- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
ben bugün kan tahlili yaptırdım 28.99 çıktı sizce olabilir mi
inş çok sağol cnm hayırlıyısıyla tutunsun bebeğim:)Evet canim su an pozitif ama daha cok yeni.. iki gunder bir kan tahlili yapip yükselişini takip ettirin..
Tebrikler hayirli olsun, saglikla kavusursunuz insallah :)
Cantanemzeynep buraya yazmayı unutmuşum Salı günü 5+1de gittim muayeneye. Keseyi çok rahat gördü 10mm dedi. Haftaya Cuma gel kalp atışlarına bakalım dedi. Inşallah görür ve duyarız pıtpıtlarını.Keseyi alti haftalikken cok net goruyolar bildigim kadariyla canim
Arkadaslar hamile olanlari tebrik eidyorum..
Ben de tup bebek yaptirdim 9unda ttansfer oldu.. Bugun test gunu demislerdi gittim yaptrdim.. 5.53 cikti.. Dr uma sordum ilaclara devam et ve cumartesi tekrar yaptr dedi.. Ama ben olmadigini dysunuyorum aksama kadar agladim.. Cok mutsuzum butun emegim bosa cikti. Karnimda igne vuracak yer kalmadi mosmor.. Acaba duydunuz mu sonradan artis olab birini[/QUO
Canım ben kendim için umurumuzuM , ama kuZenim tüp bebek yapmıştı.onunda 4 küsür çıkmıştı ağlamıştı, sonra gitmedi bile bir hafta sonra hala Adet olmayınca gitmişti ve vajinal uştrasondA bebeği görmüştü, yeğenim olacak inş 21 . Haftasında çok da sağlıklı. ÜZülme olmaSa o zaman bir kez üzülğrsün
Geç döllenme olabilirmiş bir kaç gün bekle tekrar yaptır bende bugün yaptırdım adetime 3 gün var çıkmadı acaba yokmu kafam çok karışıkKızlar benim de dün veya bugün adet olmam gerekiyordu. 50.57 çıktı sonuç ama olması gereken değerden düşük çıktı galiba çünkü benim adetim 1 gün gecikti 29. Gündeyim ve 29. Günde minimum değer 75 olmalıymış referans değerlere göre. Ne dersiniz arkadaşlar? Tecrübeli olan arkadaşlar lütfen yorumlasınlar...
Geç döllenme olabilirmiş bir kaç gün bekle tekrar yaptır bende bugün yaptırdım adetime 3 gün var çıkmadı acaba yokmu kafam çok karışık
canım keşke tecrübem olsa da yardım edebilsem ama ilk artışları çok iyi olmuş. Bence biraz rahatlat kendini sürekli baktırma bu değere. Haftaya cuma direk doktora git derim ben. Bu arada da kendin hiç bi test yapma artık. Biliyorum çok zor dayanması ama osikolojik olarak da rahatlatmaşısın kendimi cnm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...Kızlar lütfen aynı durumu yaşayan yazabilir mi( ilk hgc ölçümüm 60 küsürdü, 6. Gün 199 , iki gün sonra 420, iki gün sonra yani bugün 507 ..
Yani iki katı artmammış ..bu duurumda olup gebe kalan varmı, bu ne demek, kimyasal mı boş mu dış gebelik milütfen bilen biri yardımcı olsun (
Evet çok zor psikolojim bozuldu iyice.hala daha acaba diyorum erken mi yaptirdim ondan mi çıkmadi günlee hiç bu kadar uzun geçmemisti.ay bitmiyor sanki,Rabbim hayirlisini versin hepimizeSelam herkese beklemek zor bende bugün kan testi yaptırdım küçük 2 den yazıyo ama değer yok adetime bir hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?