- 10 Ağustos 2010
- 524
- 12
- 643
arkadaşım progestan ilacı kullandın mı?
aynen bende inan arkadaşım eşimle öyle söyedik doktora veririz ihtiyacı olan kişilere verir sevap işleriz diyoruz belkide banada nasip olur o iğneleri nerden vurudun koldan mı?canım arkadaşım çok dikkat et kendine yatman gerekirse devamlı yat aah bebeğine ve sana ömürler versin hayırlsıya kucağına alıcaksın işallah iğneerin etkisi yokmu diyorsunamin canım insallah kalmaz bende oyle diyordum o kadar para verdim ins gerek kalmazda bende ihtiyacı olan birilerine veririm diyordum ama bana nasipmiş kullanması:) ve o iğneler bende hiç bir ise yaramadı tam 40 tane yedim banamısın demedi :)
daha oncede bir dusugum oldu ve bundada tehlıke var sureklı yatıyorum kalp atısını duymadan bana rahat yok
bide benden sana tavsiye bi dahakı testi baska yerde yaptır bu sonuctan ben bişi anlamadım 2 den kucukmu demek oluyor bu simdi?
::):):)peki hamile olmadan çmnce kulanıyormuydun bana hapını verdi 8 gün kullan dedi canım yahem hapını hem ignesini kullanıyorum progestan artık benimle bir butun oldu:)
aynen bende inan arkadaşım eşimle öyle söyedik doktora veririz ihtiyacı olan kişilere verir sevap işleriz diyoruz belkide banada nasip olur o iğneleri nerden vurudun koldan mı?canım arkadaşım çok dikkat et kendine yatman gerekirse devamlı yat aah bebeğine ve sana ömürler versin hayırlsıya kucağına alıcaksın işallah iğneerin etkisi yokmu diyorsun
::):):)peki hamile olmadan çmnce kulanıyormuydun bana hapını verdi 8 gün kullan dedi canım ya
::):):)peki hamile olmadan çmnce kulanıyormuydun bana hapını verdi 8 gün kullan dedi canım ya
yani etkisi yok demiyorum bana etkısı olmadı doktor bile sasırdı cunku benim yumurtlamamada falan sorun yoktu dedi ki igne olmadan dogal yolla daha iyiydi senin vucudunu ben cozemedim dedi:) igneleri kalcadan vuruldum korkutmak gibi olmasın felaket sızlatıyomenagondu benim iğneler bu arada...
valla maşaah sana ne diyim:9hakikaten şaşkın lık verici allah uğraşarını boşa çıkarmadı arkadaşım bak meleğin geldi..ciddenmi çok mu acıyor yandık desene:)yok korkmadım da napaım arkadşaım dayanırız yeterki olsun meleğim
yani etkisi yok demiyorum bana etkısı olmadı doktor bile sasırdı cunku benim yumurtlamamada falan sorun yoktu dedi ki igne olmadan dogal yolla daha iyiydi senin vucudunu ben cozemedim dedi:) igneleri kalcadan vuruldum korkutmak gibi olmasın felaket sızlatıyomenagondu benim iğneler bu arada...
valla maşaah sana ne diyim:9hakikaten şaşkın lık verici allah uğraşarını boşa çıkarmadı arkadaşım bak meleğin geldi..ciddenmi çok mu acıyor yandık desene:)yok korkmadım da napaım arkadşaım dayanırız yeterki olsun meleğim
acıyor ama cocuk için oldugu için hiç takmıyor insan umut dunyası işte:)
c anım benim insan sürekli iaç kullanmakdan sıkılıyor dimi desene bebeiş doğdukdan sonra kurtulucaksın artık ayrılıcaksınız ilaçdanben progestanı 1 senedir surekli kullanıyorum dedimya artık biz bir butunuz :)
c anım benim insan sürekli iaç kullanmakdan sıkılıyor dimi desene bebeiş doğdukdan sonra kurtulucaksın artık ayrılıcaksınız ilaçdan
aah gönüne göre versin arkadaşım
arkadaşım şimdik bu iğneleri bana niye aldırdı eğer ultrasyonda bebeği görmüş olsa yani keseyi aldırmazdı dimim ama hamile olabilirisn ağır kaldırma dedi ve sonucum sence nasıl yükselicekmi ne zaman yaptırıyım
acıyor ama cocuk için oldugu için hiç takmıyor insan umut dunyası işte:)
insan nelere katlanıyor çocuk için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabiime şükürler olsun yinede sağığımız yerin de kimseye muhtaç deyiliz .inan alttan muayen olmakdan sa iaç kullanmayı tercih ederim artık allahın izniyle bebişim olsun istiyorum
insan nelere katlanıyor çocuk için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabiime şükürler olsun yinede sağığımız yerin de kimseye muhtaç deyiliz .inan alttan muayen olmakdan sa iaç kullanmayı tercih ederim artık allahın izniyle bebişim olsun istiyorum
valla ben onada alıstım canım bir senedir her ay en az 2 kere muayene oluyordum hala kurtulamadım yine altten bakyı karından gorunmuyordu henuz 1 senede 12 kilo alınca igne ve ilaclardan gobek masallah aldı basını gitti:)
anladım arkadaşım tamam hastahanede yaptırırım o gittiğim polikilikdi özel arkadaşım sence olabilirmiyim hamiş başdan itibaren adet ağırısı gibi ağrı var göğüslerimde acıma blim ağrıyor erken yatıyorum akşamları bir mide bulantım olmuyor fazla değerim niye öye az çıktı bu arda herşey için saolcanım igneleri her zaman aldırıyorlar ilk çatlama ignesini yazdıgı receteye onlarıda yazıyor rapor veriyor sebebini bende anlamadım :S
oyle bebek daha gorunmez ultrasonda benin 6. haftada gorundu canım adet gunu yaptır bence ama baska hastahanede yaptır:)
anladım arkadaşım tamam hastahanede yaptırırım o gittiğim polikilikdi özel arkadaşım sence olabilirmiyim hamiş başdan itibaren adet ağırısı gibi ağrı var göğüslerimde acıma blim ağrıyor erken yatıyorum akşamları bir mide bulantım olmuyor fazla değerim niye öye az çıktı bu arda herşey için saol
valla ben onada alıstım canım bir senedir her ay en az 2 kere muayene oluyordum hala kurtulamadım yine altten bakyı karından gorunmuyordu henuz 1 senede 12 kilo alınca igne ve ilaclardan gobek masallah aldı basını gitti:)
canım benim insan çok utanıyor dimi en titriyorum birde doktorum erkek hiç kolay deği ama bebişin 3 ayık ounca falan norma ultrasyona döner doktorun kurtuursun ..oy maşallah sana ama hakikaten çok kio aldırıyor valla bende 5 kio adım 1,5 ayda hesap et :):)napalı koçişlerimiz böle sevsinler bizleri
canım benim insan çok utanıyor dimi en titriyorum birde doktorum erkek hiç kolay deği ama bebişin 3 ayık ounca falan norma ultrasyona döner doktorun kurtuursun ..oy maşallah sana ama hakikaten çok kio aldırıyor valla bende 5 kio adım 1,5 ayda hesap et :):)napalı koçişlerimiz böle sevsinler bizleri
benim doktorum bayan ve artık arkadas gibi olduk utanma falan kalmadı:)
kocişler kabul etsın etmesine ama bi sure sonra onlarda dan dun eymeye baslıyor ben 2 kere diyet yaptım 1 senede birinde 5 birinde 4 kilo verdim dusun onlarda olsaydı yarım dunya olurdum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?