Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sevindim canımya gözün aydın
Gözlerim doldu
Darısı başımıza inşallah
Canım rica etsem anlatır mısın aşamalarını?
Hangi protokolün uygulandığını , neler kullandığını
lucrin kullandınsa kaç gün kullandığını
Canım değerin katlana katlana büyür inşallah güzel kardeşim

gözün aydın..rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin..mutluluklar...

tesekkurler leftere bılmıorum benımde ılk gunden berı hep ıkız olcakmıs gıbı bı hıs var ama esım tek olsun bızım olsun dıo kaydirigubbakcemile3 bakalım nasi te ne var saglıkla olsun da suan tek dusundugum bundan sonrakı testler guzelce yukselsın :Saruboceq:
apple ben ankarada oturuyorum antoliada yaptırdım hakan yaralı nın hastasıyım
herkese guzel dıleklerı ıcın cooooook tesekkur edıyorum opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun inş kalp atışlarınıda hayırlısıyla duyarsınızkıpırtılarını hissetmeyide çok güzel bir duygu allah isteyen herkese versin allah kucanıza almayıda nasip etsin

çok tebrik ederim arkadaşım,Allah Hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin ınşallah.Ayrıca aynı merkezde yaptırmışız ama doktorumuz farklı.

nurtopucum tabi anlatayım ben 27 kasımda lucrıne basladım benım uzunn protokol du.sonra 8 aralıkta adet oldum ve 9unda gonal f 450 kullanmaya basladım.20 aralıkta catlatma ıgnemı vuruldum ve 22 aralık sabah yumoslarım toplandı.25 aralık cumada transferım gerceklestı.8 hucrelı ıyı kalıtede 2 embrıyo yerlestırıldı ben en bastan berı hep pozitiftim zaten.bugune bınlerce sukur olsun

ya oraları dusunemıorum bugun sonucu ögrendım hala ruya gıbı ınanamıorum zaten kalp atısını duymak onu gormek nasıp olursa salya sumuk aglarım kımse susturamaz benı heralde

çok sağol canım çok güzel anlatmıssın
ben de lucrine 7 ocakta başlayacağım
benimde ocak sonu gibi transferim olur inşallah

ıns canım hıc bıseyın senı uzmesıne ızın verme ve moralını yuksek tut senı anlıyacak ınsanlarla paylas benım cok sukur cok ıyı arkadaslarım var onlar cok destek oldu.esim cok destek oldu ve hıc bıseye uzulmedım kendıne dıkkat et en önemlisi bu

kaydirigubbakcemile5 a.s. :hooray: :dance: :lepi: Harikaaaaaaaaaaaaaa bir haberrrrrrrrr cnm. çok mutlu oldum senin adına. :hulya:

Rabbim hayırlısı ile keseleri ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin cnm. 2 embriyo koyulmuştu belki ikiz olur bebeklerin :1hug: Sağlıklı, mutlu hayırlı evlatlar versin rabbim :Saruboceq:

Darısı tüm bebek isteyenlerin başına. opuyorumnanaktan Dualarını bizlerden eksik etme.:Saruboceq:

sağolasın canım
arada ilaölar yan etki yapar mı diye aklıma geliyor ama sonra aman bunları düşünme diyorum kendime
Kendimi Rabbime emanet ettim:))

Canım senin de mi sebepsiz infertiliteydi?
ılk denemen değil mi?

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.

benım ılk denemem ve esımden dolayı tup denedık.bende ılaclar yan etkı yapar dıodum ama öle aman aman bı rahatsızlık yapmadı ıns sende rahatca gcırırsın tedavını.
arkadaslar cok teskkur edıorum duanızı eksık etmeyın ıns darısı basınıza saglıkla hayırla ıns

çok sağolasın
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…