Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebii tebrikler canımmm darısı biz bekleyenlerin başınaaa
demek 11.gün testini yaptırdın hiç evde test yapmışmıydın acaba çıkarmı yaa yapsak erkenden

ebicimm canımm tebrik ederimm inan kii çok sevindimmmm...
rabbim tamamına erdirsinnn....

Canim hayirli olsun allah tamamina erdirsinnn........ insallah bundan sonraki haberlerin dahada gusel olur... Darisi anne olmak icin bekleyenlerin basina vereliniortak

tebrikler canım hamilesin,değerin gününe göre yüksek..belki çoğul gebelik olabilir.

tbrkler cnm....sorun neydi....birde senin yumurtalrında sorun yok sanırım...fsh kaçla başladın tedaviye.............

Canım şimdi gördüm çoooooooooooooooook sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyy canııııııııııııım coooooooooooook sevııııııııııııındım sendende ıyı sonuclar beklıyorduk coooooooook suuuuuuuukur canım yaaaaa.hadı bakalım salı gunu degerının hayırlsıyla artlasıyla dılegıyle canım.haberlerını beklıyoruz.

Tebrikler canım.Sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin allah..Bende kan verdim öğlen sonucu alacağım.

alincim senden de güzel haberler bekliyoruz inş
sen nerede taedvi oldun

ebiiiii...canımm çooook sevindimm..başka topikte biri tebrik etmiş seni...ama emin olamadım canımmmm...nasıl sevindim anlatamam....hayırlısıyla al kucağına canım.....bizim içinde öp kokla....

sagolun kızlar yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu cok tesekkur edıorum yanımda oldugunuz ıcın justıng,gullucan,hılal,gunay,yasemin ve daha sayamadıklarım darısı hepınızın basına saglıkla ıns.
filo ben fsh ı bılmıorum benım yumurtlamam da bısey yoktu oyuzden doktor bakmadı.benım esımde sayı dsuktu oyuzden tup yaptık.ılk dememızdı.
tekrar sagolun kızlarrrr opuyorumnanaktan

bide sana bişey sorucam canım benimde test günüm 8 ocak belirti olarak neler oldu söylersen sevinirim

ebi tebrik ederim emeklerinin karşılığını aldın allah kucağına almayı nasip etsin inş.darısı bizlere

ebi canım sevinçten kendine topiktemi açtın sen hadi burdada tebrik edeyim bari seni:) kız sen şimdi 2. test için salı gününü nasıl bekliyon sabırsızım. hadi hayırlısıyla ikizlerin geliyordur inşallah

ınşallah, Allah tamamına erdirsin ... Allah bizede nasip eder inşallah...

arkadaşlar allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır inşallahhh....bende 1 hafta sonra keseyi görmek için gidicem ama günler geçmiyor sanki...
arkadaslar benim kan degerlerim 10.gün 45.....12.gün 140....14.gün 420 ....17.gün 1383 sizce ikiz olabilir mi????? ya catlıycam meraktanda ondan soruyorum kızlar...
....ebicim şimdi sende hayırlısıyla degerlerin yükselsin benim gibi meraklanacaksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…