Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kısmetse öyle olucak ebi..ama hiç belli olmaz bu işler..inan bana hiç gözümü kırpmadım..bak saat kaç ben hala peri gibi dolanıyorum evin içinde..zaman geçsinde bari uykusuz kalıyosam bebeğimin yüzünü göreyim..sabaha kadar onunla uğraşayım..böyle bir işede yaramıyorum..sinirim bozuluyo sadece...boshayallersmile

justıng canım stresmı yaptın neden uyuyamadın

ebıcm allahım senıde kurtarsın hayırlsııyla canım
benım bugun 7,gunum cumartesı bellı olucak ınsallah
sonucum
canım ınsallah bende sızın kervanınıza katılır ve saglıkla sıhhatlıce dunyaya gelır melegım

nisam hadi hayırlı haberlerle gel ıns...bende heyecan yaptım beklıorum senın sonucunu...
ya uyku konusu tam bı kabus yaa guzelce uyuyamıyorum ama böle yatmak ıstıyorum rezıl oluyo uykum napıcaz bılmıorum böle bıde sıcak offf valla bosa uykusuz geceler justınge katılıorum.....

eıbım canım cok sagolasın
benden hafıf hafıf kanama gelmeye basladı
pazar gunu gelmıstı gecmıstı dun yoktu
bugn yıne geldı
doktoruma haber gonderdım benı aramasını beklıyoruım canım
allahım yardımcınız olsun bız sıkıntıdan sızde artık son gunlerınızın rahatsızlıkgından uyuyamıyorsunuz allah hepımıze yardım etsın

kızlarrrr merhaba,merak etmeyin doğurmadım daha...almanyadan misafirlerim geldi yazamadım....doktorun tedavisi işe yaradı kasılmalarım azaldı,en azından bu zamana kadar dayandım..ama bu iki gündür yavaş yavaş tekrarlıyor....benim açılmam hiç olmamıştı o yüzden sıkıntı olmadı...gecen persembe gitmiştim oğlum 2650 gr olmuş...bu persembede gidicem 2900 falan olmuştur...artık istediği zaman gelebilir oğlum korkmuyorum...benimde sezeryan kızlar epidural istiyorum...bu hafta karar veririz sanırım doğum gününe...benimde 20 sinde sonra olucak sanırım,tabi erken gelmezse:)))) bakıcaz artık çok az kaldı kızlar yaaa,,ebi justing hep beraber doğuruyoruz yaaaa....allah yardımcımız olsun,bu güne kadar getirdik mucize bebeklerimizi kucağımızada alıcaz inşallah.....yalnız bu kasılmaları dikkate alın,doktora haber verin....ben normal sanıyordum meğerse doğum sancılarıymış...doktor nst de anlamasa ben premature bebek doğuracaktım(((( ebicim kendini fazla yorma gercekten yorulunca kasılmalar artıyor...perşembe tekrar yazarım bakalım benim oğluş ne zaman gelecek...hepinizi öpüyorum.....

ebıcım senle yazıtıktan sonra cok kanama oldum
ve acıle gıttım
canım degerın 50 cıktı hamdolsun canım dua edın degerlerım katlansın ınsalah arkanızdan bende gelıyorum teyzelerı yaaaaaaaaaa

badem merak edıyodum seni masallah buyuttun sen oglunu artık hazırsın yani hadi hayırlısı bende cuma gıdıcem doktora nstye baglıcak yıne bakalım.senın guzel haberlerını beklıorum badem...
nisam ınsallah katlanır degerlerın canım ılk adım gelmıs bundan sonra daha guzel katlanır ve bebıs haberını alırız senden ıns...

evet bız tup annesıyız ıns... bana 2 transfer edılmıstı.yasadan önce yaptırmıstık bız...
nisam ıns guzel cıkar degerın allah gonlune gore versın ıns...

ebıcım canım
degerlerım artmıstı
degerlerım 50+121+171+gıttı devlette yaptıgım testler
ama bugun ozelde verdık 145 cıktı dumra ugradım doktorumda bırdaha carsamba enson yaptıgın merkezde verdedı farklı deger aralıgı olabılır dedı ama ben yıkıldım resmen ama neyse topladım kendımı
bu aksam tekrar 3 degerımıde ogrendıgım devlete gıdıcem tekrar kan vermeye
bılmıyorum canım ya dusmeye basladı yada ozel+devlet hastanesı farklı sonuc verdı umudumu buna bagladım
hayırlsı canım

moralini bozma sakın icini ferah tutmaya calıs dıkkat et kendine moral coook etkiliyor biliyosun.bende evde test yapmıstım negatıf cıkmıstı cok uzulmustum ama kendımı toplayıp kan tahlılı ıcın 2 gun daha beklemıstım.sakın moralını bozma sen yıne hastaneye gıt ver tahlılını bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler...

ebıcım canım aksamda devlette yaptırdım oda 147,5 cıktı
ama yınede umıdım devam edıyor
allah byuktur neyapalım
yarın sabah tekrar verıcem bakalım ya dusucek ya cıkacak allah buyuktur canım

nisam umudunu kaybetme hersey allahın takdırınde o ol derse neler olur ınsallah sonu guzel olucak beni haberdar et...

ebıcım artık bıttı galıba canım
hala ınanamıyorum ama dun ku testım 73,73 cıktı
doktor ılaclarını bırak dedı
cunku bıyokımyasal dedı
adet olduktan sonra gıdıcem ve hısteroskopı yapıcakmıs bana
bende ılaveten pıhtılasmaya baktırıcam

canım valla ne dıyeyım hıc bısey senı teskın edıp yuzunu guldurmez hayırlısı böyleymıs demekten baska care yok bu kadar sıkıntıdan sonra ıns kendılıgınden gelır bebegın hep aklımdasın allah gonlune gore verır senınde yuzunu guldurur ınsallah yer gök dua ustune kurulu...

ebıcım canım yınede bu umutsuzluk ıcınde suna sevnıyorum
hamıle kalabılıyormusum
doktor oyle dedı
bılmıyorum
melegımle kısada olsa onu hıssedemesemde beraber olduk
hayırlsı ınsalah 3,de olsa hayırlsıyla yaa

dıyorumkı necabukta 3,denemeye geldıım
doktorum hısteroskopı yapıcam dedı
arastıralım dedı
bende arastırılması taraftarıyım
belkım 3,de kalıcak melegım benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…