Arkadaslar hepinize merhaba..
Benim son adet tarihim 17 nisan, Bugun kan testi yaptirdim, sonuc 501.9 cikti. Doktor haftaya tekrar kan testi yapicaz, simdilik pozitif gibi gorunuyor dedi. Bu ay ilk denememizdi, su an cok heyecanliyim :))
Canim benim de son adet 16 nisan en son persembe gunu kan verdim 2. Hcg mi yaptirdim. Sonuc 664 tu. Son iki gundur sehirlerarasi yolculuk yaptim. Dusuk tehlikem olmasina ragmen. Bakalim. Bugun normalde 1300 u kesin bulmus olmasi gerekiyor. Dua ediyorum bol bol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hayirlisi ile hic bir sorun cikmaz umarim. Kendini uzme, stres yapma daha sonuc belli olmadan. Seninle sonuclarimiz da gunlerimiz de cok yakin. Hakkimizda hayirlisi olsun. Saglikli guzel sikintisiz bir gebelik gecirelim insaallah.
Canim hayirlisi ile hic bir sorun cikmaz umarim. Kendini uzme, stres yapma daha sonuc belli olmadan. Seninle sonuclarimiz da gunlerimiz de cok yakin. Hakkimizda hayirlisi olsun. Saglikli guzel sikintisiz bir gebelik gecirelim insaallah.
Selam kızlar benimde son adet tarihim 18 nisan bir haftadır bel ve kasik ağrım var sizce idrar testi yapsam çıkarımi?
Canim 16 nisan batim. Gecen hafta cuma gunu ogrenmistim
Arkadaslar hepinize merhaba..
Benim son adet tarihim 17 nisan, Bugun kan testi yaptirdim, sonuc 501.9 cikti. Doktor haftaya tekrar kan testi yapicaz, simdilik pozitif gibi gorunuyor dedi. Bu ay ilk denememizdi, su an cok heyecanliyim :))
Ahh ahhh bilirim ben o beklemeyi, gerçi burda her bayan bilir o beklemeleri, ben hala bekliyorum kalp atışlarını duyucam perşembe günü, aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyo... Oysa endişelenmenin bi anlamı yok ki, rabbim ne derse o olur...
Kanda çıkmaz bi adetine 2-3 kala yaptır çıkar o zaman, ultrasonda gözükmesi imkansız, benim keseyi bile alttan bakarak gördüler, 4 haftalık hamileyken.
Hepimiz icin hayirli olur insaallah. Simdi kendimi alistiriyorum, sonra dis gebelik ya da dusuk olursa cok uzulurum. Hayirlisiyla kalp atislarini da duyalim keseyi de gorelim insaallah..
Bana bu doktor ne zaman haftami soyleyecek kizlar? Bir sonraki gidisimde yuksek ihtimalle hcg m 3000 i gecmis olmasi gerekiyor. Kesenin de 3000 lerde gorundugunu soylemisti. Keseyi gorunce mi soyler ki haftami?
Belki sen üç kere test yaptın ya ondan oluyordur salı günü. Benim daha tek test. Eşime dedim heyecan yapma sevinme her şey belli olsun seviniriz. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Idrardami öğrenmistin yoksa kan tahlilindemi canim
Canim keseyi gorup, kesenin capina gore soyler haftani. Yani once keseyi gorup olcmesi lazim. Hayirlisi olsun
Eskiden kadınlar bu kadar şey bilmiyordu mutluydular bizi fazla bilgi mutsuz ediyor. Dış gebelik hcg falan bilmeseydik hamileyim der geçerdik.:)
Cehalet mutluluktur her konuda:)
Cuma 129 çıkan hcg bugün pazar sabah yani iki gün sonra 223 çıktı. Tam iki katı değil ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?