27 temmuz da oldum en son. Ama zaten 35.40 günü bulurdu bir sonraki adetim.
canım seni üzmek istemem ama bunları okurken kendimi gördüm hiç vakit kaybetme derim için rahat etmesi için son bir dr daha git ama vakit kaybetmebenden de haberler kötü kızlar moralim çok bozuk sanırım bende dış gebelik geçiriyorum bugün kü son kontrolde doktorum bu kanıya vardı iğne vurup düşürelim dedi ben kabul etmedim çıktım hastaneden başka doktora gitmeyi düşünüyorum oda aynı şeyi söylerse sonlandırıcaz sizi ilk baştan itibaren betahcg değerlerimi yazıyorum. sat 10 temmuz 11 ağustos betahcg 87.33 12 ağustos 3.4 damla kan gerisi yok 13 ağustos betahcg 67.91 15 ağustos betahcg 140.93 yükselişe geçti doktorum gayet iyi bir hafta bekle dedi 23 ağostos aşırı sancı ve biraz kanama betahcg 565.21 alttan ultrason kese gözükmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor25 ağustos lekelenme var betahcg 855.75 yine alttan ultrason ve yine gözükmeyen kese 28 ağustos lekelenme yine devam betahcg 1924 doktorda bende şoktayız umutlandık geç döllenmedir dedik 31 ağustos pazar günü arada 3.4 damla gelen kan arada kahverengi lekelenme 2 eylül yani bugün betahcg 2891.86 doktor artışı beğenmedi 6 bin lerde olması lazımdı dedi ultrasonda yine kese yok hiç bişi yok bu gebeliği iğneyle sonlandıralım dedi dış gebelik kanısına vardı ben iğne vurulmayı kabul etmedim başka doktora daha gidicem sizlerden yorum bekliyorum arkadaşlar ben şimdi napim kararsızım hepinize şimdiden tşk ederim
Bağırmaya hakkı var mı canım sen merak edip soruyorsun ben her ay test yaptırırdım 0,6 yı bile sorduğumu hatılıyorum bu insanın en doğal hakkı. Bir daha o doktora sakın gitme.meehaba arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz? 2 eylulde adetime iki gun kala kanda beta hcg yaptirdim 11,24 cikti. Iki doktora gosterdim cok yeni hamile oldugumu soylediler. Sonra karin agrim basladi adet olmaktan korktum ama olmadim. 4 eylulde tekrar beta hcg yaptirdim. 44,67 Cikti. Bu sefer baska bir doktora gosteedim. Kizdi bagirdi cagirdi. Bu degerler hamile olamaz dedi 50 nin alti gebe degildir hamile falan degilsin dedi. Moralim cok bozuldu. Siz ne dusunuyosunuz. Yarin tekrar test yaptircam artis var mi diye.
Bağırmaya hakkı var mı canım sen merak edip soruyorsun ben her ay test yaptırırdım 0,6 yı bile sorduğumu hatılıyorum bu insanın en doğal hakkı. Bir daha o doktora sakın gitme.
Değerlerin artıyor gibi bir hafta sonra tekrar test yaptırmanı ve sonuca göre kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim canım.
Bak adet olsan bile moralini bozma zamanı gelince Rabbim verecektir inşallah hiç canını sıkma ama o doktor da adet olacaksan bile böyle davranmamalı yani kimse keyfinden gitmiyo oralara insanın böyle bi konuda canını sıkmak normal mi yani? Çok ayıpladım boşver hiç üzülme inşallah güzel haberlerini bekliyoruzHaklisin ama yok efendim amerikada 80 ustu sayilirmis burdaki tum doktorlar cahilmis. Cok moralim bozuldu. 44E cikmis belki artacak dedim. Artmayacak yumurtalklarina baktim adet olcaksin dedi. Off moralim cok bozuk
Bak adet olsan bile moralini bozma zamanı gelince Rabbim verecektir inşallah hiç canını sıkma ama o doktor da adet olacaksan bile böyle davranmamalı yani kimse keyfinden gitmiyo oralara insanın böyle bi konuda canını sıkmak normal mi yani? Çok ayıpladım boşver hiç üzülme inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim insallah bebisimi verir Allah'im en kisa zamanda. Peki sen ne dersin 5'in uzeri pozitif degil mi?
Vallahi ben öyle doktor ne gördüm ne duydum ... sen susmusssun ben susmazdim. ... 5 in üstü tabiki pozitif... üstü e üstlük iki günde bir iki kat artıyorsa hamilelik kesinlesmistir. Bence o doktor cahil :) takma kafanı sen....Cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim insallah bebisimi verir Allah'im en kisa zamanda. Peki sen ne dersin 5'in uzeri pozitif degil mi?
Benim bat de 76,74 çıkmıştı doktor hamilesin ama biraz daha bekleyip netleştirelim demişti yani 5in üstü şüpheli pozitif oluyo çok ters bi durum olmadıkça aslında pozitif. Sen bi sonraki testinde bu artışa göre bi kontrol et içini rahat tut korkma
iVallahi ben öyle doktor ne gördüm ne duydum ... sen susmusssun ben susmazdim. ... 5 in üstü tabiki pozitif... üstü e üstlük iki günde bir iki kat artıyorsa hamilelik kesinlesmistir. Bence o doktor cahil :) takma kafanı sen....
Rica ederim dediğin gibi olsan bile üzülme canını sıkma sana en güzel süprizi yapsın bebeğin :)Yarin tekrar yaptircam sonucunu yazarim cok tesekkur ederim destegin icin
Tebrik ederim canım. .. hamilesiiiiiinnnn :)Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi cok zor görünüyordu ama vardı. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım degerim 38.17 çıktı. Doktor hamilelik var büyük ihtimalle dedi. 1-2 haftalık olabilir dedi. Adetin geçmesini bekle testi tekrarla dedi.
Doktor kesin bişey demedi şimdi ben hamile miyim??
merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim, kese henüz görülmedi, normal mi bu sizce? beta hcg 1200 civarı idi, doktor 5000 üzeri olursa görünür demişti, sizde ne zaman görüldü kese?
merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim, kese henüz görülmedi, normal mi bu sizce? beta hcg 1200 civarı idi, doktor 5000 üzeri olursa görünür demişti, sizde ne zaman görüldü kese?
Cok tesekkurler  ben de salı günü yani testten 4 gün sonra tekrar test yaptırıcam inş değer artmıssa guzel haberi anneme vericem :)Tebrik ederim canım. .. hamilesiiiiiinnnn :)
Ben de ilk 38 de öğrendim 2 gün sonra 172 oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?