Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar bende yaptırdım idrar da sildik çıktı ikinci çizgi, kan testi yaptırdım.22 çıktı ? Nasıl oldu anlamadım bu kadar düşükken değer nasıl çıkıyor? Sizce yükselir mi

Arkadaslar hamile olanlari tebrik eidyorum..
Ben de tup bebek yaptirdim 9unda ttansfer oldu.. Bugun test gunu demislerdi gittim yaptrdim.. 5.53 cikti.. Dr uma sordum ilaclara devam et ve cumartesi tekrar yaptr dedi.. Ama ben olmadigini dysunuyorum aksama kadar agladim.. Cok mutsuzum butun emegim bosa cikti. Karnimda igne vuracak yer kalmadi mosmor.. Acaba duydunuz mu sonradan artis olab birini

Canımb

Canım ben kendim için umurumuzuM , ama kuZenim tüp bebek yapmıştı.onunda 4 küsür çıkmıştı ağlamıştı, sonra gitmedi bile bir hafta sonra hala Adet olmayınca gitmişti ve vajinal uştrasondA bebeği görmüştü, yeğenim olacak inş 21 . Haftasında çok da sağlıklı. ÜZülme olmaSa o zaman bir kez üzülğrsün

Kızlar benim de dün veya bugün adet olmam gerekiyordu. 50.57 çıktı sonuç ama olması gereken değerden düşük çıktı galiba çünkü benim adetim 1 gün gecikti 29. Gündeyim ve 29. Günde minimum değer 75 olmalıymış referans değerlere göre. Ne dersiniz arkadaşlar? Tecrübeli olan arkadaşlar lütfen yorumlasınlar...

İcime su serptin insallah oyledir ama cok uzuldm bugun tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum attik

Geç döllenme olabilirmiş bir kaç gün bekle tekrar yaptır bende bugün yaptırdım adetime 3 gün var çıkmadı acaba yokmu kafam çok karışık

Arkadaslar adetim 15 iydi ama 8 gun gecti dun kan tahlili yaptirdim bugun aldim sonucu beta hc 238,55 haftaya insallah gidicem kadin doguma sonuc nasil sizce? Eczanede bi ablayla konustum dahe yeni hayirlisi olsun dedi

kızlar çarşamba kan testi yaptırdım 28.99 çıktı bugünde idrar testi yaptırdım silik çıktı adetimede 3 gün var belim acayip bi şekilde ağrıyo acaba hastalancakmıyım

Kızlar lütfen aynı durumu yaşayan yazabilir mi ( ilk hgc ölçümüm 60 küsürdü, 6. Gün 199 , iki gün sonra 420, iki gün sonra yani bugün 507 ..

Yani iki katı artmammış ..bu duurumda olup gebe kalan varmı, bu ne demek, kimyasal mı boş mu dış gebelik mi lütfen bilen biri yardımcı olsun (

Geç döllenme olabilirmiş bir kaç gün bekle tekrar yaptır bende bugün yaptırdım adetime 3 gün var çıkmadı acaba yokmu kafam çok karışık

İdrar testi mi yaptın da çıkmadı cnm? Benim hcg 50 iken de çok silikti bugün de yaptım hala çok silik. Bence idrar testleri bu anlamda çok güvenilir olmayabilir...

canım keşke tecrübem olsa da yardım edebilsem ama ilk artışları çok iyi olmuş. Bence biraz rahatlat kendini sürekli baktırma bu değere. Haftaya cuma direk doktora git derim ben. Bu arada da kendin hiç bi test yapma artık. Biliyorum çok zor dayanması ama osikolojik olarak da rahatlatmaşısın kendimi cnm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

Merhaba arkadaslar.bu ay bebek konusunun uzerine cok düstuk kac gundurde sanki hamileymisim gibi hissesiyorum.adetime daha5 gun var dayanamadim az once esimle acile gittik kan testi 0.2 cikti.cok moralim bozuldu.acaba erken mi yaprirdim yükselir mi.yardimci olur musunuz deneyimlerinizle

Selam herkese beklemek zor bende bugün kan testi yaptırdım küçük 2 den yazıyo ama değer yok adetime bir hafta var
Evet çok zor psikolojim bozuldu iyice.hala daha acaba diyorum erken mi yaptirdim ondan mi çıkmadi günlee hiç bu kadar uzun geçmemisti.ay bitmiyor sanki,Rabbim hayirlisini versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…