0.18 gebelikmi arkadaslar...
tatlım dediğin gibi 31 inde tuttuysa değerin çok normal dış gebeliktende korkma değerlerini takip et 2 güde 1 2 katına çıkması gerek
Bi kac yorum okudum bole dusuk degerler olmus sonra gebe oldugunu ogrenenlerde var ben ilk gebeligimde 0.24 yazioda ben anlamadm simdi bunumalesef canım 5 ve üzeri çıkan değerler genellikle gebelik olarak kabul ediliyor
Insallaahhhh duyarsn o minnak kalbi hyrlsyla ya ben blmiorm ne zman yumurtlama olmus son adet tarihim 6 aralik ama gec dollenme oldu die dusunuyorum insallah carsmba bende gordm keseyiii gormezsem cokkkkk uzulrmmmm :'(valla benm ayın 9unda beta değerim 1694 çıktı 2 gün sora tekrar yaptırdığımda 4833 tü ayın 13'ünde doktora gittim karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü yani bat ım 8 ocaktı sat 10 aralık 10 gün sora gel kalp atışlarına bakalm dedi 6 gün zor geçti dayanamıyorum şimdi belki 21 inde giderim
cnm çok güzel değerin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimKızlar bat Salı günü.adetime bir gün var yani az önce acilde kan verdim sonucum 105 çıktı nasıl sizce?
Çok sağol canm doktorumu aradım taa haftaya perşembeye gelmemi söyledi.yani adetten 9 gün sonra.inş herşey yolunda gider önceki düşüklerimden sonra çok pimpirikli oldumcnm çok güzel değerin Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim
Insallaahhhh duyarsn o minnak kalbi hyrlsyla ya ben blmiorm ne zman yumurtlama olmus son adet tarihim 6 aralik ama gec dollenme oldu die dusunuyorum insallah carsmba bende gordm keseyiii gormezsem cokkkkk uzulrmmmm :'(
yumurtlamadan 13 gün sonra test yaptırdım değerim 113.41 yarın 17. gün olucak doktorum gebelik var tekrar edicez dedi testi yükselmeye bakıcaz inş güzelce artmıştır sizce değerim iyi mi
Aşılamamın 11.günü ve adetiminde 27. günü(25,26 normal döngü) kan tahlilinde beta 1.18 çıktı bi ümit var mı sizce,rahim duvarında da kalınlaşma varmış
Tamam gornmese ultrasonda uzulmicem degerlerm yuksek soncta demiamin canım inş çok sabırsızımsenin içinde dua ediyorum çok zor beklemek seni benden ii anca bizim gibiler anlar ama sakın üzülme kese içi değerlerinin yüksek olması lazım benimki 4800 lerde görünmüştü bazı hastenelerin ultrasonları fark edio ii marka olmasına göre herhalde
Gecer gecer neguzel bekleyisler bunlar :)valla benm ayın 9unda beta değerim 1694 çıktı 2 gün sora tekrar yaptırdığımda 4833 tü ayın 13'ünde doktora gittim karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü yani bat ım 8 ocaktı sat 10 aralık 10 gün sora gel kalp atışlarına bakalm dedi 6 gün zor geçti dayanamıyorum şimdi belki 21 inde giderim
Tesekkur ederim kan verdim bugun yarin alicam sonucu heyecanla bekliyorum ☺yeni gebelik bence değerin güzel 17. günde çok ok daha ii çıkar hiç sıkma canını benim yumurtlamanın 18. günün de 1694 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?