Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr tebrikleriniz için cok teşekkür ederim...Allahım herkese bu güzel duyguyu yasatsınn....bebeğini sağ salim kucagına almak kadar tarifsiz bir duygu yokmuş bu dünyada....tekrar tesekkürler...

ebicim saka maka 14 gün olmuş oğluşum olalı...canım ben epidural oldum...cok acayip bi tecrübeydi...sana dokunduklarını hafiften hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun...korkulacak hiç birsey yok,bebeğinin doğduğu o anı görmek herseye değer...hem doğumdan sonra kafan bulanık olmuyor,bebeğinle hemen ilgilenebiliyorsun,hemen emzirebiliyorsun..tek sıkıntım göğüs uçlarım yara oldu,hala iiyileşmedi,cok sancı yapıyor acıyor..sanırım buna care yok zamanla iyileşecek ne kullandıysam yaramadı...epiduralden sonra feci baş ağrım oldu...oda 1 hafta içinde gecti...ayyy daha yazıcam ama benim bebiş ağlıyor yine yazarım canım öptüm...

ebicim tekrar geldim,canım benim sezeryanla ilgili hiç bi sıkıntım olmadı,fazla ağrımda olmadı.hemen ayaga kalktım..ama epiduralin cok az kişide yan etkisi oluyormuş oda bana denk geldi,baş ağrısı...ama normal bi baş ağrısı zannetme,hiçbir ilaç dindiremiyor ve o kadar şiddetliki kafanı yastıktan kaldıramıyorsun...beni ilk günler mahveden o oldu...yoksa sezeryanın bi sıkıntısını yasamadım canım...eşimde girdi kameraya aldı.bebiş cok zorlamıyor aslında ama geceleri 2 saatte bir uyanınca uykusuzluk biraz yoruyor...eskisi gibi şöyle aralıksız bi uyuyabilsem diyorsun ama alışıyorsun zamanla...emzirmek süper bişey ama yara olmasaydı...inşallah sende olmaz canım....ğöbeği düşmeden sakın yıkama,zaten mis gibi oluyorlar beklesin 1 hafta bişey olmaz...canım inşallah sağ salim kucagına alırsın bebişini...dualarım seninle...heyecanlanma demiycem çünkü bu heyecen harika...sakın korkma.Allah yardımcın olsun canım....merak ettiğin bişey varsa sor...öpüyorum...

gözünaydın cnm.Allah yavruna ve sana saglık versin.darısıda bana olsun şu mübarek günlerde insaallah.gögüslerinin yara oldugunu duydum bunun bir çaresini biliyorum senle paylaşmak istedim umarım sanada faydası olur.emzirmeye başlamadan önce kendi sütünü sık ve gögsünün ucuna ve etrafına sütünü gezdir sonra emzirmeye başla emzirmen bittikten sonrada yine sütünle gögüs ucunu ıslatkapat insaallah şifa olur cnm

bademcim sen benden 15gun tecrubelı anne olcan allah nazarlardan korusun bebısını adını ne koydunuz dunya tatlısıdır o mıs gıbı kokar cennet kokar...ben de bugun son nst ye gırdım anestezi uzmanıyla gorustum cok tatlı bı hanım.benı rahatlattı epey bende epıdural olmaya karar verdım.evdekı hazırlıklarımız da bıttı sımdı 2gun kendıme ıstırahat verdım.pazartesi saat 9 da amelıyatım 7.30 da burda ol dedı turkan hanım bakalım ne olcak sımdıden acayıp heyecan basıyor ne olcak nasıl olcak kızımı ılk aldıgımda neler hıssedıcem bıkere salya sumuk kesın dagılırım ben :)) bugn anestezi uzmanı o an öle bı mutluluk kı dedı zaten mutluluk hormonları agrıları baskılıo merak etme dedı ınsallah saglıkla bende kızımla aranıza donerım.sımdı bızde heyecan dorukta gerı sayımda son ıkı gun...

