6 gun var demişşin adete bu degerin bu kadar dusuk olması normal adet belirtileriyle aynı canım o yuzden net bişi soyleyemem insallah hayırlısı olsun gobusun bebiş dolsun:)
evet arkadaşım 3 şubatta olucam şuanda 5 günüm kaldı:)işalah yükseir böyle olupda yükselen varmı işalah gebeyimdir eğer hamiş olursam bir çocuğu sevindiricem inan amin işalah işalah canım göbişim dolar
benim doktorum bayan ve artık arkadas gibi olduk utanma falan kalmadı:)
kocişler kabul etsın etmesine ama bi sure sonra onlarda dan dun eymeye baslıyor ben 2 kere diyet yaptım 1 senede birinde 5 birinde 4 kilo verdim dusun onlarda olsaydı yarım dunya olurdum:)
of ne güzel ya aslında bende bayana gitseymişim belki de çekinmezdim o kadar bu çok bilgii diye gittik bakalım hayırlıısı hemde tanıdık diye...aynen katılıyorum arkadaşım:)oy maşallah sen veriyorsun diyet yaptınmı kioları baksana sorma ya )iyikide vermissin bende çok kilo aıyorum 64 kiloyum şuanda hiç bir şe yokken 53 kilo evlendim ve daha 7 ay yeni bitti evleneli
amin amin insallah canım allah ol dedikten sonra olmayacak sey yoktur sen gonlunu ferah tut boyle olup yukselen cok duydum ben canım:)
evet arkadaşım olacağı varsa olur allahım biir.saol arkadaşım sayende moral oldun bana sabah kara kara düşünüyordum valla allahda sana yardım etsin işallah güzel haberlerle gelirim işalllah
benim 64 de evlendim 2 bucuk yıl oldu 76 yım su an hamilelikte 100 e vurmasam bari:)
benim kadarken evllenmissin bence 100 kilo olmassın kilonda o kadar çok değil canım :).normalsin alsan bile doğumdan sonra azcık verirsin:)
arkadaşım ben birazdan çıkıcam evde netim yok ama yarın sabahdan itibaren burdayım işe koşa koşa geicem seni tanıdığıma çok sevindim arkadaşım fikirlerin için bana yardımcı olduğun için saol
evet haklısın arkadaşım hemen ümitsiziğe kapılmamam lazım canım ya alah gönlüne göre vermiş aratmamış sonu da çok güzel olur işalah allah aratmasın hepimize :)insallah canım bu ay olmazsa daha sonra olur daha cok yenisin ben ilk bir buguk sene dusunmedim bile sonra korunurken hamile kaldım oda dusuk olunca bir cocuk ozlemi sardı bizi neyseki 1 senede oldu allahıma sukurler olsun cok aratmadı:)
günaydınlar arkadaşım nasılsın bebişin nasıl iyimi ?
bugün progestan ilacım son günü adetime 4 gün kaldı eczaneden test alıp yapsammı diyorum arkadaşım çok heyecanlıyım allaha hep dua ediyorum rabbim nasip et bana hayırlı evlat diye işallah değerim yükselir dua et arkadaşım
gunaydın canım ben iyiyim bebişimde oyle:)))
daha cok erken o testler en erken adet gunu cıkıyor canım sabret biraz hayırlısı olsun inş...
çok sevindim iyi olmana arkadaşım bol bol istirahat et dinlen kendine ii bak mide bulantın varmı çok..
tamam arkadaşım cumartesi günü yaparım işallah olumlu çıkar gerçi değerim çok düşük çıktı ama ümitsizliğe kapılmamak lazım herşeyde bir hayır vardır dimi ama birde eğer adet olursam 2.günü doktor çağırdı bakalım allah herkeizn gönlüne göre versin
benim iğneden 10 gün sonra 11 çıkmıştı 13 gün sonra da 43 olmuştu, şimdilik negatif gibi duruyor ama senin yumurta iğneden hemen sonraki gün mü çatladı ondan sonraki gün mü çatladı belli değil ki, biraz geç çatladıysa daha belli olmaz,zaten birleşip te gelip rahme yerleşip hcg salgılamaya başlaması zaman alıyor sen bekle biraz, adet olmazsan yaptırırsın tekrar kan testini
ben 17 ocakda çatlatma iğnesi olmuştum 21 demi doktor gitmiştim tama hatırlamadım ama sanırım öyleydi ozaman çatlamıştı bize tekrar ilişki önerdi.bayağı yükselmiş seninkisi hamile olman için kaç olması lazım şuanda kaçıncı gündesin arkadaşım sen.baqk onu bilmiyordum geç çatladıysa ona göremi hesaplanır arkadaşım allah herkezin gönlüne göre versin ama bu ay sanki olucak gibi gelmişti işallah adet olmam tamam beklicem
evet canım bulantılarım var hem gece hem sabah mahvoluyorum
canım bu sonuc gayet normal benim adet gunu 48 cıktı dusun 2 gun once 24 2 un once 12 2 gun once 6 gibi dusup gidiyor yani yukselise yeni yeni gecer adet gununde belli olur tam olarek inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?