Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bugun aldim sonucumu 113 ten 487.72 olmus cok sukur bir hafta sonra cagirdi gormek icin insallah gorebiliriz sizce nasil durumumuz ?

Sevindim cnm senin adına olumlu düşün hep 1 hafta sonra değerlerin baya yükselmiş olucak keseyi görebilirsiniz tahminimce rahatlıkla

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba aranıza yeni katıldım veçok merak ediyorum.
Dr a gittim 10 da yunurta buyuyo dedi afedrsiniz gün aşırı ilişkiye gir dedi 10 12 14 denedik 15 inde tekrr gittim yunurtlama bitmiş hamile olabilirsin dedi ama tabi daha net değil sonra herkes soluyo ve nette yazıyo şüpheli ilişkiden sonra 1 hafta içinde belli olur diye beta gch dün yaptırdım yani 7 . Gün 0,69 çıktı. Şimdi 25 yada 28 arası hasta olucam ama dayanamadım işte. Bende belirtiler var vucudumu dinleyincede hissedıyorum sanki ama tecrubeli arkadaşlar söleyeblrmi çokmu erkendi test için şansım nedir beklicem 10 daha ama merak ediyorum işte[/COLOR]

Hayir doktora gidemedim acile gittim ordan yapildi test ama doktor gebelik süpeli dedi
Benimde o civar çıkmıştı canım 2 sonra 875 civarı olunca Altan kese yi gördü bana göre hamilelik 2 gün bekle git kese üsten olmasada Altan gözükür allahın izniyle hayırlısı olsun :))) canim

merhaba kızlar yumurtlamadan sonra 10. günüm bugün kan testim 11.6 çıktı çok yeni olduğu için öyle dedi doktor.. sizce normal mi yükselir mi???

Merhaba canım suan için hamilelik gözükmüyor eğer çatlama kullandı isen azcık olsada çıkmış olabilir çünkü normalde 0.100 yazar olmayınca geç döllenme olabilir ben idrarda yapmıştım çıkmıştı 3 gün sonra çıktı birden geç dolenmiş inş seninki yükselir adet gününe 2 3 gün kala tekrar suan erken

Teşekkür ederim cvplarınız için yani adetim gecikincemi yapayım test bi daha çıkarmı ki acaba böle olan varmıydı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…