Biz müslümanız derken seni ayırmadım canım sen öyle algıladın heralde ..öyle yok müslumanlığını mı yerine getirdin felan derken de evet ben en azından uğraşıyorum sen de o da yok keşke biraz konuşmalarında da bunu belli etsen öyle laf kalabalığı yapmakla müslüman olunmuyo keşke bide uygulayabilsen benim amacım yanlış ve günah olan biseyi dogruymuş gibi göstermeniz !Elhamdülillah müslümanım ve bu durum evet beni rahatsız etti ve bende uyarmak istedim sen de bence öyle yap tabi lafım anlayanasende Allaha emanet ol..
Hayırlısı olsun ins gecmis olsunTeşekkür ederim ama gebelik sonlandırıldı maalesef
Keşke baştan söyleseydin bende burda laf anlatıyorum konuşmaya zaten lüzum bile yokmuş bak biz seninle işte bu yüzden anlaşamamışız konuşmalarımız daHristiyanım canım bensen diğer arkadaşlara Müslümanlık konusunda ders verebilirsin. Hoşçakal !
tekrar tesekkürler hayatım :) öpüyorum.her an konu kapanabilir bu aradaRica ederim cnm nedemek.. Hergun sozde 2ye katlanmali , yavas ilerlemeside normal ( degerde dusus olmasi normal sayılmaz) . bebegin suanda tutunma asamasinda herkeste ayni ilerlemez bu degerler:))Kanaman agrın ,lekelemen varmi?? Degerlerin guzel icin rahat olsun canim fazla stress yapma :))
10 ve altı değerde gebelik söz konusu olmuyor 5 mIU/ml ve üzeri gebelik söz konusu olabiliyo diye biliyorum sanırım hamilesiniz bu durumdaarkadaşlar merhaba şimdi internetten kan sonucumu aldım hemen yolluyorum cevap verirseniz çok mutlu olucam. hamilemiyim ??
Beta-hCG (total hCG) ▲13.98 mIU/mL 0 - 5.0
tatlım şöyle söylim adet günüm ayın 9uydu (geçen çarşamba) tabi olmadım(aşılama olmuştum 26 ekimde)aşılamanın 10. günü adetten 4 gün önce kırmızı ve pembe akıntı oldu leke şeklinde ,adet geliyo dedim ama tuhaftı daha 4 gün var ama demekki hormonlar şaştı şimdi lekelenme olacak 9unda sökülecek. hiç yormadım ama demekki o yerleşme kanamasıymış dedim kendimce. kahverengi değildi orası da tuhafRica ederim cnm nedemek.. Hergun sozde 2ye katlanmali , yavas ilerlemeside normal ( degerde dusus olmasi normal sayılmaz) . bebegin suanda tutunma asamasinda herkeste ayni ilerlemez bu degerler:))Kanaman agrın ,lekelemen varmi?? Degerlerin guzel icin rahat olsun canim fazla stress yapma :))
Evet kabul etmedi cok kızgındım kabul etmediği için ama o günden beri en az benim kadar perişan acısının samimi olduğunu gördüm artk nasip mi değilmiş bi sınav mı bu bilmiyorum basiretim baglandı kabul edeceğim şeylerdi bi anlık acele karar verdim dedi timsah gözyaşları değildi gördüğüm amin herkese doğru yolu göstersin ne caniyim ne katil allahla beni biliyor yargılamak yaftalamak da kimseye düşmezaffettiniz yani oylemi sasiriyorum size sizi katil yapti resmen yazik degilmiydi sanada o daha yeni kalbi atmaya baslayan bebegede hic bisey kabul etmiyo diyen sen degilmiydin simdi bunu vijdan meselesinemi cevirdi cok uzgunum allahim herkesi dogru yola gotursun icindede bizi
tatlım şöyle söylim adet günüm ayın 9uydu (geçen çarşamba) tabi olmadım(aşılama olmuştum 26 ekimde)aşılamanın 10. günü adetten 4 gün önce kırmızı ve pembe akıntı oldu leke şeklinde ,adet geliyo dedim ama tuhaftı daha 4 gün var ama demekki hormonlar şaştı şimdi lekelenme olacak 9unda sökülecek. hiç yormadım ama demekki o yerleşme kanamasıymış dedim kendimce. kahverengi değildi orası da tuhaf
O zamn oldu geçti canım benim. Bugün Dr a gideceğim. kese görünecek mi yoksa dış gebelik mi olacak sevinecek miyim üzülerek miyim belli olacak insallahSaglıklı bir gebelik gecirmenin dilegiylecanım doktora gittinmi?? Lekeler devam ediyormu suan??
O zamn oldu geçti canım benim. Bugün Dr a gideceğim. kese görünecek mi yoksa dış gebelik mi olacak sevinecek miyim üzülerek miyim belli olacak insallah
canım benim nasılsın? bugün dr a gittik çok minicik de olsa keseyi Rabbime şükürler olsun gördük.sana sonucu bildireceğimi söyledim diye hatırlıyorum ondan canımHayırlısı canim, fazla stress yapma dış gebelik degildir inşAllah . Hayırlı cuma gununde hayırlı haberini aliriz inşAllah :))
canım benim nasılsın? bugün dr a gittik çok minicik de olsa keseyi Rabbime şükürler olsun gördük.sana sonucu bildireceğimi söyledim diye hatırlıyorum ondan canım
sağol tatlım Allah razı olsun Raabim sen ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. sende varmıydı senin durumun nasıl?Iyin aksamlarr hamdolsun iyiyim cok sukur canimm COOK sevindimm haberine rabbim insAllah kucagina almayi nasip eder melegini
hamileligin keyfini cikar hic stress yapma cok guzel gunler evladini ,seni ve esini bekliyor insAllah
Sagol canimmm cumlemizdensağol tatlım Allah razı olsun Raabim sen ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. sende varmıydı senin durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?