Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayy inşallah sonuçlara netten baktık . doktora yarın gidecez . şimdiden heyecanlıyım yarın geleydi iyiydi
yarın kalp atışını duyabilirsin inş...adetin kaç gün geçmişti tatlım sancın falan varmı yada idrara çıkmanda sıklık belirtiler doğrumu diye sorayım dedim :) merak ediyorum...

yarın kalp atışını duyabilirsin inş...adetin kaç gün geçmişti tatlım sancın falan varmı yada idrara çıkmanda sıklık belirtiler doğrumu diye sorayım dedim :) merak ediyorum...
benim adetim düzensiz olduğu için kaç gün geçtiğini bilmiyorum.. karnım ve başım ağrıdı üç gün geçmeyince gece acile gittik. bebek düşündüğümüz için ilaç almamıştım.. doktor sordu şüphe var deyince test yaptılar. beta hcg 13 çıktı. dikkat et dedi. bi serum takıp gönderdi. günün geçince kadın doğuma git dedi.

akşam yatarken bide sabahları karnım ağrıyor genelde gaz sancısı olarak. biraz zorluyor... zaten kalkmakta zorlanıyorum daha da zorlaştırıyor... idrar yolu enfeksiyonu var sürekli su içiyorum. zaten sık idrara çıkarım.
bide reflü var midemde herşeyden zaten midem bulanır. hangisi hangisinin belirtisi oldu bilemedim...
ama aşırı halsizlik isteksizlik sürekli uyuma uzanma isteği var...karın ağrımda kasıklarda oluyor...

bide aşırı alınganlık başladı. hamilelikten galiba çünkü ben yapı olarak alıngan değilim takmam bile çoğu şeyi ama . her söz her hareket batıyo sanki. ağlamaklı oluveriyorum hemen.

anladım canım allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin...

yeni aklıma geldi göğülerde acaip bir ağrı oluyor. hassasiyet. çamaşıra sığmaz derecede bi beden büyük almayı düşünüyorm.. sadece adet yakınken bir iki günkü ağrı gibi .. eve gidince ilk iş çamaşırı çıkarmak oluyor..

2 günde 1 değer ikiye katlanması lazımmış. adetinin 5. günü tekrar kan testi yaptırmalısın canım.
Bilgilendirmen icin tsk ederim...mesaji yeni gordum...yarin yaptirayim o zaman tekrar kan testi.ortalama kac cikmasi gerek acaba yarin yatirirsam.4unde yaptirdigim 152 idi.
bir de aile hekimliginde gebelik testi yapiliyor mu?

Arkadaşlar adetten 2 gün önce beta hcg 46,1 çıkmıştı. Adetim 1 gün geçince 160,7 çıktı. Bu değerler nasıl sizce?
iyi tatlım artışa geçmesi iyi bişi .... doktorlar bin ve üzerini gebe kabul edip takibe alıyorlarmış..bu gidişle yükselir seninki de benimki ilk 13 çıkmıştı. şimdi 2400 lerde......hadi gözün aydın...

Çok
çok teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Bir dahaki testi adet günümün üzerinden 5 gün geçince mi yaptırayım?

Bilgilendirmen icin tsk ederim...mesaji yeni gordum...yarin yaptirayim o zaman tekrar kan testi.ortalama kac cikmasi gerek acaba yarin yatirirsam.4unde yaptirdigim 152 idi.
bir de aile hekimliginde gebelik testi yapiliyor mu?
aile hekimliğinde gebelik testi yapılıyor. ve sizi gebe takvimine alıyorlar... sonuçlar ertesi gün çıkıyor ama... bide hamileyken olacağın iğneler için arıyorlar.

Çok

çok teşekkür ederim. İnşallah inşallah. Bir dahaki testi adet günümün üzerinden 5 gün geçince mi yaptırayım?
benim adetim belirsiz olduğu için idrar testi ile takip ettim. ilk yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı. üç dört gün sonra yaptım pozitif çıktı. . sende öyle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…