Kan testi sonucu?

Sagol canimmm cumlemizden rabbim butun kardeslerimize bu duyguyu tattirsin:)) var canimm bu arada , 4 aylik hamileyim :)) .. rabbim insAllah hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasib eder
aaa çok sevindim inşallah sağ salim alırsın kucağına iletişimi kesmeyelim tatlım

InsAllah canimm sagoll tamam:)) gorusuruz insAllah kendine iyi bak@haticenurrr

Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye

Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye
Görünmeyebilir. Muhtemelen haftaya ya da 10 gün sonra gel demiştir. Moralinizi bozmayın. Herşey yolunda gider inşallah

Arkadaslar benimde 6000 civarinda kan testi sonucum vardi ve sonuc olarak tek gebelik ve kizim kucagimds cok sukur :) degerlerde bi sknti yok ustelik 6 haftaliktim en fazla ozmn

Ev

evt bir hafta sonra gel dedi ama nasil beklicem bilmiyorum icimde bir korku var ogrendigimden beri
Vajinal mi baktı? Karından baktıysa görünmemesi çok normal. Vajinal de bile görünmeyebilir. Bhcg de çok güzel çıkmış. Hiç üzüp yıpratma kendini

Gebelik hafta hesaplama siteleri var . Googledan gebelik haftasi hesapla yazin en son adet tarihinize girdiginiz zaman belli olur gec dollenme olabiliyor mesela ben 9. Haftada kizimin kalp atisini duyabildim anca

Evet baktim simdi 5 hafta 2 gun diyor
Gebelik hafta hesaplama siteleri var . Googledan gebelik haftasi hesapla yazin en son adet tarihinize girdiginiz zaman belli olur gec dollenme olabiliyor mesela ben 9. Haftada kizimin kalp atisini duyabildim anca
Evet baktim simdi 5 hafta 2 gun diyor

Neguzel daha erken olmasi cok normal kanaman yoksa gebeliginin keyfini cikar derim bende sizin gibi cok stress yapiyordum hamileligimi kendime zehir ettim diyebilirim

Neguzel daha erken olmasi cok normal kanaman yoksa gebeliginin keyfini cikar derim bende sizin gibi cok stress yapiyordum hamileligimi kendime zehir ettim diyebilirim

Merhaba ya benim de normalde 8 hafta ama bebegim 6+1 ile uyumlu kalp atisini duyduk cok aukur geriden gelmesi sıkıntı olue mu acaba

Merhaba ya benim de normalde 8 hafta ama bebegim 6+1 ile uyumlu kalp atisini duyduk cok aukur geriden gelmesi sıkıntı olue mu acaba
Gec dollenme olmus ozmn sizde .Gebelikte bebegin geriden yada onden gitmesi normal kizimda bazen onden bazende geriden gidiyordu kalp atisini duymussun o yuzden problem olmaz insAllah ama bol bol meyve badem findik gibi cerezlerden tuket ben cok faydssini gordum gelisimiyle alakali insAllah sende faydasini gorursun:)

İnsallah canim.zaten kalp atisini duymazlarsa kurtaj demislerdi kurtaja diye gittim güm güm duydum cok sükür :)) umarim.guzel devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…