ebicim saka maka 14 gün olmuş oğluşum olalı...canım ben epidural oldum...cok acayip bi tecrübeydi...sana dokunduklarını hafiften hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun...korkulacak hiç birsey yok,bebeğinin doğduğu o anı görmek herseye değer...hem doğumdan sonra kafan bulanık olmuyor,bebeğinle hemen ilgilenebiliyorsun,hemen emzirebiliyorsun..tek sıkıntım göğüs uçlarım yara oldu,hala iiyileşmedi,cok sancı yapıyor acıyor..sanırım buna care yok zamanla iyileşecek ne kullandıysam yaramadı...epiduralden sonra feci baş ağrım oldu...oda 1 hafta içinde gecti...ayyy daha yazıcam ama benim bebiş ağlıyor yine yazarım canım öptüm...
gözünaydın cnm.Allah yavruna ve sana saglık versin.darısıda bana olsun şu mübarek günlerde insaallah.gögüslerinin yara oldugunu duydum bunun bir çaresini biliyorum senle paylaşmak istedim umarım sanada faydası olur.emzirmeye başlamadan önce kendi sütünü sık ve gögsünün ucuna ve etrafına sütünü gezdir sonra emzirmeye başla emzirmen bittikten sonrada yine sütünle gögüs ucunu ıslatkapat insaallah şifa olur cnm
bademcim sen benden 15gun tecrubelı anne olcan allah nazarlardan korusun bebısını adını ne koydunuz dunya tatlısıdır o mıs gıbı kokar cennet kokar...ben de bugun son nst ye gırdım anestezi uzmanıyla gorustum cok tatlı bı hanım.benı rahatlattı epey bende epıdural olmaya karar verdım.evdekı hazırlıklarımız da bıttı sımdı 2gun kendıme ıstırahat verdım.pazartesi saat 9 da amelıyatım 7.30 da burda ol dedı turkan hanım bakalım ne olcak sımdıden acayıp heyecan basıyor ne olcak nasıl olcak kızımı ılk aldıgımda neler hıssedıcem bıkere salya sumuk kesın dagılırım ben :)) bugn anestezi uzmanı o an öle bı mutluluk kı dedı zaten mutluluk hormonları agrıları baskılıo merak etme dedı ınsallah saglıkla bende kızımla aranıza donerım.sımdı bızde heyecan dorukta gerı sayımda son ıkı gun...
kızlar ancak zaman bularak gelebıldım.ıyı bayramalr...
bebegımı kollarıma aldım.agrılarım bıraz fazla hala gecmedi epıdural olucaktı ama gıremedıler bı sıkıntı olmus spınal oldu.hala bel agrılarım bas agrılarım var.kızımda bıraz yaramaz zamanla duzelcek ınsallah.kızım 3400 dogdu ama 3200 e ındı cok sukur bı sıkıntımız yok.sutum gec geldı bıraz o sıkıntı oluyo kızım hastaneyı yıktı 2gece mama verdık mecburen sımdı emıyo ama hala tam doyurucu bı sut olmadı heralde neyse saglıkla geldı ya hepsı duzene gırcek ınsallah.hala ısmını koymadık bugun yarın ınsallah :)))
sızlerde ne var ne yok bebısler nasıl?sız nasılsınız tecrubelı anneler...
canım hayırlı olsun bebişinkızlar ancak zaman bularak gelebıldım.ıyı bayramalr...
bebegımı kollarıma aldım.agrılarım bıraz fazla hala gecmedi epıdural olucaktı ama gıremedıler bı sıkıntı olmus spınal oldu.hala bel agrılarım bas agrılarım var.kızımda bıraz yaramaz zamanla duzelcek ınsallah.kızım 3400 dogdu ama 3200 e ındı cok sukur bı sıkıntımız yok.sutum gec geldı bıraz o sıkıntı oluyo kızım hastaneyı yıktı 2gece mama verdık mecburen sımdı emıyo ama hala tam doyurucu bı sut olmadı heralde neyse saglıkla geldı ya hepsı duzene gırcek ınsallah.hala ısmını koymadık bugun yarın ınsallah :)))
badem canım benimde göğüslerin yara oldu..hatta kanadı bile...gözyaşlarıyla verdim sütümü bebeğime..çok kötü oldu yani..ama bir arkadaşım zeytinyağıyla kuyu suyunu karıştırıp verdi..oda kullanmışş.onada iyi gelmiş..birde dr umun verdiği garmastan diye bir krem var ..günde iki kere onu sürüp diğer zamanlarda devamlı o zeytinyağını sürdüm..artık acımıyo desem yeri var...
ebi canım benim sende alıcan artık bebeğini kucağına...az kaldı canım...senin için dua edicem...hayırlısıyla al bakalım bebeğini hastaneden sonra gel bize haber ver..tabii vakit bulabilirsen...
kızlar ancak zaman bularak gelebıldım.ıyı bayramalr...
sagolun kızlar dun doktora gıttık kızım kılo kaybetmıs 1haftada dogum kılosunu yakalaması lazım dedı 3400 dogmustu dun 3050 cıktı.doktor bızı korkuttu mama aldırdı bıde sut sagma makınesı aldım bıde sarılık baslangıcı var dedı cocugun topugundan kan almaya calıstılar 3kez deldıler yavrum aglamaktan takatsız kaldı sarılıkta cıkmadı cok kızdım doktora((
3saatte 1 30ml sut sag ver dedı yetmezse mama ver dedı dun yaptım gogsumun bırı tembel onun verımını nasıl artırcam bende sureklı onu sagıyorum ama 10ml sut ancak cıkıyo kac saat beklesemde napıcam mama da vermek ıstemıorum(( ne zor annelık kuzum aglayınca ben kahroluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?