- 9 Ocak 2015
- 65
- 28
- 18
- 34
Adet gecikmesi olmadan çıkan sonuçlar pek güvenmek olmaz ilişkiden sonra geçen 15 günün ardından çıkan sonucu dikkate al yaniTeşekkür ederim cvplarınız için yani adetim gecikincemi yapayım test bi daha çıkarmı ki acaba böle olan varmıydı hiç
Oncelikle stres yapıp vücudunu germe rahat bırak hakında hayırlısı olsun insallah ve zor biliyorum lakin adetin 3 gün kalmaya kadar ne idrar ne kan testi yaptır psikolojik olarak kendini yorma kafayı takarak zaman geçmezCok teşekkür ederim o kadar takıntı haline getirdimki kafayı yicem ama 1 hafta çok erken haklısın 0.1 degil üstü oldgu için unutlandım ama hayırlısı
cnm tabikii hamilesin Allah tamamına erdirsin gözün aydın :)Arkadaslar bugun adetimi 5gün gecti kan tahlili yaptim b-hcg 423 cikti hamilemiyim acaba
cnm değer aralığına göre değişir değer 0-5 arasında olabilir 0-10 arasında da bu yaptırdığın hastaneye göre değişir inşallah hamişsindirmerhaba aranıza yeni katıldım ve forumu yeni yeni keşfediyorum :) 3 aydır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz 32 yaşındayım ve bu yüzden de biraz tedirgindim.. Bugün grip için gittiğim hastaneden beta hcg testi istediler. Sonucu aldığımda doktora göstermem mümkün olmadı fakat değer kafamı karıştırdı. b-hcg 7.2.. bazı sitelerde 10'un üzerine bazı sitelerde ise 5' in üzerine pozitif diyorlar.. bu durumda sevinmek için çok mu erken?
teşekkür ederim :) inşallah. laboratuar sonucuna göre değer aralığı 5in üzerinde olduğu için pozitif.. ama internetteki sonuçlar da kafamı çok karıştırdı.. 1-2 güne belli olur heralde.. uyku tutmaz artık bu gece :)cnm değer aralığına göre değişir değer 0-5 arasında olabilir 0-10 arasında da bu yaptırdığın hastaneye göre değişir inşallah hamişsindir
Arkadaslar bugun adetimi 5gün gecti kan tahlili yaptim b-hcg 423 cikti hamilemiyim acaba
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba aranıza yeni katıldım veçok merak ediyorum.
Dr a gittim 10 da yunurta buyuyo dedi afedrsiniz gün aşırı ilişkiye gir dedi 10 12 14 denedik 15 inde tekrr gittim yunurtlama bitmiş hamile olabilirsin dedi ama tabi daha net değil sonra herkes soluyo ve nette yazıyo şüpheli ilişkiden sonra 1 hafta içinde belli olur diye beta gch dün yaptırdım yani 7 . Gün 0,69 çıktı. Şimdi 25 yada 28 arası hasta olucam ama dayanamadım işte. Bende belirtiler var vucudumu dinleyincede hissedıyorum sanki ama tecrubeli arkadaşlar söleyeblrmi çokmu erkendi test için şansım nedir beklicem 10 daha ama merak ediyorum işte[/COLOR]
:) mutlu haberi aldım az önce :) daha çok yeni umarım tutunabilir.. allahım her isteyene nasip etsin inşallah :)cnm değer aralığına göre değişir değer 0-5 arasında olabilir 0-10 arasında da bu yaptırdığın hastaneye göre değişir inşallah hamişsindir
Haklısın ama1 hafta var dayanamyrm bu 10 un altında degeri olanlar kac gun once yaptryıki acaba ve sende ne belirtiler vardıçok erken yapmışsın cnm geç döllenme olabilir bn beklenen reglime 4 gün kala baktığımda bişe çıkmadı reglim 2 gün geçince değerim 1694 çıktı
:) yok neden kizayim bende bebis daha çok küçük 2 buçuk yıl sonra oldu :) sende haklısın ama daha erken sıkıntı yapma :)Haklısın:) kızıcaksın ama daha ilk ayımız biliyomusun şimdiden psikopata bağladım :) sen peki bebeğin varmı :*
:) yok neden kizayim bende bebis daha çok küçük 2 buçuk yıl sonra oldu :) sende haklısın ama daha erken sıkıntı yapma :)
Senin değerin günlük bile değilmiş canım 0 dan birden 1000 bulması söyle döllenme geç olmuş yaptığı gün oluşum tamamlayıp vücuda hcg yani hamilelik hormonu yokmuş 2 gün sonra oluşum tamamlayıp değer artmıştır hcg vücuda en az 50 mg olmasi lazim ki idrarda çıksın evde yaptigimiz testler 50 mg duyarlı çoğu 50 mg altındaki negatif oluo birazdan 3 gün arayla yaptığım testi yollarım çok merak ediyorum belli cumartesi tekrarlayın en az 15 ila 50 arası olur ozaman kadar eğer gebelik varsa ben 3 yıldır bu konularda master yaptım tek çözüm no panik no stres :)Ya ben ney anlayrm biliyomusun bazılarınınıkı gün önce 0 iki gün sınra 1000 falan cıkıyo bazılaro 17 ile ogrenms oluyo kac gunlukki o deger))
Asagidaki resimde 3 gün var arada ve bu silik çizgi adet 3 gün gece çıktı hiç çizgi çıkmayan ise adeti 1 gün gece suan kese yi gördük alt ultrason da cumartesi tekrar gitmem lazım kalp atışı için şuanki değerin az diyemem neden dersen eğer hormonal bir sıkıntı yoksa bazen oluyor örnek ben 1 yıl önce adete 2 hafta kala yaptırdım hcg 1.20 çıktı sonra tekrar 0.100 düştü yani vücut bazen bu hormonu yükseltir öyle dedi doktor :) sen idrar testi suan çok erken en çok adete 1 hafta kala çıkar 7 tane yerine cumartesi kanda baktir man hem Maddi hemde psikolojik olarak en iyisi olcak kaldıki eğer gebelik varsa sonuç yükselmiş olcakHakikaten maşallah yasen şuanda hamilemisin peki yoksa sendemi zaman dolduruyosun ? Ya ben eşime dedim 8tane test al hergün bitane yapcam :)) yani salı yapmıstın tam 7. Günü şimdi ctesimi yaptırım kan testini bide 0.69 gercekten 7. Gün icin cokmu az bi deger madem bilgili birini buldum sorşm herşeyi :)))
Hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin insAsagidaki resimde 3 gün var arada ve bu silik çizgi adet 3 gün gece çıktı hiç çizgi çıkmayan ise adeti 1 gün gece suan kese yi gördük alt ultrason da cumartesi tekrar gitmem lazım kalp atışı için şuanki değerin az diyemem neden dersen eğer hormonal bir sıkıntı yoksa bazen oluyor örnek ben 1 yıl önce adete 2 hafta kala yaptırdım hcg 1.20 çıktı sonra tekrar 0.100 düştü yani vücut bazen bu hormonu yükseltir öyle dedi doktor :) sen idrar testi suan çok erken en çok adete 1 hafta kala çıkar 7 tane yerine cumartesi kanda baktir man hem Maddi hemde psikolojik olarak en iyisi olcak kaldıki eğer gebelik varsa sonuç yükselmiş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?