Kan testi sonucu?

Bilmiyorum ama o sesi sanki içten içe de duymak istiyorum galiba. Bir yandan da boş kese olsa diyorum ben ne dedğğmi falan hiç bilmiyorum

Canım zaten ilerde çocuk sahibi olmayı düşünüyormuşsun. Ha bir iki sene önce ha bir iki sene sonra. Doğduğunda zaten 27 yaşında olacaksın. Ev almayı filan beklesen belki yaşın 30-35 olacak o zaman da zaten çocuk sahibi olmak çok daha zor olacak. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah en doğru kararı verirsiniz.

Amin inşallah allah vereceğim kararda hayırlısına yöneltsin inş teşekkürler sağol

Teşekkür ederim çok sağolun

Yaa anlamıyorum gercekten sizin gibilere verilecek o kadar çok söz var kii..Allah bence sizin gibilere çocuk falan nasip etmesin.. . Çocuk aldirma fikRini aklina getiriosun sonra da hayırlısına yöneltsin diosun.. Ayrıca burası yoruma açık bi yer ters yorum istemiodun direk dra gosterseydin sonucu.. iğreniyorum sizin gibi insanlardan.Can tasiosun karnında can..

Son adet tarihim 25 eylul bu gun doktor 6+6 dedi siz neye gore hesapladinizz 7+6 yi?
Teşekkür ederim çok sağolun
Canim Allah yardimcin olsun yargilamak cok kolay ama yasamayan anlayamaz hic bi sekilde su anki piskolojini sen ayakta durmayi bil her durumda gerisi geliyor bi sekilde meraklanma.

Yanlışlıkla 7 yazmışım nette herhangi bir siteden

bende nerdeyse yeni doktor aramaya basliyacaktim haftalari bile hesaplayamiyor diye :)

yine yaziyorum canim bu bebek senin ugurun olabilir inan onunla hersey degisebilir tek sknti maddiyatsa devletten yardim al ki zaten veryor

İnş
Allah sana mı soracak kime nasip edip etmeyeceğini bak gayet de ediyo işte terbiyesiz muhattabım değilsin

yine yaziyorum canim bu bebek senin ugurun olabilir inan onunla hersey degisebilir tek sknti maddiyatsa devletten yardim al ki zaten veryor
Olabilir tabiki ben de düşünüyorım her ihtimali ayrı ayrı kolay değil sonuçta.. ne aldırmak kolay ne de bu hayat şartlarında cocul büyütmek. Teşekkürler.

canım womennn hakkında hayırlısı olsun..burda bir çok insan ki buna bende dahilim çocuk için çabalıyoruz aldırmayın ya yazık günah..hazır hissetmiyor istemiyorsanız başında birçok yolu var korunmanın keşke korunsaydınız..he Allah nasip etmiş vermiş ne güzel isteyene nasip etsin Rabbim hep söylerim..karar senin tabi ki. .şu da var sırf günah diye istemediğin çocuğu doğurmak da o bebeğe haksızlık olur..aslında karma karışık oldum şuan ne diyecemi bilemedim..Allah hakkında hayırlısını versin umarım sağlıklı karar verebilirsin..sakın yanlış anlama dediklerimi yargılayamam seni hakkım değil.Ama sadece ben ve benim gibiler bu kadar uğraşıp isterken böyle konular görünce çokk üzülüyorum

Tabiki anlıyorm sizi de allah size de nasip etsin inş. İstenmeyenden ziyade zqmanı ve maddi olanaklar olusmadan gervekleşen bi gebelik. Korunuyordum üstelik ihtimal vetmedğimden şimdiye kadar bekledim test yapmadım adet olacak gibi belirtiler vardı hep ve şok durumdayım inanın..

anladım canım ne diyebiliriz ki hayırlısı olsun hakkında..inşallah zaman ve maddiyatınız düzelir de biran önce istenen bir gebelik yaşarsın

Olabilir tabiki ben de düşünüyorım her ihtimali ayrı ayrı kolay değil sonuçta.. ne aldırmak kolay ne de bu hayat şartlarında cocul büyütmek. Teşekkürler.
bu hayat sartlarinda buyutmek kolay degil diyosun ilerde cocuk yapmicakmisin

Benimde 24 eylül sat kalp atişi bu hafta duyulcak sizde duyarsınız büyük ihtimal . bizde yeni evliyiz zor şartlarda evlendik eşim memur ben atanamadim maddi sıkıntılar var ama bunu düşünmüyoruz çünkü bebek bereketi ile gelir insllah şüphem yok . Dusunsene küçücük pirinç tanesi kadar ve kalbi atıyor mucize ..

Kesinlikle öyle.. umarm sizdeki cesareti bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…