Kan testi sonucu?

26 yasındayım. İleride bu durumdan ötürü sorun yaşarmıyım ondan da korkuyorum bir daha bebeğim olmazsa diye

Esiniz ( evli degilseniz partneriniz. ) istiyor mu ? Is durumunuz nasil? Bir daha bebek sahibi olsaniz da karninizdakine sahip olmayacaksiniz. Kalp atisi baslamissa cok cok büyük bir problem yoksa. Iyice düsünün. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben de öyle düşünğyorum hiç bi doğan bebek o olmayacak.. ailemle yaşamak kosuluyla evliliği öne alalım dedim ama ailemle yaşamal istemiyor. Biz evliliği seneye bi ev alıp düşünüyorduk

Kirada oturun bir süre herkes ev alıp oturacak diye bir şey yokki zamanı gelince o da nasip olur.. Sevdiğiniz evlenme planları yaptığınız insandan hamile kalmışsınız ve görüyorumki sizde kıyamıyosunuz hayat boyu vicdanınızda yer edecek bir olay kolay değil iyi düşünün can taşımak başka bişey..

Canim 6,5 haftalik

Konuya sonradan dahil oldum. Ama duygusallığımdan mıdır bilmem oturup ağlayasım geldi. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin

bende tam bilmiyorum ama kurtaj konularini takip ediyo konu sahibi zaten sureklide doktor soruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…