Hayırlısı olsun :) İnşallah değerlerin artmaya devam eder ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Mrb kızlar bende bugün kan testi yaptırdım. Değerim 224.67 cikti nasıl acaba bilgim yok
Merhaba; degerim 515.25 sizce nasil ?
nasılsın tatlımAnlayışlı sağolsun beni benden çok. Düşünüyor sna da çok teşekkür ediyorum beni uyarıp yol gosterdigin için
Daha iyiyim sanki canım bu hafta doktora gideceğim kontrole doktor çağırdı da evde oturuyorum sürekli sıkıldımnasılsın tatlım
☺öyle de canım bilmiyorum ki yanlız başıma da çok sıkıldım artık herkez de kızıyor dışarı çıkma hasta olursun diyeayy bence evde oturmanın keyfini çıkar tatlım... soğukta dışarda bi tarafının donmasından iyidir..
tavsiyelere dikkat et bence hepsi tecrübe üzerine söyleniyor...özellikle annenin ki .. ne söylerse çıkıyor .☺öyle de canım bilmiyorum ki yanlız başıma da çok sıkıldım artık herkez de kızıyor dışarı çıkma hasta olursun diye
Evet canım haklısın dikkate alıyorum zaten ama sana birsey söyleyim ben hala hamile gibiyim çözemedim nasıl birsey ama kaşıklarim ağrıyor midem bulanıyor sürekli birseyler yemek istiyorum ve göğüslerim çok ağrıyor ve şişler Karnım da hala büyüyor gibi 51 kiloydum 53 oldum çok şaşkın mtavsiyelere dikkat et bence hepsi tecrübe üzerine söyleniyor...özellikle annenin ki .. ne söylerse çıkıyor .
Psikolojik olabilir.doktora şöyle bi istersen olmadi psikologa sevk eder. Annelik iç güdüleri devam ediyor.. Nasi da iyi anne olurmussun..[/QUOTE]Vücudun "syd-kbk, post: 38093621, member: 636939"]Evet canım haklısın dikkate alıyorum zaten ama sana birsey söyleyim ben hala hamile gibiyim çözemedim nasıl birsey ama kaşıklarim ağrıyor midem bulanıyor sürekli birseyler yemek istiyorum ve göğüslerim çok ağrıyor ve şişler Karnım da hala büyüyor gibi 51 kiloydum 53 oldum çok şaşkın m
ilişki günün senin yumurtlama günün ise olma ihtimalı yüksek . yumurtlama günün değilse olmazKızlar ilişkiden 10 gün sonra kan testinde gebelik belli olur mu yarın yaptırcam
Beta hcg de 5 ve üzeri hamile demektir. 0.100 hamile değil maalesef . beşten küçük diye de gösteriyor. ben öyle anladım.Beta-HCG <0.100 mIU/mL < 5.3
Arkadaşlar bu ne demek oluyor, webrapor olarak baktığım için anlamıyorum(
Bir fikri olan yok muMerhaba Kızlar bugün dr a gittim.26.Kasım da 103,8 olan değerim bugün 258,99 çıktı
Tahlileri farklı yerlerde yaptırdım.Doktorumda üzüldü cuma günü çağırdı tekrar bakıcak değerime.Eğer 500 lere gelirse ilk yaptırdığın tahlil yanlış olabilir dedi.Geçen hafta 103,08 se bugünlerde 1200 lerde olması gerekirmiş.Dış gebelikte olabilir dedi.Çok üzülüyorum.Buna benzer deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?