Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar ilk defa adetim gecikti bu ay.hamile de degilim. Bu ay her gun havuc suyu ictim acaba ondan mi adet olmadim yine cok uzgunum bu ay gecikince cok umitlenmistim

kızlar merhaba bende yeni üye oldum ama uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz ikimzde doktora gittik ikimiznde iyi sonuçları. (eşimin sperm sayısı 25 milyon/ml) bu ay ovulasyon testini denedim ve 27 kasımda çift çizgiyi gördüm. işin garip tarafı bütün haftayı kasıkta ağrı ve inanılmaz bel ağrısıyla geçirdim. ki benim adetlerim düzenlidir ve bir hafta kalaya kadar kasık ağrım olmazdı. iki akşamdırda bulantım var dün akşam banyoda sabun kokusundan tiksindim. bugunde çikolata kokusu içimi tuhaf yaptı. acaba bunlar hamilelik belirtisi midir. yoksa erken mi. bu arada beklediğim bat tarihi 11. aralık

canım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende adetime 13 gün kala kasık ağrısı sancı başladı bende 6 gün kala kanda test yaptırdım negatif çıktı 9 aralık benim adet tarihimde aynı miğde bulantısı falan oldu bende de inş. hamilesindir

merhaba kızlar, son adet tarihim 6 kasım. 4 aralıkta adet görmem gerekirken olmadım halen. 3 aralıkta yaptıgım idrar testi ikinci çizgi silik çıktı, kan testi iste 52,5 çıktı. bu arada kahverengi lekelenme oldu iki gün ama bugun olmadı.. doktorun biri hamilesin ama düşük riski var lekelenme oldugu için dedi.başka hastanede ise doktor; pozitif ama bişey söylemek için çok erken dedi. hiç bi şey anlamadım

Merhaba kizlar.bugun benim adetimin 3. Gunu.dun gelmeyince idrar testi yaptim.pozitif cikti.bugun de kan testi yaptirdim.152.4 cikti deger..

benim de 2 gün önce 52,25 iken bugun 100,2 çıktı ikiye katlanıyor yani ama kesenin görünmesi için biraz daha bekleyip doktora öyle gidicem :)

Adet tarihimiz aynı benimde 11 Aralık. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Kasık ve bel ağrısından şüphelenip. Değerim 8.82 çıktı. Hemşire 2 gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkması lazım dedi. Şu an kan verdim bekliyorum. Belirtilerimin ve değerimin psikolojik olmasından korkuyorum açıkcası. Bence kan testi yaptır Pazartesi ilk iş

Bat'tan 2 gün önce beta hcg testi yaptırdım 46, 1 çıktı. bugün adet günümdü. Yarın yeniden yaptıracağım inşallah 2ye katlanmıştır. Bu sürecin bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim. Allah herkese yardım etsin

benimde p.tesi 1 aralıkta bata 2 gün kala 60.73 çıktı..
çarşamba yani 3 aralık. hafif lekelenme dolasıyla acilde bakıldı 244.02 stres sakın yapma sakin ol yükselir.
bol bol dinlen şimdiden tebrikler :)

Ayyyy bide ikiz oluyormu heyecanlandim simdi :) insallah hamilesindir

[QUOTEost: 38167339, member: 216969"]Adet tarihimiz aynı benimde 11 Aralık. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Kasık ve bel ağrısından şüphelenip. Değerim 8.82 çıktı. Hemşire 2 gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkması lazım dedi. Şu an kan verdim bekliyorum. Belirtilerimin ve değerimin psikolojik olmasından korkuyorum açıkcası. Bence kan testi yaptır Pazartesi ilk iş[/QUOTE]
Off ya haftasonu ağrı ve bulantılarımın göbek düşmesinden olduğunu anladım düzelince sorun kalmadı.galiba bu ayda olmadı artık perşembeyi bekliycem gelmezse test yaptırırım. Kocama belli etmek istemiyorum ama çok moralim bozuldu bende bebişim olsun istiyorum.offf offf erkeklerin askerliği varsa bizimki daha zor.gel tezkere gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…