Ya siz benim zevk mi duydupumu sanıyosunz ben anlamıyorum gercekten neyse istedğinizi düşünün tşkediyo ama sen degerini bilmiyosun
oyle dusunmuyorum ama uzuluyorum sadece birde buyukse eger aldiramazsinYa siz benim zevk mi duydupumu sanıyosunz ben anlamıyorum gercekten neyse istedğinizi düşünün tşk
İnanın ben de çok üzülüyorum hem de. Çareesiz kaldımoyle dusunmuyorum ama uzuluyorum sadece birde buyukse eger aldiramazsin
erkek arkadssn istiyomuİnanın ben de çok üzülüyorum hem de. Çareesiz kaldım
26 yasındayım. İleride bu durumdan ötürü sorun yaşarmıyım ondan da korkuyorum bir daha bebeğim olmazsa diye
Ben ailemle yaşamamız koşullarıyla evliliği öne alabiliriz dedim o ailemle yaşamak istemiyoerkek arkadssn istiyomu
Ben de öyle düşünğyorum hiç bi doğan bebek o olmayacak.. ailemle yaşamak kosuluyla evliliği öne alalım dedim ama ailemle yaşamal istemiyor. Biz evliliği seneye bi ev alıp düşünüyordukEsiniz ( evli degilseniz partneriniz. ) istiyor mu ? Is durumunuz nasil? Bir daha bebek sahibi olsaniz da karninizdakine sahip olmayacaksiniz. Kalp atisi baslamissa cok cok büyük bir problem yoksa. Iyice düsünün. Hakkinizda hayirlisi olsun.
ailenle yasamasaniz sen neden onlarla yasamak istiyosunBen ailemle yaşamamız koşullarıyla evliliği öne alabiliriz dedim o ailemle yaşamak istemiyo
Canim 6,5 haftalikArkadaşlar kan sonucum çıktı seviyesinin 7000 küsür olduğunu sonucumun pozitif olduğu söylendi kaç haftalıktır tahminen lütfen lüzumsuz yorum yapacak tartısma cıkaracak hanımlar yazmasın teşekkğrler
Canim nerden ogrendin sonlandirildigini ben okuyamadim oyle biseyGebelik sonlandirilmis malesef
Gebelik sonlandırıldı maalesefCanımm naptın merak ettim seni
maalesef mi sanki uzulmussunuzGebelik sonlandırıldı maalesef
Nereden biliyorsunuz yanımda mısınız yargısız insaf yapıyorsnz zaten size bişey de ispatlamak zorunda değilim sayın herşeyi bilenmaalesef mi sanki uzulmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?