Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Caım hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin hayatınıza.bizde bu ay ilk kez korunmayı bıraktık. Benim adetimde çok düzensiz ve reflü çıktı midemde ve ilaçları alamdigim için beklenen adet tarihinden üç gün önce test yaptım bhcg 0.22 negatif çıktı. 7 aralıkta olmam lazımdı ama bugün de regl olmadım. Yani adet belirtilerim var ama aklımda soru işaretleri oluştu.

hamilelik belirtileri ile adet aynı oluyor da beta hcg de çıkmadıysa gebelik yoktur.. 5 ve üzeri olması gerekirdi değerin.
bi daha ki aya kaldı sizin ki. bizim ki korunmayı bıraktıktan sonra üçüncü ayda olmuştu...
hem sen ilaçlarını kullan tedavini ol reflün biraz gerilesin....

Bilgilendirmen icin tsk ederim...mesaji yeni gordum...yarin yaptirayim o zaman tekrar kan testi.ortalama kac cikmasi gerek acaba yarin yatirirsam.4unde yaptirdigim 152 idi.
bir de aile hekimliginde gebelik testi yapiliyor mu?
rica ederim cnm, ben de sen kadar yeniyim :) doktor 2 günde 1 değerin ikiye katlanması lazım dedi. iki katına yakın bi rakam da çıkabilir 2 katından biraz fazla da çıkabilirmiş. ikiye katlanıomu onu öğren ve doktora git canm folik asit falan verir.5-6. haftada da kese görünene kadar beklersin,tekrar gidersin doktora :) son adet tarihin nedir?

benim adetim belirsiz olduğu için idrar testi ile takip ettim. ilk yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı. üç dört gün sonra yaptım pozitif çıktı. . sende öyle dene istersen.
Benim de adetim son aylarda düzensizleşti. 38 günde bir oluyorum. Ben de adetten 5 gün önce idrardan test yaptım silik çıktı. 2 sonra yaptığımda biraz daha koyulaşmıştı. Bakalım perşembe günü bir daha kan testi yaptıracağım.

silik çıkınca da var demektir. bende öyleydi en azından ...
hadi bakalım.

Yani reflü beni sarstı baya oyüzden çok üzüntü yaşayamadım çok istiyor olmama rağmen. İnşallah bir an önce iyileşim sonra hayırlı bir şekilde nasip olmasını diliyorum.

="rukrukiye, post: 38199341, member: 583484"]reflün ilerlemiş mi başlangıç mı[/QUOTE]

Derecesiyle ilgili birsey dememişti doktor reflü ve mide fıtığım olduğunu öğrendim tekrar daha iyi bi dr gidicem. Begenmedim bu dr.

Son Adet tarihim 5 kasim...ben adetim gecikince hemen 2. Gun test yaptirdim 152 cikti.yarin tekrar yaptircam...insallah yukselmistir.cok kasik agrim ve akintim var...

="rukrukiye, post: 38199341, member: 583484"]reflün ilerlemiş mi başlangıç mı

Derecesiyle ilgili birsey dememişti doktor reflü ve mide fıtığım olduğunu öğrendim tekrar daha iyi bi dr gidicem. Begenmedim bu dr.[/QUOTE]
benimkine başlangıç demişti. hap ve şurup vermişti . bitince gel dedi. her gittiğimde şurupları üçer üçer yazdı. sonra baktım sürekli ilaçlara bağlı kalacam bende bi daha gitmedim. dikkat et dediklerine dikkat ediyorum. idare ediyorum.

Kızlar slm yardımınıza ihtiyacım var.en son 16 kasım da adet oldum siklusum28-30 arasında drğişiyo.siklusun16. Günü yumurtladığımı öğrendim ultrasonla ve ben öğrenmeden bîr iki saat önce ilişki olmuştu.yani yumurtlamamın 7. Günü beta hcg 1.20 çıktı.sizce erken mi yaptırmışım.yükselme ihyimali var mı?okuduğum sitelerde en erken dölllenmeden 8-10 gün sonra belli olur yazıyo birde benim betam diğer aylarda hep 0.1 çıkıyodu ümitlenmelimiyim sizce

cnm daha cok erken reglin bir geciksin öyle baktır inşallah pozitiftir

Derecesiyle ilgili birsey dememişti doktor reflü ve mide fıtığım olduğunu öğrendim tekrar daha iyi bi dr gidicem. Begenmedim bu dr.
benimkine başlangıç demişti. hap ve şurup vermişti . bitince gel dedi. her gittiğimde şurupları üçer üçer yazdı. sonra baktım sürekli ilaçlara bağlı kalacam bende bi daha gitmedim. dikkat et dediklerine dikkat ediyorum. idare ediyorum.[/QUOTE]

Geçmiş olsun. Aktardan kudret nari aldınm Ona basladim.kefir mayası alıp kefir mayalayabilirsin oda çok iyi geliyor mus.daha denemedim

Merhaba, umarım hamilesindir. Ama bence bu kadar acele etme baktırmakta. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde 49,62 çıkmıştı değerim ve doktorlar 1000 den önce gebelik sayıp da takibe bile başlamıyorlar. Demek istediğim şey çok stres yaşadım. Yok kimyasal gebelik mi yok dış gebelik mi olacak yok değerim artacak mı .... En güzeli adetinin üzerinden en az 5-6 gün geçmesi bence. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım. Bence sen de çok acele etme. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canım ama indan yaşamadan anlamıyo şu an tek hedefimiz hamile kalbilmek ve sadece bunun stresini yaşıyoruz.dediğin çok doğru ama insan başına grlmeden anlayamıyorsen hamilesin galiba inşallah sağlıklı sihhatli bebişine kavusursun canım dua et bizim içînde.

Sağol canım inşallah ama bazıları erkenden öğrenebilşyo diye yaptırdım ama sonuç ortada inşallah drğerim yükselir ve bebiş gelşr.
Benimki ilk 13 cikmisti 5ve uzeri yükselme ihtimali oluyor. Ümitlenmek için biraz daha bekle hüsran olmasin. Gönlüne gore olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…