canım arkadaşım haklısın dua et benim için eşim o kadar çok istiyor ki ve ben ondan daha fazla allah gönlümüze göre versin bu akşam mutu eve dönelim işallah .canım arkadşaım ben çıkıyorum yarın işteyim sabahdan yazarım sana kendine çok ii bak allaha emanet ol görüşmek üzereyani canım en azından 2 katı artması lazım varsa eger yoksa hiçbir sekilde artıs olmaz canım
canım arkadaşım haklısın dua et benim için eşim o kadar çok istiyor ki ve ben ondan daha fazla allah gönlümüze göre versin bu akşam mutu eve dönelim işallah .canım arkadşaım ben çıkıyorum yarın işteyim sabahdan yazarım sana kendine çok ii bak allaha emanet ol görüşmek üzere
ben 17 ocakda çatlatma iğnesi olmuştum 21 demi doktor gitmiştim tama hatırlamadım ama sanırım öyleydi ozaman çatlamıştı bize tekrar ilişki önerdi.bayağı yükselmiş seninkisi hamile olman için kaç olması lazım şuanda kaçıncı gündesin arkadaşım sen.baqk onu bilmiyordum geç çatladıysa ona göremi hesaplanır arkadaşım allah herkezin gönlüne göre versin ama bu ay sanki olucak gibi gelmişti işallah adet olmam tamam beklicem
dualarım seninle ins guzel haberlerle gelirsin yarın ise :))
yok yanlış anlaşılmışım ben hamileyim, hcg 11 çıktığında iğnenin etkisi sanıp ağlamıştım ama 2 gün sonra 43 çıkınca kesinleşti hamileliğim.. sonra o değer daha da arttı şimdi 18 haftalık oldu bebeğim, ikinci klomenimdi, darısı başına canım inşallah,2 değeri negatif kabul edilir genelde ama çok erken daha,benim hemen çatlamıştı, geç çatladıysa ondan henüz çıkmamış ta olabilir, yükselmezse de moral bozma denemeye devam eninde sonunda kalırsın inşallah
günaydınlar canım aarkadaşım yoğun kar nedeniyle gidemedim dün inan çok üzüldüm ama hastahaneye gitmem için rtekrar araba değiştirmem gerekiyordu bizim eve giden arabamız bile kar nedeniyle dün yolda kaldı o kadar kar yağışı varki anlatamam bugün de devam ediyor canım akşama doğru başladı evle işyerim arasında 1 saat var nerdeyse allaha dua ediyorum ve merakdan çatlıcam nerdeyse sen
napıyosun bebişin nasıl
günaydınlar canım aarkadaşım yoğun kar nedeniyle gidemedim dün inan çok üzüldüm ama hastahaneye gitmem için rtekrar araba değiştirmem gerekiyordu bizim eve giden arabamız bile kar nedeniyle dün yolda kaldı o kadar kar yağışı varki anlatamam bugün de devam ediyor canım akşama doğru başladı evle işyerim arasında 1 saat var nerdeyse allaha dua ediyorum ve merakdan çatlıcam nerdeyse sen
napıyosun bebişin nasıl
canım arkadşaım cuma ikimizin de güzel günü olur işallah burda felakt kat yağıyor 30 cm buldu inan dün akşam yoğunlaştı ama ben çok merak edyorum sadede ben değil eşimde aynı şekilde :)arkadaşım durakda indiğim yerde ecane var orda test alsam belli olurmu dahagünaydınlar hayırlısı canım vardır bundada bi hayır ben ne yapayım bulantılarla bogusuyorum bebişim iyidir herhalde cuma belli olacak canım benim :)
canım arkadşaım cuma ikimizin de güzel günü olur işallah burda felakt kat yağıyor 30 cm buldu inan dün akşam yoğunlaştı ama ben çok merak edyorum sadede ben değil eşimde aynı şekilde :)arkadaşım durakda indiğim yerde ecane var orda test alsam belli olurmu daha
canım belli olmaz valla ben adet gunu yaptım negatif cıktı sonra kanda baktırdım pozitif cıktı bekle bakalım hayırlısı canım benim:)
ben biraz kotuyum karnım cok agrıyoe dunden beri korkularım yine depresti((
tamam arkadaşım beklicem şunun surasında 2 gün kaldı sabrediyim ve dua ediyim canım benim kendini yordunmu veya üşüttünmü ondan ağırmasın hem korkma artık bebeğin ve sen allaha emanetsiniz dinlen devamlı gerekirse hiç iş yapma kendine ii bak
iş falan yaptıgım yok canım valla evi pislik goturuyor ogrendigim gunden beri işede gitmiyorum
netten arastırdım adet tarıhlerinde ilk aylar olabilir diyor inş ondandır cunku bugun adet tarihim canım hayırlısı bakalım(
boşver canım iiş yapma senden kıymetllimi yaz temizliğini temizlikçi tutup yaptırırsın yeterki bebişin hayılısıyla doğsun işe gitmiyorum dedin rapor mu aaldın ?
