Kan testi sonucum <2 çıktı kızlar adetime 6 gün var

bide benden sana tavsiye bi dahakı testi baska yerde yaptır bu sonuctan ben bişi anlamadım 2 den kucukmu demek oluyor bu simdi?

aynen bende inan arkadaşım eşimle öyle söyedik doktora veririz ihtiyacı olan kişilere verir sevap işleriz diyoruz belkide banada nasip olur o iğneleri nerden vurudun koldan mı?canım arkadaşım çok dikkat et kendine yatman gerekirse devamlı yat aah bebeğine ve sana ömürler versin hayırlsıya kucağına alıcaksın işallah iğneerin etkisi yokmu diyorsun

yani etkisi yok demiyorum bana etkısı olmadı doktor bile sasırdı cunku benim yumurtlamamada falan sorun yoktu dedi ki igne olmadan dogal yolla daha iyiydi senin vucudunu ben cozemedim dedi:) igneleri kalcadan vuruldum korkutmak gibi olmasın felaket sızlatıyo menagondu benim iğneler bu arada...

ben progestanı 1 senedir surekli kullanıyorum dedimya artık biz bir butunuz :)
c anım benim insan sürekli iaç kullanmakdan sıkılıyor dimi desene bebeiş doğdukdan sonra kurtulucaksın artık ayrılıcaksınız ilaçdan
aah gönüne göre versin arkadaşım
arkadaşım şimdik bu iğneleri bana niye aldırdı eğer ultrasyonda bebeği görmüş olsa yani keseyi aldırmazdı dimim ama hamile olabilirisn ağır kaldırma dedi ve sonucum sence nasıl yükselicekmi ne zaman yaptırıyım

canım igneleri her zaman aldırıyorlar ilk çatlama ignesini yazdıgı receteye onlarıda yazıyor rapor veriyor sebebini bende anlamadım :S
oyle bebek daha gorunmez ultrasonda benin 6. haftada gorundu canım adet gunu yaptır bence ama baska hastahanede yaptır:)

anladım arkadaşım tamam hastahanede yaptırırım o gittiğim polikilikdi özel arkadaşım sence olabilirmiyim hamiş başdan itibaren adet ağırısı gibi ağrı var göğüslerimde acıma blim ağrıyor erken yatıyorum akşamları bir mide bulantım olmuyor fazla değerim niye öye az çıktı bu arda herşey için saol

6 gun var demişşin adete bu degerin bu kadar dusuk olması normal adet belirtileriyle aynı canım o yuzden net bişi soyleyemem insallah hayırlısı olsun gobusun bebiş dolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…