Kan testi sonucu?

Keşke cnm keşke bu kadar acele karar vermeseydik eskisi gibi devqm edemeyiz elbet ama birbirimizin yarasını sarmayı başarabilriiz belki. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah sağol
Allah razi olsun canim inşAllah Hepimiz zaman zaman pişman olmusuzdur hatalarimizdan dolayi. Birgun evli mutlu ve cocuklu olmaninizin dilegiyle canim :)) kendine cok cok iyi bak Konusmak istersen buralardayim:)) allaha emanet olun

Allah razi olsun canim inşAllah Hepimiz zaman zaman pişman olmusuzdur hatalarimizdan dolayi. Birgun evli mutlu ve cocuklu olmaninizin dilegiyle canim :)) kendine cok cok iyi bak Konusmak istersen buralardayim:)) allaha emanet olun
İnşallah canım sağol. Sen de iyi bak kendine teşekkür ederim iyi yüreğine

İnşallah canım sağol. Sen de iyi bak kendine teşekkür ederim iyi yüreğine
Canim basindan bu yana konuyu takib ediyorum yasadiklarimiz cok benziyor birbirine 2 sene once bende yasadim yasadigin durumu nisanlimdan hamileydim ne yapacagimizi sasirmistik cunki bi yandan ev yapiyordu ailesi bize bi yandanda nisanlim ogrenciydi benim ulkemde, evli bi abisi var onu aradi durumu anlatti ona, abisi cocugu dunyaya getirirsek anne ve babasini (haci ikiside) hakkimizda neler dusunecegini anlatti ona telefonda uzun uzun abisinin esi de bana tabi bize gore yasadigimiz normal olabilirmis cunki nisanliydik dini nikahimiz vardi ama abisi ve yengesi disinda bilen yoktu dini nikahimizi ve aileye gelinimiz geliyor ve hamile dersek sizi asla kabul etmezler evlatliktan reddederler ogrencisiniz ortada kalirsiniz biz sahip ciksak bile bizden baskasi hos gormez bizi bile dislarlar falan bir suru sey anlattilar daha 5 haftada falandm yenge (hemsire) daha onun bi canli bile olmadigini anlatti bana saatlerce cok kotu gunlerdi ama ikimizde aldirmak zorunda oldugumuzu anlamistik. O benden daha cok uzuldu canm su an cok sukur evliyiz ve gene hamileyim ve her gun her dakika yaptigim aklimda ama emin ol esim benden cok uzuldu cok agladi kendini katil olmakla sucladi gecelerce uyumadi yani ayrilmaniz cozum degil bence canm birbirinizi seviyorsaniz imtihaniniza razi olun ve birbirinizi kirmayin bu durumlarda asla tek taraf suclu olmuyor ve sizde biliyorsunuz ki ikiniz tek degilsiniz aileler cevre bu kararda herseyin biraz etkisi var birbirinizi suclamayin bence bu daha fazla yara almaniza neden olur. Bol bol dua edin tovbe edin duanin acamayacagi kapi yok ben buna inaniyorum sizde inanin ve asla ayrilmak cozum degil.

Canım sana da çok üzüldüm şimdi aynen cok benzio biZ de yakınımız bir iki kişiye söyledik bu toplum baskı vs herkes olumsuz baktı bizim de cesaretimiz kırıldı düşünemeden hareket ettik. Ben sadece ben üzülüyorm ben yanıyorım sanmıstm ama karsmda onu öyle görünce anladım o da benim kadar üzgün ve pişman inş biz de sizin gibi sonrasında yine bi bebeğe sahip olır bi nebze yaşanılanları hafifletiriz başın sağolsun seninde cnm

Sahip olucaksiniz canim once buna inan sonra da dualarindan hic eksik etme. Erkekler aileyle yuzlesme konusunda cok cesaretsiz canm malesef ama bu canlari yanmiyor anlamina gelmiyor bizden cok yaniyor cunki hem bi kayip var ortada hemde bizim halimizi goruyorlar iki aci birden yasiyorlar sucluluk iki kat oluyor. Burda ahkam kesip suclayarak konusanlara da aldiris etme basina gelmeyen gercekten anlayamaz bilemez bu durumu ben dogururdum ben ederdim bakardm hepsi turk filmi canm.

İnşallah canım inanıyorum. Bol bol ediyoruz allah affetsin inş. Aynen öyleymiş canım iki taraf içinde zormuş. İlk önce cok bunaltmıstı yargılayan suclayan insanlar sizin gibiler bebek sahibi olmasa keşkeler ama allah içimizi biliyor görüyor da herşeyi kolay değil hayat şartları filmlerdeki gibi olmuyor işte çok haklısın içimi seninle konusmak iyi geldi allah razı olsun

Allah senden de razi olsun canim, insanlara kimin ne dedigine bakma guclu olmaya calis ve nisanlina da guc ver. Hayat kisa verilecek bir hesabimiz varsa o sadece Allaha dir kimseye kendimizi anlatmak zorunda degiliz.

Ah canımm benim! Acele ettin belki ama şunu da düşünmek gerekir. Sen geleceğe dair bir plan yaptın sevgilinle birlikte. Ev alıp sorunsuz evlenmek gibi. Bazı insanlara bu saçma gelebilir ama bu sizin planınız ve sizi alakadar eder herkes kirada oturmayı istemeyebilir bende istememiştim.

