3 Eylül'e randevu aldım cnm bnkeseye ne zaman gideceksiniz
ayy heyecan bastırmıştır şimdiden ben cumaartesi dedim ama gözükür inşallah3 Eylül'e randevu aldım cnm bn
Merhaba kızlarr ayırlı günler..Ben 7 haftalık hamileyim doktor muayenemde bana progestan yazdı kanaman oldugu an hemen iç ve doktora başvur dedi.Bugün eczaneden ilacı aldım ve eczacı 2 günde bir sabah ve akşam için dedi.Şu ana kadar hiç kanamam olmadı.Hapı kullanmaya başlayım mı yoksa kanama oluştugunda mı başlayım ?
öylemi tatlım kanama olmadıgı haldemikullan bende iki hamileligimde kullandim bir zarari olmuyor
evet 3 aylik olana kadar ictim hic kanamam gelmedi bu hamileligimdede verdi yine ictim 2.5 aylik dedi biraktirdi tehlike yok diyeöylemi tatlım kanama olmadıgı haldemi
Inş cnm hemde ne heyecanayy heyecan bastırmıştır şimdiden ben cumaartesi dedim ama gözükür inşallah
Belki yumurtlama akintisidir okızlarr ben 4 yıllık evliyim sadece 1 kere hamile kaldım onda da düşük yaptığımı öğrenmemle aynı gün oldu yani düşük yaptım bundan tam 4 ay önce .. düşükten sonra ilk defa bu ay doğru düzgün çalışma yapabildik ama hiçbir belirtim yok çok çok üzgünüm yarın adet günüm tek duam hamile olduğumu öğrenmeksadece 4 gün önce çok yoğun beyaz ve kokusuz bir akıntım oldu 2 gün falan sürdü şimdi bişi yok hafif hafif kasıkta batma mı ağrı mı öle bişi var ve çok gerginim sinirliyim yanii oooof meraktan ölcem ne olur bana umut verinn
ayy heyecan bastırmıştır şimdiden ben cumaartesi dedim ama gözükür inşallah
oooo süpper o zaman pıtırcık göstermş demek kendini rabbim sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kucağımıza da aldırsın mesaj için ayrıca çoooook teşekkür ederimMerhabalar..oncelikle bebisiniz hayirli oksun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.sizinle aramzda bir kac gun var kese gozukur mu diyince hemen konuya daldimben bugun doktora gittim karindan baktigi halde minnak kesemi gorebildik cok sukur
korkma hiç içini ferah tut güzel düşün güzel olsunMerhaba kızLar aranıza yeni katıldım bende dün hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve beta değerim 850.6 çıktı ama doktor biraz karamsar konuştu değer çok küçük dış gebelik yaşadın mı diye sordu hem korktum hem de gerildim biraz bu arada sat 23 temmuz kızlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim ama şimdiden bi korku sardı beni bakalım yarın ne oluucak
Rica ederim.. inşallah sizde pıtırcığınızı görürsünüzoooo süpper o zaman pıtırcık göstermş demek kendini rabbim sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kucağımıza da aldırsın mesaj için ayrıca çoooook teşekkür ederim
Merhaba kızLar aranıza yeni katıldım bende dün hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve beta değerim 850.6 çıktı ama doktor biraz karamsar konuştu değer çok küçük dış gebelik yaşadın mı diye sordu hem korktum hem de gerildim biraz bu arada sat 23 temmuz kızlar yarın kadın doğum doktoruna gideceğim ama şimdiden bi korku sardı beni bakalım yarın ne oluucak
belki geç olmuş olabilir neden direk demişkiKizlar bnm batim 27 temmuz bu gun degerim 388 doktor dusuk dis yada kimyasalda olabilir dediler boyle olup yukselen varmii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?