Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim
Öyle yapıyoruz zaten canım ama kabul edemiyorum sanki hala içimde büyüyor gibi sanki rüya da gibiyimCanım çok geçmiş olsun. Kendini üzme sakın. Hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış. Biliyorum söylemesi zor ama ...
Gecmis olsun yaaGece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim
Gecmis olsun yaaCok uzuldum allah bir an once tekrar nasip etsin insallah...[/QUOTE amin canım inşallah çok istiyorduk hayırlısı böyleymis
Sagol canim :) Tum belirtiler gitti bende , kasik agrim vardi azaldi . Bu bile korkutuyor.Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlar
Öyle yapıyoruz zaten canım ama kabul edemiyorum sanki hala içimde büyüyor gibi sanki rüya da gibiyim
Öyle canim herseyin hayırlısı allah büyük inşallah bir an önce bebek isteyen herkez sağlıklı bir şekilde bebek sahibi oluruz AMINNNDünyada hiç bir şey sebepsiz değil biliyorsun canım. Demek ki zamanı şimdi değilmiş. 3 düşüğe kadar sebebini bile araştırmıyor doktorlar. Gönlünü ferah tut.
ya arkadaşlar doktor bana hç umutlu konuşmuyo ya geç dçllenme olabilir diyor ama dış gebelikte olabilir degerler düşük artıyo haftana göre diyor....yazıyorum lütfen yorum yazın..11ekim en son adet dönemimdi ama muhtemelen döllenme günüm ayın sonlarıydı hesaplamama göre...adetimin getiği 8.gün yani 20kasım 162 ...24 kasım 776...26 kasım 1488 çıktı değer..ama doktor 776da iken keseyi göremedi.yarın başka bir doktora gidecegim umarım 1500lerde kese gözükür.
Merhaba canım evet katlama değeri 2 katı gayet iyiBenimde pazar 99.7 salı günü 244.1 çıktı. Gelişim iyi sanırım. Ne dersiniz?
canım bende dün tekrar hastaneye gittim kan alındı sonuç 806 cıktı yanı 2 katı artmış hatta biraz fazla:)Canini sikma bende de ayni degerler. Pazartesiye kadar doktor 2000 olur dedi. Sali gunu gidip keseye bakcaz :) Ama keseyi gormek icin 1 hafta sonra kontrole git bence.
cok iyi değerler belki yumurtlama tarihin daha erkendi bu ay o yüzden bu kadar yüksek.Merhaba, bi sorum olcakti. Beklenen adet günümde hcg 105 cikti 4 gün sonra sonuç 1498 cikti doktor iyi dedi ancak cok büyük bi artis var normal midir?
Dün gece yani en son tahlilde 2 gün sonra da 1113 çıktı. Çok mu hızlı ilerliyor acaba yoksa normal mi emin olamadım. Bugün sanırım 4+5 ya da 6 oluyoruz doktor birsey söylemedi çünkiMerhaba canım evet katlama değeri 2 katı gayet iyi
Canim seninle sat tarihlerimiz ayni. ben korkuyorum da biraz Senin b hcg degerin kaclarda simdi bide adetini kac gun gectin..Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlar
Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim
Cok sagol canım inşallah en kisa zaman da gene hamile kalabilir im dediğin gibi sağlıklı olması çok önemli rabbim büyükcok gecmis olsun cnm. Allah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip eder insallah hic uzulme
adet günleri arasına göre yumurtlama günleri var o günleri tespit etmelisin. nette bulursun.Cok sagol canım inşallah en kisa zaman da gene hamile kalabilir im dediğin gibi sağlıklı olması çok önemli rabbim büyük
ama biraz bekle ki vücudun toparlansın .. sinirlerinde rahatlasın hemdeadet günleri arasına göre yumurtlama günleri var o günleri tespit etmelisin. nette bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?