Bir anda bebek çıktı ve planlar altüst oldu ani kararı bu yüzden verdin bebek 3 gündür vardı, planlar daha uzun vadeli. Planlarım ağır basması daha normal geldi bana. Evet cana kıymak diyorlar buradakiler buna, fakat doğurup bakmamak da bir ömür o bebeği yaşarken öldürmek demek zaten!

Ayrılmayı aklından bile geçirme bence. O da vicdanlı olmasa Seninle bu konuşmayı yapmazdı, şu an birbirinize destek olmanız gereken bir dönem bence fevri davranma. Bir kaç hafta sonra hem bebeğini hem sevdiğin adamı kaybetmenin ağırlığını kaldıracak kadar güçlü olamayabilirsin.

Allah kısmet ederse doğru yer ve doğru zamanda tekrar anne olmayı nasip eder zaten sana. Sıkma canını üzülme.

Haklısın canım umarım doğru zamanda sevinebileceğimiz şartlarda tekrar bu haberi alırız.. birbirimizi suçlamak yerine birbirimize sahip cıkmak kırgınlıklarımızı yaralarımızı sarmak sanırım en doğrusu. Teşekkür ederim yorumun için

Allah korusun , hcg tablosunu gonderdim canim degerin normal icini rahat tut tahminim yaklasik 5 haftaliksin
canım benim çok sağol ya bide ben bişeye emin olamıyorum bilgin var mı?bu bhcg günde mi 2 katına çıkmalı 2 günde mi 2 katına çıkmalı ?

Yazdığın şey gercekten cok yanlış böyle bi düşünce olabilir mi! Allaha inancı olan hic bi insan bebegini aldırmaz eger riskli bir sorun yoksa anneyi zehirlemek gibi mesela öyle kafam esince yok ben bebegi aldırıyım yok durumum yok felan öyle bisey yok canım bebek bereketiyle gelir Allahın izniyle....!sen resmen ben aldırdım sonra cocugum oldu sen de aldırabilirsin gibi konuşmuşsun sence dogru bişey mi yapıyosun acabaa bunu söyleyerek ? Ahirette bunun vebâli ağırdır ona göre konuş lütfen . biz müslümanız böyle şeylere normal biseymiş gibi bakamayız !

Canım hayırlı olsun bu arada ins eşinle konuşur dogru yolu bulursunuz gelen melek bereketiyle gelir hic korkun olmasın Rabbime dayanırsan her şekilde yolunu bulursun ve mağdur olmazsın ins

Canım hayırlı olsun bu arada ins eşinle konuşur dogru yolu bulursunuz gelen melek bereketiyle gelir hic korkun olmasın Rabbime dayanırsan her şekilde yolunu bulursun ve mağdur olmazsın ins
Teşekkür ederim ama gebelik sonlandırıldı maalesef

canım benim çok sağol ya bide ben bişeye emin olamıyorum bilgin var mı?bu bhcg günde mi 2 katına çıkmalı 2 günde mi 2 katına çıkmalı ?

Rica ederim cnm nedemek.. Hergun sozde 2ye katlanmali , yavas ilerlemeside normal ( degerde dusus olmasi normal sayılmaz) . bebegin suanda tutunma asamasinda herkeste ayni ilerlemez bu degerler:))Kanaman agrın ,lekelemen varmi?? Degerlerin guzel icin rahat olsun canim fazla stress yapma :))

Emin olun kimse bebeğini kafası estiği için aldırmaz. Kimsenin allahla arasındakine de karısamamalısınız herkesin inancı kendisine kimse kimsenin inancını vicdanını sorgulamasın biz de müslümanıZ çok şükür bunun kararını da siz vermeyin isterseniz..

Ah canım benim sen şimdi benim Müslümanlığıma laf ederek dini vecibesini yerine getiren bir müslüman olduğunu mı sanıyorsun :) öptüm seni bye bye.

Ah canım benim sen şimdi benim Müslümanlığıma laf ederek dini vecibesini yerine getiren bir müslüman olduğunu mı sanıyorsun :) öptüm seni bye bye.
Biz müslümanız derken seni ayırmadım canım sen öyle algıladın heralde ..öyle yok müslumanlığını mı yerine getirdin felan derken de evet ben en azından uğraşıyorum sen de o da yok keşke biraz konuşmalarında da bunu belli etsen öyle laf kalabalığı yapmakla müslüman olunmuyo keşke bide uygulayabilsen benim amacım yanlış ve günah olan biseyi dogruymuş gibi göstermeniz !Elhamdülillah müslümanım ve bu durum evet beni rahatsız etti ve bende uyarmak istedim sen de bence öyle yap tabi lafım anlayana sende Allaha emanet ol..

Aldıranlar var elbette neler görüyoruz neler duyuyoruz ama benim bu şekilde konuşmam size degildi ve evet herkesin dini ve inancı kendine ve benim dinimde asla böyle birseye müsade yok bu yüzden de kendi bildigim dogruyu savunmak durumundayım yoksa dini vazifemi yerine getirmis olmam ben sadece uyardım uyup uymamak kendine kalmış tabi Allaha emanet olun

arkadaşlar merhaba şimdi internetten kan sonucumu aldım hemen yolluyorum cevap verirseniz çok mutlu olucam. hamilemiyim ??
Beta-hCG (total hCG) ▲13.98 mIU/mL 0 - 5.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…