evet ağrıların ondan olabilir ama sen yinede dikkat et sıcak süt iç devamlı annem hamileliklerde hep süt içerdi :)cuma günü oğlulunun kalp atışlarını duyarsın mutlu olursun işallah ay bak oğlan dedim kız senin erkek olmasın bebek burdaki arkadşaın oğlu olucak öyle yazabildim:)
yok canım rapor degil benim özel muayenanem var 2 kişi çalısıyoruz ben gitmiyorum diger arkadas hallediyor:)
herkes oglan diyor zaten ama nedendir bilmiyorum benim kızım olacak gibi bi his var içimde ama ruyalarımda hep oglan goruyorum:)
aman saglıklı olsunda gerisi onemli degil...
ne güzel canım işden kovulda derdin de yok dinlenirsin rahat rahat..:)kız çocukları şiirn oluyorlar ilk bebek farketmez gerçi ama oğlan olucak galiba bnim içime doğdu arkadaşım tabi allah bilir:)rüyalar gerçek olur derler benimki hep gerçek oldu inan rüyalarımda yaşadıklaırmı yaşıyorum herşeyde önce allah hayırlı evlat nasip etsin hepsi g
zel farketmez:)
ilkin kız olmzsı taraftarıyım her zaman için cunku onde erkek olunca kıza cok eziyet ediyor ama ablası olunba saygı duyuyor:)
aman canım saglıgıyla olsun gerisi fasa fiso:)
)haklısın arkadaşım aynı dediğin gibi oluyor)ikiside çok taltı oluyor dediğin gibi farketmez bebekken hepsi aynı büyüdüklerinde değişiyorlar allah bizlere de nasip etsin ne diyim :)işallah bu ay olmuştur dün hapımıda bitirdim
ben o hapı kullandıgımda hep bittikten 1 gun sonra hasta olurdum bakalım sen inş olmazsın allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:)
işallah olmam normalde cuma günü olmam lazım ama olmayıım diye dua ediyorum eğper olursam cumartesi günü doktor çağırıyor adetin 2.günü bakalım bu sefer ne tedavisi uyguluycak ama pazartesi olan kontrolde hamile olabilrisin ağır kaldırma demişti ben de sadece adet sancısı gibi ağrılar var başdan beridir bir kerede kusucak gibi oldum göğüslerde ağrı oluyormu sende bende çok oluyıor ay işallah hamişimdir
oluyor tbi olmazmı patlamaya hazır bomba gibiler:)
inş olmazsın zaten gununde catladıysa umutlan dırmak istemem ama simdiye hasta olman lazımdı yani bende senin gibi 17 sinde oldum iğneyi doktor 31 inde olmazsan buyuk ihtimalle gebesin dedi olmadım ama yinede adet gunumu bekledim ve sukurler olsun allahıma hamileyim:) allahım bebegimi bana bagıslasın inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?