Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba Herkese,

Bugün bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür ...

Ben çok şükür bebeğimi gördüm bugün. Kalbi o kadar hızlı atıyordu ki çok heyecanlandım :)

ayy bence evde oturmanın keyfini çıkar tatlım... soğukta dışarda bi tarafının donmasından iyidir..

tavsiyelere dikkat et bence hepsi tecrübe üzerine söyleniyor...özellikle annenin ki .. ne söylerse çıkıyor .
Evet canım haklısın dikkate alıyorum zaten ama sana birsey söyleyim ben hala hamile gibiyim çözemedim nasıl birsey ama kaşıklarim ağrıyor midem bulanıyor sürekli birseyler yemek istiyorum ve göğüslerim çok ağrıyor ve şişler Karnım da hala büyüyor gibi 51 kiloydum 53 oldum çok şaşkın m

Vücudun "syd-kbk, post: 38093621, member: 636939"]Evet canım haklısın dikkate alıyorum zaten ama sana birsey söyleyim ben hala hamile gibiyim çözemedim nasıl birsey ama kaşıklarim ağrıyor midem bulanıyor sürekli birseyler yemek istiyorum ve göğüslerim çok ağrıyor ve şişler Karnım da hala büyüyor gibi 51 kiloydum 53 oldum çok şaşkın m[/QUOTE]
Psikolojik olabilir.doktora şöyle bi istersen olmadi psikologa sevk eder. Annelik iç güdüleri devam ediyor.. Nasi da iyi anne olurmussun..

Psikolojik olabilir.doktora şöyle bi istersen olmadi psikologa sevk eder. Annelik iç güdüleri devam ediyor.. Nasi da iyi anne olurmussun..[/QUOTE]
Cuma günü hastane ye gideceğim canım o zaman sormayı düşünüyorum inşallah kötü birsey yoktur içerde parça falan kaldıysa olabilir mis internet te öyle yazıyor hayırlısı yaa

Merhaba Kızlar bugün dr a gittim.26.Kasım da 103,8 olan değerim bugün 258,99 çıktı
Tahlileri farklı yerlerde yaptırdım.Doktorumda üzüldü cuma günü çağırdı tekrar bakıcak değerime.Eğer 500 lere gelirse ilk yaptırdığın tahlil yanlış olabilir dedi.Geçen hafta 103,08 se bugünlerde 1200 lerde olması gerekirmiş.Dış gebelikte olabilir dedi.Çok üzülüyorum.Buna benzer deneyimi olan var mı?

Bir fikri olan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…