Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah canım 1 ay korunmak istiyorum sonra dediğin gibi inşallah hemen hamile kalırım ama sağlıklı bir şekilde yabi

böyle durumlarda çevre çok etkili oluyor. bi süre cok yakınlar hariç kimseyle görüşmesen iyi olur. hassas bi dönem olduğu için söylenen sözler seni etkiler . daha da stresli yapabilir. tabi tamamen kapıların kapanmasında boş boş konuşanlardan uzak kalmak böyle zamanlarda en iyisi..imkanınız varsa tatile bile gidebilirsiniz.

Aynen öyle canim biri niye düştü bile dese hemen Ağlıyorum aslında kötü birsey diyen yok ama her söz beni uzuyor dediğin gibi tatil.cok iyi bi çözüm ama eşim in işinden dolayi zor en iyisi kalabalık ortamlara girmemek zaten eltimlere ve annem Gile söyledim kimse bana bu konu hakkında soru sormasin diye inşallah bir an önce bu olanları unuturum kızlar hamilelerin dua ları cabuk kabul olurmuş lütfen dua edin en yakın zaman da sağlıklı bi şekilde hamile kalabiliyim

inşallah tatlım sakin kendini temizliğe falan verip de yorma .. sonra temizlik hastası falan olursun. olabildiğince normal olmaya çalış ... olmadı kız bi alişveriş yap. kuaföre git .

inşallah tatlım sakin kendini temizliğe falan verip de yorma .. sonra temizlik hastası falan olursun. olabildiğince normal olmaya çalış ... olmadı kız bi alişveriş yap. kuaföre git .
Tamam canım kuaförü bende düşünüyorum iyi gelir inşallah dediğin gibi bugün durup dururken temizliğe kalkıştım sonra Karnım çok ağrıdı fazla ayakta duramıyor um zaten

kız elini ayağını soğuktan uzak tut bide üşütme.. vücudunda psikolojinde çok hassas şuan. biraz kendine dikkat et. .
umarım eşinde anlayışlı biridir. sana destek oluyordur.

kız elini ayağını soğuktan uzak tut bide üşütme.. vücudunda psikolojinde çok hassas şuan. biraz kendine dikkat et. .
merhabalar arkadaşlar ben 2. tüpü yaptırdım 5. gün embriyosu 2 adet transfer edildi 10. gün testim 49 çıktı ve hep yavaş ilerledi transferin 22. gününde keseyi gördük ama bhcg değerim hala düşük 872 de sadece aranızda bu durumu bilen varmı boş gebelikmi acaba pazartesi tekrar dktora gidecez ama aranızda bilen varsa yazarmısınız lütfen tşk ediyorum

Anlayışlı sağolsun beni benden çok. Düşünüyor sna da çok teşekkür ediyorum beni uyarıp yol gosterdigin için

Anlayışlı sağolsun beni benden çok. Düşünüyor sna da çok teşekkür ediyorum beni uyarıp yol gosterdigin için
eşin anlayışlıysa gerisini düşünme bence aynı evde seni anlayan birinin olması kadar mükemmel bişi yok... çabuk atlatacaksın inş o kocişle..

Hanımlar mrb umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır.bende şu an 4+2 hamileyim.37 yaşındayım.9 yaşında bir kızım var.tam bir yıl önce 18 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. plasentalar rahime yapışıkmış. 5 sefer operasyon geçirdim.az kalsın ben gidiyordum öte tarafa. dr muz şu anda hamile kalmış olman bile çok büyük mucize diyor.ama çoğul gebelik olursa risklerim 2 ye katlayacak. ben 17 günde bir adet oluyorum. gebeliği biraz erken farkettim o yüzden. beta hcg lerim adet gününden 2 gün önce 60 --3 gün sonra 378-- 3 gün sonra 1528 sizce normalmi. endişelerim o kadar çokkii...Bana dua edin....buna çok ihtiyacım var.

tekrar ikiz olmasın fazla artıs var sanki inseallah hayırlıdır rabbim yardımcınız olsun canımm

saolasın canım değer 2000lerdeyken gördük keseyi çok şükür inş.bi terslik çıkmaz.kesenin içinde bebeğide görmemiz gerekiyor dimi.benim 10 gün sonraya randevum var inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…