Kan testi sonucum <2 çıktı kızlar adetime 6 gün var

sevcan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
650
0
46
Ankara
Kızlar aci yardım 17 ocak da çatatma iğnesi vurdu doktorum 20 ocak 21 ocaık iişki yapın dedi herşey güzel geçti yaptık 23 ocak da bizi muaynesine çağırdı ve herşeyin çok güze olduğunu hamike olabieceğimi söyledi o gün için tekrar ikişki yapın dedi ağır kaldırma dedi .29 ocak da bir hafta sonra kan testti yaptırdım <2 çıktı negatif yükselme şansı varmı yardım edin

bende çatlama ignesiyle hamile kaldım su an 8. haftadayım erken yaptırmıssın testi igneden sonra en az 15 gun beklemen yazım canım benim 18. gun 48 cıktı sonuc seninle aynı tarıhte yaptırmısız yani gun olarak benim 1 ay once senden ayın 31inde yaptır testi allahım gonlune gore versin inş.

Son düzenleme:
allah bağışlasın hayırlı uğurlu olsun bebeişin canım arkadaşım ...çok korkuyoprum ama değerim çok düşük çıktı dimi dün yaptrdım akşam testi birde progestan diye
ilaç kullanıyorum 7 gün bitti yarın son günde 2 tane birde folbiaa devam ediyorum.arkadaşım bana iğne vurudukdan 36 saat sonra ilişki önerdi ilişki yaptığım günden itibarenmi hesaplıcağım ..acaba değerim yükselme ihtimali varma

yok canım igne vuruldugun gunden itibaren 15 gun bekleyeceksin ama ben 3 gun daha bekledim adet tarihimde yaptırdım ve 48 cıktı yani su an hamileysen bile pek cıkacagını sanmıyorum adetine neredeyse 1 hafta var.igneyi ilk kez mi yaptırdın???

ben 17 ocak da vuruldum 13.gün yaptırdım dün test içime umut doğdurdun arkadaşım bu ay çok eminim hamieik belirtieri var acaba kullandığım ilacın mı etkisi var doktor hamile olabilirsin dedi ben aralık 15 den itibaren tedavi oluyorum serephone kullanıyorum bu ay doktor da emin gibiydi ama dün hayallerim yıkıldı burda bir kaç arkadaş 7 günde bie belli olur en azından değer azcık yüksek çıkar diye söyledi umdudum yıkılm ışdı moral oldunuz bekliyim ben evet doktor ilk defa çatlatma iğnesi yaptı yumurtam 18mm di iğne yaptı

canım tam zamanında yumurtlama olursa 1 hafta sonra belli oluyor ama igneye ramen gec dollenme olabilir ben doktora ilk gittigimde 6 haftalıktı doktor 4 haftalık gec dollenme olmus olabilir dedi ama sunu soyleyeyim ben defalarca çatlatma ignesi oldum ve hepsinde 14. gun hasta oldum ilk defa bunda olmadım oradan anladım hamile oldugumu cunku igneden tam 14 gun sonra hasta olman gerekiyor çatlama zamanında olduysa hayırlısı olsun canım dualarım seninle malum hamilenin duası kabul olurmus:))))

canım zaten farkındaysan 12. Gun yaptırmıs testi benim doktorum en az 15 gun demişti
canım arkadaşım işalah hamişimdir inan çok yoruldum doktora gitmekden 1,5 aydır beki 10 dan fazla gittim herşey iyi gidiyor bu sefer daha iyi gitmişti hıı birde doktor bana aşılama iğneleri aldırdı doabına koy dedi azım olursa kulanıcaz dedi bana heyet raporu çıkarmıştı raporun tarihi geçmesin diyw aldım pahalıydı...

aynı durumu bende yasadım iğneleri aldım kullandım asılamad a yaptırdım ama sonuc negatif ıldu malesef sonradan kendiliginden tek yumurta varken ve doktor cok umutsuzken allahım melegimi yolladı doktor bile sok oldu:) allah ne zaman ol derse o zaman oluyor kafanı fazla takma hayırlısını dile....

evet işallah dediğin gibidir arkadaşım ben 27 günde bir adet oluyorum yani 3 şubatta olmam lazım işallah olmam allah razı olsun arkadaşım senden bana dua et alah da tüm isteyenlerin benim gibi yardımcısı olsun ama doktor bir şey görmese beni umutlandırırmıydı arkadaşım allah bebeğini sağıklı bir şekilde kucağına amak nasip etsin bizlere de o duyguyu tatmak nasip etsin şimdik hamile olabilirmiiym norma test alıp damı yapsam

yok canım cıkmaz daha bekle adet tarihini 3 subat benim içinde onemli bebegimi gorecegim ve kalp atıslarını duyacagım allahım izin verirse ikimizede ugurlu gelsin ins 3 subat

ozaman 12 .günü yaptırdım haklısın arkadaşım bunu öğrendiğime çok sevindim .canım arkadaşım aaha hep dua ediyorum bak o kadar tedaviden sonra hiç beklemediğin anda gelmiş meleğin senin size maşallah diyorum burdan allah yardımcımız olsun alah yüzünü güldürsün hep meleğine birlikde bizlerwde nasip etsin inan o kadar aaha dua ediyorum ki işalah o iğneere gererk kalmaz arkadaşım alah hayırlısını versin

yok canım cıkmaz daha bekle adet tarihini 3 subat benim içinde onemli bebegimi gorecegim ve kalp atıslarını duyacagım allahım izin verirse ikimizede ugurlu gelsin ins 3 subat
ay ne güzel arkadaşım amin amin işalah allah yüzümüzü hep güldürsün.işalah o gün mutluuğumuz olur

amin canım insallah kalmaz bende oyle diyordum o kadar para verdim ins gerek kalmazda bende ihtiyacı olan birilerine veririm diyordum ama bana nasipmiş kullanması:) ve o iğneler bende hiç bir ise yaramadı tam 40 tane yedim banamısın demedi :)
daha oncede bir dusugum oldu ve bundada tehlıke var sureklı yatıyorum kalp atısını duymadan bana rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…