canım cok tesekkür ederim...Allahım inşallah sanada yaşatır bu güzel günleri...ya sorma göğüslerim cok sıkıntı yarattı bana,herseyi denedim ama sütü denememiştim bide bunu deneyim bakalım canım inşallah işe yarar çok sağol..iyi dileklerin için tekrar tesekkür ederimopuyorumnanaktan

ebicim merhaba,,cok az kaldı valla bende senin kadar heyecanlıyım çünkü ne kadar muhtesem bişey biliyorum..Allahım inşallah bir kez daha yasatır bu duyguyu bize ben doyamadım..:))) canım insan bebegini ilk gördüğünde sesini ilk duydugunda salya sümük oluyor zaten bunu durdurmak mümkün değil..hele bizim gibi zor yoldan elde edenler...bebişin adını rüzgar ata koyduk...sen ne düşündün...inşallah bugün okuyabilirsin msjımı...bişey diycem canım,iki tane anestezi uzmanı varmış biri kadın biri erkek..benimkinide kadın yaptı çok tatlı biri,ameliyattada sürekli konuşuyor yardımcı oluyor rahatlatıyor insanı...bu kadın iyi diyor herkes,eger erkek olanı girerse kadını iste cünkü erkek olan anesteziciyi pek önermiyorlar canım..epidural seçmene sevindim çünkü bu anı kesinlikle görmelisin...bugun bol bol dinlen,bebişinle konuş..içindeki hareketlerinin tadını cıkar,cünkü insan karnındaki hareketlerini bile özlüyor.:))) bugün kadir gecesi bol bol dua et,ne güzel bi gecenin sabahında doğacak bebişin...hayırlısıyla saglıkla doğsun,yarın rüya gibi gececek senin için,inanamayacaksın yanında yatan o minik insanın senin olduğuna,benim yerimede öp bebişini...bu yola beraber girdik beraber cıkıyoruz,yoldaşım inşallah hersey iyi olacak senin ve bebişin için...öpüyorum ikinizide....bu arada gercekten missssss gibi kokuyor doyamayacaksınnn.....opuyorumnanaktan güzel haberlerini bekliyorum canımmmm

canım benım guzel dıleklerın ıcın ve analttıkların ıcın sagol sabah acayıp bı mutluluk ve heyecanla uyandım yarın bu saatlerde bebgımle olucam dedım suan acayıp bı duygusallık var yazdıklarını da okuyunca hepten koptum sımdıden basladım aglamaya yarın napıcam bılmıyorum.öle karısık seyler hıssedıyor kı ınsan heyecan mutluluk stres napıcanı sasırıyor.bakalım yarın saat 9da kızımı almaya gırıcem amelıyathaneye ınsallah saglıkla bulusuruz kızımla.bana da dua et ınsallah bende kuzumu hayırlısıyla koklayayım.senı ruzgarı opuyorum kendıne dıkkat et heralde bı kac gun ugrayamam...

badem canım benimde göğüslerin yara oldu..hatta kanadı bile...gözyaşlarıyla verdim sütümü bebeğime..çok kötü oldu yani..ama bir arkadaşım zeytinyağıyla kuyu suyunu karıştırıp verdi..oda kullanmışş.onada iyi gelmiş..birde dr umun verdiği garmastan diye bir krem var ..günde iki kere onu sürüp diğer zamanlarda devamlı o zeytinyağını sürdüm..artık acımıyo desem yeri var...
ebi canım benim sende alıcan artık bebeğini kucağına...az kaldı canım...senin için dua edicem...hayırlısıyla al bakalım bebeğini hastaneden sonra gel bize haber ver..tabii vakit bulabilirsen...

Ebi canımmm bugün büyük gün demi?şimdi doğum yapmışsındır ve minik kızın kolarındadır sanırım.ismini ne koydunuz,doğum nasıl geçti,kaç kilo doğdu,sen nasılsın?tüm ayrıntıları yaz bize.hadi gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün.Anatolia anneleri diye bi topik mi açsak napsak kızlar?

kızlar ancak zaman bularak gelebıldım.ıyı bayramalr...
bebegımı kollarıma aldım.agrılarım bıraz fazla hala gecmedi epıdural olucaktı ama gıremedıler bı sıkıntı olmus spınal oldu.hala bel agrılarım bas agrılarım var.kızımda bıraz yaramaz zamanla duzelcek ınsallah.kızım 3400 dogdu ama 3200 e ındı cok sukur bı sıkıntımız yok.sutum gec geldı bıraz o sıkıntı oluyo kızım hastaneyı yıktı 2gece mama verdık mecburen sımdı emıyo ama hala tam doyurucu bı sut olmadı heralde neyse saglıkla geldı ya hepsı duzene gırcek ınsallah.hala ısmını koymadık bugun yarın ınsallah :)))
sızlerde ne var ne yok bebısler nasıl?sız nasılsınız tecrubelı anneler...

