Kan testi sonucum <2 çıktı kızlar adetime 6 gün var

yok canım bana hep 36 dedi ve ona uyduk ama bu sefer 24 saat sonra girdik saatler uymyyordu is saatlerine geliyordu ve birer gun arayla 3 defa girdik doktor sonra hiç girmeyin tutunan bebek bile dusebilir yoksa demişti ve biz ogrerene kadar hiç girmedik simdide esim korkuyor 2 aydır kardes gibiyiz :)

nasılsın arkadaşım iyimisin bebişin nasıl iyimi çok ateşim var başım ağrıyor akşam biraz strese girdim galiba biraaz üzüldüm yarın adet günüm hamişlerin duası kabul olurya bana dua et allahın iznşiyle hamiş oluym arkadaşım

iyi olmaya calısıyorum iste ne olsun bebişe gelince yarın ogrenecez nasıl oldugunu:)
dualarım seninle canım inş olmazsın yarın sende hasta ikimizde gusel haberlerle geliriz canım hayırlısı herseyin inş....

canım arkadaşım evet allhım hayırlıısnı versin öncelikle çok sevindim iyi oldsuğunuza yarın bebişini görüceksin hep mutlu ol arkadşaım.sanıırm ben adet olucam hayal çünkü sibilcilerim çıktı bugün kocaman kocaman genelde adet habercisidir bu diye düşünyorum senin hamişkemn çıkmışmıydı

evet canım cıktı halada cıkıyor koca koca hemde ayrıca bu adet belirtisinin yanı sıra gebelik belirtisi olarakta sayılıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…