Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Teşekkür ederim cvplarınız için yani adetim gecikincemi yapayım test bi daha çıkarmı ki acaba böle olan varmıydı hiç
Adet gecikmesi olmadan çıkan sonuçlar pek güvenmek olmaz ilişkiden sonra geçen 15 günün ardından çıkan sonucu dikkate al yani

Cok teşekkür ederim o kadar takıntı haline getirdimki kafayı yicem ama 1 hafta çok erken haklısın 0.1 degil üstü oldgu için unutlandım ama hayırlısı

Cok teşekkür ederim o kadar takıntı haline getirdimki kafayı yicem ama 1 hafta çok erken haklısın 0.1 degil üstü oldgu için unutlandım ama hayırlısı
Oncelikle stres yapıp vücudunu germe rahat bırak hakında hayırlısı olsun insallah ve zor biliyorum lakin adetin 3 gün kalmaya kadar ne idrar ne kan testi yaptır psikolojik olarak kendini yorma kafayı takarak zaman geçmez

Haklısın:) kızıcaksın ama daha ilk ayımız biliyomusun şimdiden psikopata bağladım :) sen peki bebeğin varmı :*

merhaba aranıza yeni katıldım ve forumu yeni yeni keşfediyorum :) 3 aydır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz 32 yaşındayım ve bu yüzden de biraz tedirgindim.. Bugün grip için gittiğim hastaneden beta hcg testi istediler. Sonucu aldığımda doktora göstermem mümkün olmadı fakat değer kafamı karıştırdı. b-hcg 7.2.. bazı sitelerde 10'un üzerine bazı sitelerde ise 5' in üzerine pozitif diyorlar.. bu durumda sevinmek için çok mu erken?

cnm değer aralığına göre değişir değer 0-5 arasında olabilir 0-10 arasında da bu yaptırdığın hastaneye göre değişir inşallah hamişsindir

cnm değer aralığına göre değişir değer 0-5 arasında olabilir 0-10 arasında da bu yaptırdığın hastaneye göre değişir inşallah hamişsindir
teşekkür ederim :) inşallah. laboratuar sonucuna göre değer aralığı 5in üzerinde olduğu için pozitif.. ama internetteki sonuçlar da kafamı çok karıştırdı.. 1-2 güne belli olur heralde.. uyku tutmaz artık bu gece :)

kızlar benim adet 5 gün geçince 1447 çıktı sonuç
2gün sonra 2129
2gün sonra 2833
1gün sonra 3153
alttan kese göründü ama biraz düzensiz dedi doktor.
bu şekilde ikiye katlamayıp sağlıklı gebeliği devam eden varmı

çok erken yapmışsın cnm geç döllenme olabilir bn beklenen reglime 4 gün kala baktığımda bişe çıkmadı reglim 2 gün geçince değerim 1694 çıktı

:) mutlu haberi aldım az önce :) daha çok yeni umarım tutunabilir.. allahım her isteyene nasip etsin inşallah :)

çok erken yapmışsın cnm geç döllenme olabilir bn beklenen reglime 4 gün kala baktığımda bişe çıkmadı reglim 2 gün geçince değerim 1694 çıktı
Haklısın ama1 hafta var dayanamyrm bu 10 un altında degeri olanlar kac gun once yaptryıki acaba ve sende ne belirtiler vardı

Haklısın:) kızıcaksın ama daha ilk ayımız biliyomusun şimdiden psikopata bağladım :) sen peki bebeğin varmı :*
:) yok neden kizayim bende bebis daha çok küçük 2 buçuk yıl sonra oldu :) sende haklısın ama daha erken sıkıntı yapma :)

Ya ben ney anlayrm biliyomusun bazılarınınıkı gün önce 0 iki gün sınra 1000 falan cıkıyo bazılaro 17 ile ogrenms oluyo kac gunlukki o deger ))
Senin değerin günlük bile değilmiş canım 0 dan birden 1000 bulması söyle döllenme geç olmuş yaptığı gün oluşum tamamlayıp vücuda hcg yani hamilelik hormonu yokmuş 2 gün sonra oluşum tamamlayıp değer artmıştır hcg vücuda en az 50 mg olmasi lazim ki idrarda çıksın evde yaptigimiz testler 50 mg duyarlı çoğu 50 mg altındaki negatif oluo birazdan 3 gün arayla yaptığım testi yollarım çok merak ediyorum belli cumartesi tekrarlayın en az 15 ila 50 arası olur ozaman kadar eğer gebelik varsa ben 3 yıldır bu konularda master yaptım tek çözüm no panik no stres :)

Hakikaten maşallah ya sen şuanda hamilemisin peki yoksa sendemi zaman dolduruyosun ? Ya ben eşime dedim 8tane test al hergün bitane yapcam :)) yani salı yapmıstın tam 7. Günü şimdi ctesimi yaptırım kan testini bide 0.69 gercekten 7. Gün icin cokmu az bi deger madem bilgili birini buldum sorşm herşeyi :)))

Asagidaki resimde 3 gün var arada ve bu silik çizgi adet 3 gün gece çıktı hiç çizgi çıkmayan ise adeti 1 gün gece suan kese yi gördük alt ultrason da cumartesi tekrar gitmem lazım kalp atışı için şuanki değerin az diyemem neden dersen eğer hormonal bir sıkıntı yoksa bazen oluyor örnek ben 1 yıl önce adete 2 hafta kala yaptırdım hcg 1.20 çıktı sonra tekrar 0.100 düştü yani vücut bazen bu hormonu yükseltir öyle dedi doktor :) sen idrar testi suan çok erken en çok adete 1 hafta kala çıkar 7 tane yerine cumartesi kanda baktir man hem Maddi hemde psikolojik olarak en iyisi olcak kaldıki eğer gebelik varsa sonuç yükselmiş olcak

Eklentiler

• 20150122_160920.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 575
Hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin ins bende merak ediyorum ama evet adet tarihimi tam kestiremyrm o yuzden kan icin ctesi erkenmi onu bile bilmyrm sadece ovulasyon tarihini bilyrm o kadr ama hayırlısı olsun beklicem mecbur senin duan kabul olur banada dua edermisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…