Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim

Canım çok geçmiş olsun. Kendini üzme sakın. Hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış. Biliyorum söylemesi zor ama ...

Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlar
Sagol canim :) Tum belirtiler gitti bende , kasik agrim vardi azaldi . Bu bile korkutuyor.
Bu hafta bitse bir hafta rahatlicam :)

Öyle yapıyoruz zaten canım ama kabul edemiyorum sanki hala içimde büyüyor gibi sanki rüya da gibiyim

Dünyada hiç bir şey sebepsiz değil biliyorsun canım. Demek ki zamanı şimdi değilmiş. 3 düşüğe kadar sebebini bile araştırmıyor doktorlar. Gönlünü ferah tut.

Dünyada hiç bir şey sebepsiz değil biliyorsun canım. Demek ki zamanı şimdi değilmiş. 3 düşüğe kadar sebebini bile araştırmıyor doktorlar. Gönlünü ferah tut.
Öyle canim herseyin hayırlısı allah büyük inşallah bir an önce bebek isteyen herkez sağlıklı bir şekilde bebek sahibi oluruz AMINNN

hadi inşallah cnm burdan yaz bizedee

Canini sikma bende de ayni degerler. Pazartesiye kadar doktor 2000 olur dedi. Sali gunu gidip keseye bakcaz :) Ama keseyi gormek icin 1 hafta sonra kontrole git bence.
canım bende dün tekrar hastaneye gittim kan alındı sonuç 806 cıktı yanı 2 katı artmış hatta biraz fazla:)
inşallah böyle devam eder.bende haftaya cuma doktora gideceğim keseyi görmeye

Merhaba, bi sorum olcakti. Beklenen adet günümde hcg 105 cikti 4 gün sonra sonuç 1498 cikti doktor iyi dedi ancak cok büyük bi artis var normal midir?
cok iyi değerler belki yumurtlama tarihin daha erkendi bu ay o yüzden bu kadar yüksek.
tek basına kan sonucu kafanı karıştırmasın ultrasonda da gördünmü için rahat etsin

kızlarr ben doktordan geldim şimdi bebeğim hem büyümüş hemde kalbi atıyo duydum Allahım o ne güzel pıt pıt sesiydi öyle Darısı isteyen herkese olsun inşallah sizler içinde dua ediyorum.. Boyuda 9.7 mm olmuş kocaman olmuş ve 7 haftalık görünüyormuş tam

Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlar
Canim seninle sat tarihlerimiz ayni. ben korkuyorum da biraz Senin b hcg degerin kaclarda simdi bide adetini kac gun gectin..

Ya bu kalp atışları ne zaman duyulur? Yarın 5+1 olucaz. Sanırım kese yi görürüz. Ama kalp atislarini duyar miyiz bilemedim. Yolk sac i görür muyuz çok merak ediyorum. Bhcg dün 1113 çıktı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…