Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm suan hastanedeyim ben kan degerlerim guzel yukseliyo ama kese gorunmedi benim daha cok kucuk birsey gorunuyo ama kucuk oldugu icin belli olm ayabilir dediler birde dis gebelik olabilir diye gozetim altinda tutuyorlar kizzzzlar noolur dual edin bana kese gorunsn dis gebelik olmasin ins :-(

cnm hastanedyim Ben dis gebelk olabilir diye gozetim aldilar ama degerlerim normal seviyede yukseliyo kese gorunmedi daha bebek kucuk olabilir dediler kizzzzlar nolur bana dua ediin kese gorunsn dis gebelik degildir :-(

cnm hastanedyim Ben dis gebelk olabilir diye gozetim aldilar ama degerlerim normal seviyede yukseliyo kese gorunmedi daha bebek kucuk olabilir dediler kizzzzlar nolur bana dua ediin kese gorunsn dis gebelik degildir :-(
canım rabbim hayırlısını versin... çok küçüktür göremiyor olabilirler.. merak ederim son durumu bildir lütfen.

Kızlar Merhaba ...
Aranıza yeni katıldım bende
Benim sat 29.07.2014 ...
20.08 de beta hcg: 38
23.08 de beta hcg: 172
30.08 de ise doktora gittim vajinal ultrason ile bakmadı doktorum. Karından baktı. Doğal olarak gözükmedi... 1 hafta sonra tekrar çağırdı ... maşallah bebişleri görmeden 4 tane ilaç yazdı ... 1 tanesi progestan... Doktorum bana pıhtılaşma olmasın diye verdiğini söyledi fakat düşük tehlikesi için veriliyormuş. Benimde moralim bozuldu. Ve ilacı kullandığım da kanama olursa ilacı bırakmam gerektiğini söyledi. Madem kanama yapan bir ilaç bana neden verdi... moralim çok bozuk arkadaşlar. .. HELP ME

Aslında küçük de olmasa görünürdü ama bazı cihazlar çok iyi göstermiyor ondandir. Niçin alttan bakmadı ki? O kadar ilaç yazamadım kadar önce her şey yolunda mı gorseydi. Ben de progestan kanama olursa kullanılır diye biliyorum. Dr una güveniyorsan hiç kafanı bulandirmis başka bi dr a daha git.karindan değer 2 000 i bulunca rahatlıkla görülüyor şimdi. Gitsen görürsün aslında

Teşekkürler cevabın için. .. başka doktora gittim verdiği ilaçların hiçbirini kullanma dedi verdiği ilaçlardan bir tanesi de kalp krizi ve felç riski taşıyan hastalara veriliyormuş. .. çok sinirlerin bozuldu allahtan almadım ... bazen pimpirikligim ise yarıyor gerçekten. ..

merhaba,

yaşadığınız tecrübelere istinaden yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,

sat 17 temmuz
19 ağustos beta hcg 9 ( özel laboratuvar )
21 ağustos beta hcg 21 ( özel laboratuvar )
21 ağustosta regl oldum normale göre yoğunluğu daha azdı
27 ağustos beta hcg 42 ( devlet hastanesi laboratuvarı )
01 eylül beta hcg 88 ( özel laboratuvar )

sonuçlarda tutarsızlık var gibi, başka yerdede kan verdik sonuçları karşılaştıracağız, ultrasyonda gebeliğe ait herhangi bir bulgu gözükmedi, sat 17 temmuz kabul edersek zaten değerler çok düşük, sat 21 ağustos kabul edersek normal gibi gözüküyor, bu değerde de herhangi bir şey gözükmez zaten, ultrasyon muayenesinde herhangi bir ters durum yok, benzer durum yaşayıp sağlıklı bir şekilde devam eden varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim, takipteyiz ters bir durum varsada müdahale edilecek zaten dış gebelik vs...

Merhaba ...
Gec döllenme olmuş olabilir... sonuçta değerlerin artarak devam ediyor. .. bir de kan testini aynı yerde yaptirmalisin hassasiyetleri değişiyor çünkü. .. tek bir doktora da bağlı kalma derim...

teşekkür ederim civcivcix

doktorum konusunda sıkıntı yok, ameliyat masasından aldı beni :) ayak üstü kesip biçiyorlardı istanbulda özel bir hastanede, kabul etmedik ameliyatı, çıktık, şansımıza doktorumuzu bulduk, hep aynı doktora giderim, atlattığım badireden sonra mümkün değil yani başka doktor...

Bakalım bekliyeceğiz, istanbulda bu testlerde oynama yapan çok laboratuvar varmış, özellikle farklı yerlerde yaptırdık karşılaştırmak için, duruma göre gerekirse şikayet edeceğim testi ilk yaptırdığım yeri, bu şekilde insanları yönlendiremezler sonuçta,

Doktoruna güveniyorsan sorun yok benim doktorlardan yana pek şansım olmadığı için yazdım :) evet kan değerleri gerçekten farklı çıkabiliyor. .. Bunun nedeni makinelerinin hassasiyet lerinde n kaynaklandığını soyluyorlar. Hakkında hayırlısı. ... Dış gebelik olsa ultrasonda çıkacağını biliyorum ama... ultrasonda birsey gözüktü mu...

hayır ultrasyonda herhangi birşey gözükmedi, dediğin gibi geç döllenme varsa zaten sat 21 ağustos kabul edersek bekliycez henüz bişey çıkmaması normal, beklerim sıkıntı yokta sıkıntı normal gebelik dışı, dış gebelik vb durumlar :/ geç olsun sağlıklı olsun inşallah, beklemesi de ayrı sıkıntı...

Bence dış gebelik değil. .. Eğer dış gebelik olsaydı kesin ultrason da görünürdü. .. sakin moralini bozma. .. Bu zamanlar da stres kesin yasak. .. :) hayırlı olsun şimdiden :)

Şimdi konuştum sabah verdiğim kana görede Beta HCG 113 çıktı, inşallah dediğin gibidir, iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı bakalım...

Şimdi konuştum sabah verdiğim kana görede Beta HCG 113 çıktı, inşallah dediğin gibidir, iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı bakalım...
Artışın çok iyi gidiyor ama ben de kesinlikle hep aynı yerde ve mumkunse aynı saatlerde tahlil vermeni öneririm. Benim değerim 10.81 di ilk baktırdigimda ve geçen çarşamba kalp atışını gördüm çok şükür

teşekkür ederim ozgulgulece cevabın için,
doktorumun yönlendirdiği yerde devam etcez bundan sonra,

doktorumla da görüştüm 15 gün sonra ultrasyonda bakılcak bakalım hayırlısı olur inşallah...
ben sat 17 temmuz diye düşündüm ama sat 21 ağustos oldu şu durumda, doktorumla görüştükten sonrada rahatladım, bekliycez, 15 gün sonra ultrasyonda bakılacak gözükür inşallah ...
gözün aydın seninde, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah,
güzel heyecanlar ama zaman geçmiyor başlarda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…