Kan testi sonucum <2 çıktı kızlar adetime 6 gün var

evet canım cıktı halada cıkıyor koca koca hemde ayrıca bu adet belirtisinin yanı sıra gebelik belirtisi olarakta sayılıyor:)

canım arkadaşım çok teşekkürler gerçekden demek hamileliklerde de çıkıyor öylemi yani senin hemen çıkmıştı diyosun ay işallah hamişimdir hayal allah senden diğer arkadşalarımdan razı olsun sizler olmasa ben kimden destek alıcağım çokm teşekkürler

seni diger konu daha cok sarmıs ben kacıyorum pc basında durmaktan yoruldum bana ihtiyacında yok zaten muhabbetin koyu k.i.b

bak şimdik üzdün beni arkadaşım o kunuyu daha önce açmıştım zaten yazıyordum sana ve diğer arkadşaLARIMA ÇOK İHTİYACIM VAR İNAN ŞİMDİK BÖLE SÖÇYLEDİĞİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM SİZLER OLMASANIZ BENİM PSİKLOJİM BERBAT OLURDU ORDAKİ KONUMDA ZEYTİNLE SEVGEN VAR DİĞER ARKADAŞLARADA YAZINCA YAZMAK ZORUNDA KALDIM 2 GÜNDÜR BANA ÇOK YARIDMCI OLDUN ALLAH RAZI OLSUN HAYAL İYİ HABERLEİRNİ BEKLİYORUM İŞALLAH BENDE SANA GÜZEL HABELRER VERİRİM

günaydın arkadşaım nasılsın bu gün senin en mutlu günün bebişini göreceksin işallah güzel haberler alırsın ...
benim kırmızılar geldi ama ok hüzünlüyüm inan stresliyim napıcağımı bilemiyorum sabah çok üzüldüm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek son kez gidiyorum diye düşünüyorum eşim de çok üzüldü bir daha çocuğum olmucakmış gibi geliyor inan arkadaşaım

günaydın arkadşaım nasılsın bu gün senin en mutlu günün bebişini göreceksin işallah güzel haberler alırsın ...
benim kırmızılar geldi ama ok hüzünlüyüm inan stresliyim napıcağımı bilemiyorum sabah çok üzüldüm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek son kez gidiyorum diye düşünüyorum eşim de çok üzüldü bir daha çocuğum olmucakmış gibi geliyor inan arkadaşım

sacmalama canım ya neden olmasın olur biz 3 senedir bekliyoruz allahım simdi uygun gordu hersein vakti var daha sekiz ayda boyle yapacaksan işin var yani sabret allaha dua et sukret sadece ona sıgın boyle umutsuz konusma daha yolun basındasın canım sıkma canını vardaır bundada bir hayır takma kafanı bebegini kucagına aldıgında bu gunleri hatırlayıp ne kadar sacma dusundugunu anlayacaksın canım:)

gel gelelim benim durumuma bebişimi gordum kalbi atıyor cok mutluyum canım allahım en kısa zamanda isteyen evlat özlemiyle tanan herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin başta sana öpuyorum kendine iyi davran....

canım benim günaydınlar nasılsın bebeğin nasıl iyimi annesi ?hep iyi olun arkadaşım bebeğini sağlıklı bir şeliklde kucağına almak nasip etsin rabbim hep beraber mutlu olun arkadaşım.bana doktor 22cm yumurtan da büyüme var gibi bir şey dedi eşşimden sipermiogram testi istedi bana yumurtalıklarda yada sperm kaymasından kaynajkalan bir şey olabilir dedi.şuana kadar olmadığına göre tedaviyi hızlandırması gerekenden fazla hızlandırıyorum dedi.yalnız ben spermiogram testini devlet hastahanesinde yaptırıccağım doktor kendi hastanesinde özle de yaptırınd edi ama bir şey farkedermi ytani kızarmı bize....pahalı olucağını düşünüyorum ...horman testi yaptırdı 52 falan çıktı sanıırm gayet güzel dedi.eşinde sorun çıkarsa ona odaklınıcam ama sorun sendeyse tüp tedavisine başlıcam ama ilk ıolarak iğnelerle başlıcam tedaviye dedi.

gelelim iş konusuna arkadaşım cuma günü iş arkadaşıma sordum işden çıakrılanlar varmış sende varsınd edi ama bana işveren bir şey söylemedi bugün belli olucak galiba sorun hiç bir şey değil sadece dürsüt olmak hayalim ve kimseye güvenmemek lqazımmış yeri gelir herkez kuyusunu kazar insanın ama allahınmda görüyor dimi bugün benim kutyumu8 kazanlar yarın kendi kazdıkları kuyuğa düşerler...demekki adeletli olmak dürst olmak fazla çalışmak yaramıyormuş hayalim napalım şimdik bir sorunum tazminatımı almıcam geliba taksitle teklif teklif edicekler avukatım kabul etme bir şeye imza atma dedi paranı eline saymaları lazımd edi bende beklemedeyim.belki de benim için hayırlıısı budur.eşim belkide işden çıkınca bebeişimiz olucak dinlenmiş olucaksın 6 senedir çalışıyorsun bende memurum gayet de rahat oluruz dedi devlety memeuru olursun sınava alışırısn dedi üzülmüyorum zeytinim allah bir kapıyı açar belkide bana daha iyi yerler nasip eer zeytinim iliyorsun evde netm yok ama annmelerden sana arar ara yazıcam hafta bir defa giderim seni unutmuycam ..

bebişimde bende iyiyim sagol canım... hakkında hayırlısı olsun ins ama sanırım yanlıs yazdın zeytinin burada degil buradan yazman manasız olmus k.i.b....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…