maalesef tatlım bcg nın 5 ve üzeri olması gerekiyor. ... ama gebe sayılman takibe alınman içinde değerlerinin bin olması gerekiyor.slm kızlar adetim 6 gün gecikti idrar negatif; bhcg 0.4 sizce hamile miyim ne olur cevap verin
altı gün gecikmeye idrarda çıkmış olması gerekirdi.maalesef tatlım bcg nın 5 ve üzeri olması gerekiyor. ... ama gebe sayılman takibe alınman içinde değerlerinin bin olması gerekiyor.
canım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende adetime 13 gün kala kasık ağrısı sancı başladı bende 6 gün kala kanda test yaptırdım negatif çıktı 9 aralık benim adet tarihimde aynı miğde bulantısı falan oldu bende de inş. hamilesindirkızlar merhaba bende yeni üye oldum ama uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz ikimzde doktora gittik ikimiznde iyi sonuçları. (eşimin sperm sayısı 25 milyon/ml) bu ay ovulasyon testini denedim ve 27 kasımda çift çizgiyi gördüm. işin garip tarafı bütün haftayı kasıkta ağrı ve inanılmaz bel ağrısıyla geçirdim. ki benim adetlerim düzenlidir ve bir hafta kalaya kadar kasık ağrım olmazdı. iki akşamdırda bulantım var dün akşam banyoda sabun kokusundan tiksindim. bugunde çikolata kokusu içimi tuhaf yaptı. acaba bunlar hamilelik belirtisi midir. yoksa erken mi. bu arada beklediğim bat tarihi 11. aralık
2 günde 1 değer ikiye katlanması lazımmış. adetinin 5. günü tekrar kan testi yaptırmalısın canım.Merhaba kizlar.bugun benim adetimin 3. Gunu.dun gelmeyince idrar testi yaptim.pozitif cikti.bugun de kan testi yaptirdim.152.4 cikti deger..
Adet tarihimiz aynı benimde 11 Aralık. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Kasık ve bel ağrısından şüphelenip. Değerim 8.82 çıktı. Hemşire 2 gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkması lazım dedi. Şu an kan verdim bekliyorum. Belirtilerimin ve değerimin psikolojik olmasından korkuyorum açıkcası. Bence kan testi yaptır Pazartesi ilk işkızlar merhaba bende yeni üye oldum ama uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz ikimzde doktora gittik ikimiznde iyi sonuçları. (eşimin sperm sayısı 25 milyon/ml) bu ay ovulasyon testini denedim ve 27 kasımda çift çizgiyi gördüm. işin garip tarafı bütün haftayı kasıkta ağrı ve inanılmaz bel ağrısıyla geçirdim. ki benim adetlerim düzenlidir ve bir hafta kalaya kadar kasık ağrım olmazdı. iki akşamdırda bulantım var dün akşam banyoda sabun kokusundan tiksindim. bugunde çikolata kokusu içimi tuhaf yaptı. acaba bunlar hamilelik belirtisi midir. yoksa erken mi. bu arada beklediğim bat tarihi 11. aralık
benimde p.tesi 1 aralıkta bata 2 gün kala 60.73 çıktı..Bat'tan 2 gün önce beta hcg testi yaptırdım 46, 1 çıktı. bugün adet günümdü. Yarın yeniden yaptıracağım inşallah 2ye katlanmıştır. Bu sürecin bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim. Allah herkese yardım etsin
Çok teşekkür ederim inşallah:) sizin de hayırlı olsun gebeliğinizbenimde p.tesi 1 aralıkta bata 2 gün kala 60.73 çıktı..
çarşamba yani 3 aralık. hafif lekelenme dolasıyla acilde bakıldı 244.02 stres sakın yapma sakin ol yükselir.
bol bol dinlen şimdiden tebrikler :)
Ayyyy bide ikiz oluyormu heyecanlandim simdi :) insallah hamilesindirSelam kızlar
Son adet tarihim 31 Ekim di. 30 günde 1 adet olurum. Erken gebelik testinden 2 gün arayla 26 ve 28 Kasimda 2 kere yaptım tek çizgi çıktı.
29 Kasımda 4 liralık test aldım. 2.cizgi silik cikti.
Güvenme dim sonuca 30 kasımda kan testinde değerin 169 ve hamileyim. 3 Aralikta Dr gittim.Kesemi göremedi. 2 tane keseye benzer birsey var dedi. Alt kısımları keseye daha çok benziyormus. Dış gebelik yada kese asagida olduğunda n düşük olabilirmiş. Güzel şeyler duymadım. Tekrar kan testi istedi değerin 503 çıktı. Güzel yükselmiş dedi. Pazartesi günü kontrole gideceğim insallah kesesini görürüz.
Rahmin aşağı çekilir gibi bir acı ağrı gibi birsey var.Dr kese asagidaki ise ağrı normal değil dedi.Pazartesiyi bekliyorum moralim çok iyi değil.
Off ya haftasonu ağrı ve bulantılarımın göbek düşmesinden olduğunu anladım düzelince sorun kalmadı.galiba bu ayda olmadı artık perşembeyi bekliycem gelmezse test yaptırırım. Kocama belli etmek istemiyorum ama çok moralim bozuldu bende bebişim olsun istiyorum.offf offf erkeklerin askerliği varsa bizimki daha zor.gel tezkere gelllAdet tarihimiz aynı benimde 11 Aralık. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Kasık ve bel ağrısından şüphelenip. Değerim 8.82 çıktı. Hemşire 2 gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkması lazım dedi. Şu an kan verdim bekliyorum. Belirtilerimin ve değerimin psikolojik olmasından korkuyorum açıkcası. Bence kan testi yaptır Pazartesi ilk iş
canım hayırlı olsun çok sevindimm bebişin geliyor...Benim beta HCG 2445 olmuş.
altı gün gecikmeye idrarda çıkmış olması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?