- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Değer 2230 ise Tebrikler; )Eki Görüntüle 1230156 Kızlar banada yardım edin hamilemiyim
Canım öncelikle hayırlı olur inşallah.. benim satımda 23 temmuz.. ben 10 gün önce kanıma baktırdım ve 251 çıkmıştı..doktor olumsuz bir şey dememişti.. dünde kadın doğuma gittim ve kesemi gördük çok şükür..sende panik yapma ve hemen güvendiğin bir kadın doğumcuya git
Canım öncelikle hayırlı olur inşallah.. benim satımda 23 temmuz.. ben 10 gün önce kanıma baktırdım ve 251 çıkmıştı..doktor olumsuz bir şey dememişti.. dünde kadın doğuma gittim ve kesemi gördük çok şükür..sende panik yapma ve hemen güvendiğin bir kadın doğumcuya git
tebriklerEki Görüntüle 1230156 Kızlar banada yardım edin hamilemiyim
canım rabbim hayırlısını versin... çok küçüktür göremiyor olabilirler.. merak ederim son durumu bildir lütfen.cnm hastanedyim Ben dis gebelk olabilir diye gozetim aldilar ama degerlerim normal seviyede yukseliyo kese gorunmedi daha bebek kucuk olabilir dediler kizzzzlar nolur bana dua ediin kese gorunsn dis gebelik degildir :-(
Aslında küçük de olmasa görünürdü ama bazı cihazlar çok iyi göstermiyor ondandir. Niçin alttan bakmadı ki? O kadar ilaç yazamadım kadar önce her şey yolunda mı gorseydi. Ben de progestan kanama olursa kullanılır diye biliyorum. Dr una güveniyorsan hiç kafanı bulandirmis başka bi dr a daha git.karindan değer 2 000 i bulunca rahatlıkla görülüyor şimdi. Gitsen görürsün aslındaKızlar Merhaba ...
Aranıza yeni katıldım bende
Benim sat 29.07.2014 ...
20.08 de beta hcg: 38
23.08 de beta hcg: 172
30.08 de ise doktora gittim vajinal ultrason ile bakmadı doktorum. Karından baktı. Doğal olarak gözükmedi... 1 hafta sonra tekrar çağırdı ... maşallah bebişleri görmeden 4 tane ilaç yazdı ... 1 tanesi progestan... Doktorum bana pıhtılaşma olmasın diye verdiğini söyledi fakat düşük tehlikesi için veriliyormuş. Benimde moralim bozuldu. Ve ilacı kullandığım da kanama olursa ilacı bırakmam gerektiğini söyledi. Madem kanama yapan bir ilaç bana neden verdi... moralim çok bozuk arkadaşlar. .. HELP ME
Teşekkürler cevabın için. .. başka doktora gittim verdiği ilaçların hiçbirini kullanma dedi verdiği ilaçlardan bir tanesi de kalp krizi ve felç riski taşıyan hastalara veriliyormuş. .. çok sinirlerin bozuldu allahtan almadım ... bazen pimpirikligim ise yarıyor gerçekten. ..Aslında küçük de olmasa görünürdü ama bazı cihazlar çok iyi göstermiyor ondandir. Niçin alttan bakmadı ki? O kadar ilaç yazamadım kadar önce her şey yolunda mı gorseydi. Ben de progestan kanama olursa kullanılır diye biliyorum. Dr una güveniyorsan hiç kafanı bulandirmis başka bi dr a daha git.karindan değer 2 000 i bulunca rahatlıkla görülüyor şimdi. Gitsen görürsün aslında
Merhaba ...merhaba,
yaşadığınız tecrübelere istinaden yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,
sat 17 temmuz
19 ağustos beta hcg 9 ( özel laboratuvar )
21 ağustos beta hcg 21 ( özel laboratuvar )
21 ağustosta regl oldum normale göre yoğunluğu daha azdı
27 ağustos beta hcg 42 ( devlet hastanesi laboratuvarı )
01 eylül beta hcg 88 ( özel laboratuvar )
sonuçlarda tutarsızlık var gibi, başka yerdede kan verdik sonuçları karşılaştıracağız, ultrasyonda gebeliğe ait herhangi bir bulgu gözükmedi, sat 17 temmuz kabul edersek zaten değerler çok düşük, sat 21 ağustos kabul edersek normal gibi gözüküyor, bu değerde de herhangi bir şey gözükmez zaten, ultrasyon muayenesinde herhangi bir ters durum yok, benzer durum yaşayıp sağlıklı bir şekilde devam eden varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim, takipteyiz ters bir durum varsada müdahale edilecek zaten dış gebelik vs...
Artışın çok iyi gidiyor ama ben de kesinlikle hep aynı yerde ve mumkunse aynı saatlerde tahlil vermeni öneririm. Benim değerim 10.81 di ilk baktırdigimda ve geçen çarşamba kalp atışını gördüm çok şükürŞimdi konuştum sabah verdiğim kana görede Beta HCG 113 çıktı, inşallah dediğin gibidir, iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?