- 10 Ağustos 2010
- 524
- 12
- 643
aynen benimkilerde felaket çok ağrıyor acıyor dokunamıyosun)ama arkadşaım günüüde ilişkiye girmedik sende 36 saat sonramı girmiştin ay işalah işalalh hamişimdir hakikaten şükret canım allah gönlüne göre vermiş amin allah ikinizide bağışlasın korusun işallah.
yok canım bana hep 36 dedi ve ona uyduk ama bu sefer 24 saat sonra girdik saatler uymyyordu is saatlerine geliyordu ve birer gun arayla 3 defa girdik doktor sonra hiç girmeyin tutunan bebek bile dusebilir yoksa demişti ve biz ogrerene kadar hiç girmedik simdide esim korkuyor 2 aydır kardes gibiyiz :)
ben 36 saatin sonunda girdim biz sabah 6 daypın demişti hepsini bak onu bilmiyordum tüh ya ozmaan benim bebeğim olsa bile düşmüştür çünkü sıkı sık ilişkiye girdim gün aşırı ama bilmiyordum inan bebek olsun diye...:):)2 aydır kardeş gibi olmak o da güzeldi :)dinlenmiş oldun canım ama insan yine kocişini sevmek istiyor dimi aman olsun bebişim 9 ay girmiyim :):)
yok canım bana hep 36 dedi ve ona uyduk ama bu sefer 24 saat sonra girdik saatler uymyyordu is saatlerine geliyordu ve birer gun arayla 3 defa girdik doktor sonra hiç girmeyin tutunan bebek bile dusebilir yoksa demişti ve biz ogrerene kadar hiç girmedik simdide esim korkuyor 2 aydır kardes gibiyiz :)
ben 36 saatin sonunda girdim biz sabah 6 daypın demişti hepsini bak onu bilmiyordum tüh ya ozmaan benim bebeğim olsa bile düşmüştür çünkü sıkı sık ilişkiye girdim gün aşırı ama bilmiyordum inan bebek olsun diye...:):)2 aydır kardeş gibi olmak o da güzeldi :)dinlenmiş oldun canım ama insan yine kocişini sevmek istiyor dimi aman olsun bebişim 9 ay girmiyim :):)
oncekilerde bende bilmiyordum yanı unda soyledi sadece uyguladık bizde işte oldu hiç ummadıgımız anada allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inş:))
anladım canım ay işallah allaha dua diyorum bakalım bu ay olmassa bende senin taktiği denicemoncekilerde bende bilmiyordum yanı unda soyledi sadece uyguladık bizde işte oldu hiç ummadıgımız anada allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inş:))
anladım canım ay işallah allaha dua diyorum bakalım bu ay olmassa bende senin taktiği denicem
denemekte fayda var tabiki canım benim ama ins gerek kalmayacak birlikte bu yolda ilerleyecez kocaman gobuslerimizle:)))
işallah canım gerek kalmaz diyorum ya hayır yapıcam çok sevinirim çok ...işallah allah nasip eder banada burda beraber yürürüz canım arkadşaım cnaım özel bir şey çekiyormu yemek olarakdenemekte fayda var tabiki canım benim ama ins gerek kalmayacak birlikte bu yolda ilerleyecez kocaman gobuslerimizle:)))
işallah canım gerek kalmaz diyorum ya hayır yapıcam çok sevinirim çok ...işallah allah nasip eder banada burda beraber yürürüz canım arkadşaım cnaım özel bir şey çekiyormu yemek olarak
her gordugum seyi cekiyor valla canım ne olacagım bilemiyorum boyle:))
her gordugum seyi cekiyor valla canım ne olacagım bilemiyorum boyle:))
olsun canım ya al kiloları doğumdan sonra verirsin nasıl olsa önmeli olan bebişinin sağlıklı olması herşieyden bıol bol yebir kaç ay sonra göbişinde şişcek of ne tatlım olursun ay alklah banada nasip etsin işallah sanada kocaman maşallah
olsun canım ya al kiloları doğumdan sonra verirsin nasıl olsa önmeli olan bebişinin sağlıklı olması herşieyden bıol bol yebir kaç ay sonra göbişinde şişcek of ne tatlım olursun ay alklah banada nasip etsin işallah sanada kocaman maşallah
amin amin isteyen herkese allahım nasip etsin canım:)
kilo falanda aldıgım yok valla inş. boyle devam eder iyice heyecan sardı yarın degil obur gun gorecegim allahın izniyle bebişimi:)
amin arkadaşım:)inşallah canım heyecan sarması normal ben yerimde duramazdım heralde ne güzel bir duyugudur kimbilir dimi karnında senin parçan var büyüyor ay ne güzel allah gönlüne göre versin mutlu ol arkadaşımamin amin isteyen herkese allahım nasip etsin canım:)
kilo falanda aldıgım yok valla inş. boyle devam eder iyice heyecan sardı yarın degil obur gun gorecegim allahın izniyle bebişimi:)
amin arkadaşım:)inşallah canım heyecan sarması normal ben yerimde duramazdım heralde ne güzel bir duyugudur kimbilir dimi karnında senin parçan var büyüyor ay ne güzel allah gönlüne göre versin mutlu ol arkadaşım
amin canım sagol cumlemizin gonlune gore versin rabbim belkide dayanamayıp yarın giderim belli olmaz yani:)
amin canım sagol cumlemizin gonlune gore versin rabbim belkide dayanamayıp yarın giderim belli olmaz yani:)
valla haklısın gitmekle ben olsam 2 gün önceden bile merakdan giderdim hamiş olsam ama bir kan baktırmaya gidemedim :)
valla haklısın gitmekle ben olsam 2 gün önceden bile merakdan giderdim hamiş olsam ama bir kan baktırmaya gidemedim :)
bos ver gec olsunda guc olmasın takma kafana canim en saglıklısı adet gunu:)
bos ver gec olsunda guc olmasın takma kafana canim en saglıklısı adet gunu:)
ben kacıyorum canım kendine iyi bak biraz kotuyum yarın gorusuruz
nasılsın arkadaşım iyimisin bebişin nasıl iyimi çok ateşim var başım ağrıyor akşam biraz strese girdim galiba biraaz üzüldüm yarın adet günüm hamişlerin duası kabul olurya bana dua et allahın iznşiyle hamiş oluym arkadaşım
iyi olmaya calısıyorum iste ne olsun bebişe gelince yarın ogrenecez nasıl oldugunu:)
dualarım seninle canım inş olmazsın yarın sende hasta ikimizde gusel haberlerle geliriz canım hayırlısı herseyin inş....
canım arkadaşım evet allhım hayırlıısnı versin öncelikle çok sevindim iyi oldsuğunuza yarın bebişini görüceksin hep mutlu ol arkadşaım.sanıırm ben adet olucam hayal çünkü sibilcilerim çıktı bugün kocaman kocaman genelde adet habercisidir bu diye düşünyorum senin hamişkemn çıkmışmıydı
evet canım cıktı halada cıkıyor koca koca hemde ayrıca bu adet belirtisinin yanı sıra gebelik belirtisi olarakta sayılıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?