Kan testi sonucu?

Nereden biliyorsunuz yanımda mısınız yargısız insaf yapıyorsnz zaten size bişey de ispatlamak zorunda değilim sayın herşeyi bilen
estagfrllah herseyi ben bilirim diye bisey idda etmedim yorumlarimda nerden bu kaniya vardiniz hanim efendi

Nereden biliyorsunuz yanımda mısınız yargısız insaf yapıyorsnz zaten size bişey de ispatlamak zorunda değilim sayın herşeyi bilen
tahmin ediyorum cunku burada bir suru uye size yardimci olmak amaciyla size bir suru oneri sundu ama siz coktan kararinizi vermistiniz aldirmaktada israrliydiniz ordan biliyorum bayan

tahmin ediyorum cunku burada bir suru uye size yardimci olmak amaciyla size bir suru oneri sundu ama siz coktan kararinizi vermistiniz aldirmaktada israrliydiniz ordan biliyorum bayan
Bakın hala aynı şeyi yapıyosunz ben sanki herşeyi düşünmedm her yolu denemedim sanki ne kadar eminsiniz neyse siz öyle bilin hanım efendi

uzulduyseniz neden bizim onerilerimizi dikkate almadiniz illede ev alip oyle cocuk istiyorum dedinz
Şuan neden düşmediğimşn sebebi oydu nerden biliyorsunz bu fikrimden vazgeçip başka bir çözüm aramadığımı ki aradım bu konuyu gözardı ettim bi candan kıymetli değil sonucta günahımı alıyorsnz

Bakın hala aynı şeyi yapıyosunz ben sanki herşeyi düşünmedm her yolu denemedim sanki ne kadar eminsiniz neyse siz öyle bilin hanım efendi
sizi yargilamiyorum o hakkada sahip degilim sadece gorusumu bildirdim bir anne olarakta duygularimla hareket ettim dogal olarak size gecmis olsun basiniz sagolsun.

allah korusun aman gunahinizi neden aliyim biz size oneri sunarken siz doktor arayisina girmistiniz o yuzden dedim

sizi yargilamiyorum o hakkada sahip degilim sadece gorusumu bildirdim bir anne olarakta duygularimla hareket ettim dogal olarak size gecmis olsun basiniz sagolsun.
Sağolun teşekkürler siz hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah

peki sevgiliniz ne dedi yaninizda oldumu
Olmadı hanımefendi evden vazgectim bi nikah yapıp kiraya cıkalım yada gel babamla konus bi süre bizimle yaşa dedim yani oluru olan her seveneği sundum onun içinde kolay olmadığını bebek istediğini ama suan herşeyi daha zora sokacagını söyledi

Ben aldırmak istemiyorum dedim yani napim seceneklerdn hiç birine sıcak bakmadı 3 gün içinde bi öğrendm hamileyim bi baktım bitmiş gitmiş ne kadar zor oldupunu inannın tahmin edemezsiniz M meryemim40

inançlı biri iseniz, bebek aldırmakla ilgili 40 gün ve 120 günden önce alınmasında sakınca olmayacağı mezheplerde tartışma konusu ama kesin bir kanıt olmadığı için bebeğin hangi aşamada alınırsa alınsın günah olacağı büyük çoğunlukça düşünülmekte.Yani şüpheli bir durum olduğu için uzak durulması öneriliyor.tabi bu günahın hangi boyutta olacağını da Allah bilir.Belliki anne karnına düşen bir bebeğin ne durumda olursa olsun yaşatılması istenmiş.Ha Allah verdi Allah alır o ayrı ama bizim müdahale etmememiz doğru olan ben bunu anladım.İnşallah sevdiğiniz insan da bunu anlar.Sizi ve evladını mutlu eder.

yaziklar olsn oyle adama o zaman hem yap sonra isteme ya bilmiyorum ne desem allah kolaylik versin sana

26 yasındayım. İleride bu durumdan ötürü sorun yaşarmıyım ondan da korkuyorum bir daha bebeğim olmazsa diye

bebeği isteyip istememe konusunda düşünüyorsanız kalp atışları başlamıştır bilginiz olsun. hakkınızda hayırlısı olsun.

gebeligni sonlandirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…