Maşallah canım. Bebeğin sağlıkla analı babalı büyüsün. Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım.

canım hayırlı olsun bebişin
emzırmeye devem et..
sut ılk baslarda az gıbı gelebılır sana.
ama zamala artar.duzene gırer..merak etme..

canım merhaba,ya sorma hala kan geliyor,göğsümün birini sağıyorum..zeytinyağını deniyorum 2 gündür bide kendi sütümü sürüyorum..inşallah iyileşir en kısa zamanda çünkü gercekten cok zor oluyor..bide emziremiyorum rahatca diye üzülüyorum...inşallah benimde gecer..cok sagol....

ebicimmm canım gözün aydın....Allah analı babalı büyütsün inşallah...ilk 1 haftayı atlatınca daha rahat olacak...benimde hala sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyorum sütten sonra,cünkü doymuyor sütümle...ama her gecen gün artıyor merak etme...canım eger cok fazla bas agrın varsa daha önce söylediğim tarzda ise ve ağrı kesiciyle gecmiyorsa şu tavsiyeme kesinlikle uy...asiti kacmış kola iç bol bol,beni o kurtardı başka hiç birsey işe yaramıyor...bu doktor tavsiyesi,kolanın içindeki kafein ağrıyı kesiyormuş...ama baya içmen lazım canım...kolayı çalkala şerbet gibi iç canım...bu günler biraz zor ama çok güzel demi...bebişin yüzüne bakmak yetiyor...herseye değer...öpüyorum ikinizide....

sagolun kızlar dun doktora gıttık kızım kılo kaybetmıs 1haftada dogum kılosunu yakalaması lazım dedı 3400 dogmustu dun 3050 cıktı.doktor bızı korkuttu mama aldırdı bıde sut sagma makınesı aldım bıde sarılık baslangıcı var dedı cocugun topugundan kan almaya calıstılar 3kez deldıler yavrum aglamaktan takatsız kaldı sarılıkta cıkmadı cok kızdım doktora ((
3saatte 1 30ml sut sag ver dedı yetmezse mama ver dedı dun yaptım gogsumun bırı tembel onun verımını nasıl artırcam bende sureklı onu sagıyorum ama 10ml sut ancak cıkıyo kac saat beklesemde napıcam mama da vermek ıstemıorum (( ne zor annelık kuzum aglayınca ben kahroluyorum...

ebi canım sıkma canını lütfen.eğer sütün yetmiyorsa macburen mama vereceksin.biz ilk doğdukları günden beri mama veriyoruz.hatta sütüm artık hiç kalmadı ve hep mama veriyorum.hem mama daha çok kilo aldırıyor.günde bir kaç öğün ver bence bebiş toplasın kendini.

ebicim canım lütfen moralini bozma...mama vermende bi sakınca yok,en azından sütün gelene kadar ver....ayrıca ilk hafta benimde sütüm 10 ml ancak geliyordu oturup agladım ben oğluma süt veremeyecekmiyim diye....canım zamanla artıyor süt,düzgün bi sekilde sagmaya devam et bak şimdi benim tek göğsümden bi seferde 60ml falan süt cıkıyor günde 2 kere falanda mama veriyorum..cok güzel kilo aldı...sütüm biraz daha artsın mamayı kesicem....üstelik bizde sarılık vardı nerdeyse hastanede yatacaktı son anda düştü....o yüzden canını sıkma,sen düzenli aralıklarla emzir yada sağ...ve bol sıvı tüket moralini yüksek tut bide bebiş uyudukca sende uyu...uykusuzluk sütü azaltıyormuş...mama ver yoksa aclıktan cok aglar kuzucuk...

ebi tebrik ederim...
benim kızımda hastaneden çıktıktan sonra bana alışsın diye emzirmeye çalıştım.tam alıştı derken dr.a gittik az kilo almışş..allahtan kilo kaybetmemiş..dr.da biberonla ver dedi..ben daha henüz mamaya başlamadım.kızım küvezdeyken süt sağıp buzluğa koymuştum şimdi onunla idare ediyoruz..bittiktn sonrada mamaya başlıycaz...
elektirikli süt sağma makinasımı aldın??bende bebek doğduğundan beri onu kullanıyorum ama mahvetti göğüslerimi..inş en yakın zamanda sütün bollaşır ve sadece emzirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…