hesaplamalarıma göre 23 nisan ovulasyon günümdü eşimle 22 ve 23 nisanda ilişkiye girdik. 7 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. 1 aydır sadece ovulasyon gunumde ilişkiye girdik takibini net yapabileyim diye. Adet gecikmemin 2. Günü idrar 3. Günü kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Kan 0.8 çıktı doktor hamile değilsin diyip adet söktürücü hap verdi ama ben içmiyorum. Yani adetim 5 gün gecikti bugün itibariyle, bu sabah dandik idrar testi yaptım yine negatif. İmkansız birşey adetimin bu kadar gecikmesi. Kanda negatif çıkıp sonradan hamile kaldığını öğrenenler var mı ?l

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar beta hcg dgerim 1452cikti dr 4hafta 4gunluk dedi ult. Keseyi goremedik persembe knt var sizce kan dgerim ve kesenin grunmemesi normalmi

Karindan gorunmeyebilir canim. Vajinal baksaydi gorylebilirdi ama onu da riskli diyen var

kızlar merhaba.. normal döngüme göre yarın adet görmem gerek.. bugün dayanamayıp gidip beta hcg yaptırdım.. sonuç 44.02 .. hastanenin değerlerine göre 4 haftalık hamileyim fakat bi önceki ay adet gördüm (2 gün gibi az sürsede normal adetti) bu imkansız bence.. ve en son ilişkinin üstünden 12 gün geçti daha.. doktora göre adet dönemide yükseltebilirmiş .. adetin geçerse yeniden yapalım dedi.. sizce hamile olma olasılığım varmı ? kafam çok karıştı..:44: :44:

10 gün kadar hastanede yatmak zorunda kaldım,benimki dış gebelik çıktı şuan cok iyiyim ..senin adına çok sevindim,Allah kucağına almayı nasip etsin..ilgin için de çok teşekkür ederim Allah bana da nasip eder inşallah :)

merhaba ,ben de adet tarihimden 2 gün önce yaptığımda 44 çıkmıştı dr 2 gün sonra yenilemek gerekir dedi o zaman 124 e yükselmişti. Gebelik devam ediyor denildi.İnşallah hayırlısı olur senin için de nasıl istiyorsan

28. Gunumde test yaptirdim deger 309 cikti. Nasil? Haftayi soylemedi ama.

tekrar merhaba kızlar.. bugün tekrar hcg yaptırmaya gittim ve o da ne sonuç 328.. yaklaşık 4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor..Allah'ım herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…